To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Flagi MitsuManiakow

Anonymous - 09-11-2008, 22:48

Witam, kolejne flagi będą organizowane po nowym roku, myślę że nawet na początku nowego roku (teraz niestety nie mam na to czasu) - to ta dobra wiadomość.

III edycja flagi i kolejne będą już bez możliwości zamówienia podpisu pod logiem. flagi będą jednakowe dla wszystkich. chodzi o to, że prawdopodobnie zamówię u wykonawcy pewną partie flag tak aby móc rozprowadzać na bierząco zainteresowanym i nie zbierać okreśonej ilości chętnych potrzebnych do zamówienia co niepotrzebnie wydłuża czas oczekiwania. - to jest ta zła wiadomość.

pozdrawiam
Dominik

cns80 - 10-11-2008, 07:44

Derpin napisał/a:
III edycja flagi i kolejne będą już bez możliwości zamówienia podpisu pod logiem
Moja żona się załamie :(
os12 - 10-11-2008, 10:09

witam
mam pytanie do kolegi Derpin-a
"W związku z organizacją corocznego Ogólnopolskiego Zlotu Mitsumaniaków
(miłośników marki Mitsubishi w ilości może nawet 400-500 uczestników) tym
razem jako Beskidy 2009 na ośrodkach w Tresnej/Zarzeczu
a także w Żywcu np w Muzeum Browaru,
będzie także zorganizowany przejazd oflagowaną kolumną pojazdów dookoła jeziora żywieckiego oraz przez centrum Żywca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oraz prezentacja wszystkich aut zlotu na parkingu pod marketem Tesco"

Czy ( a liczę na to że) do terminu w/w Zlotu flagi dla wszystkich zainteresowanych już będą
nie tylko dostępne ale także dostarczone byśmy nie dali plamy podczas przejazdu kolumny :)
pozdrawiam
Andrzej vel os12

koszmarek - 10-11-2008, 10:12

Cytat:

nie tylko ona:(

Anonymous - 10-11-2008, 13:47

os12 napisał/a:
Czy ( a liczę na to że) do terminu w/w Zlotu flagi dla wszystkich zainteresowanych już będą
nie tylko dostępne ale także dostarczone byśmy nie dali plamy podczas przejazdu kolumny :)
pozdrawiam
Andrzej vel os12

tak jak pisałem wcześniej chce zakupić od wykonawcy gotową partię flag (zakładając na to ze swoich pieniążków) tak aby flagi były dostępne na bieżąco.

cns80 napisał/a:
Derpin napisał/a:
III edycja flagi i kolejne będą już bez możliwości zamówienia podpisu pod logiem

koszmarek napisał/a:

nie tylko ona:(

markery w dłoń. - to najdelikatniejsze słowa jakie przychodzą mi na myśl.

sorka ludzie, ale flagi robię charytatywnie nie zarabiam na tym a czasami nawet dokładam (bo np. ktoś nie odbierze przesyłki i trzeba wysłać jeszcze raz), poświęcam na to swój prywatny czas, nikt a tym bardziej ja nie zmuszam Was do zakupu flagi, w tej chwili istnieje ona w takim a nie innym wydaniu, i dziękuję wszystkim za docenienie pracy kolejnym narzekaniem.... ja nie chce dla Was źle, a czasami tak odbieram gdy ktoś na forum chce zrobić coś dla klubowiczów i czyta sie takie posty.

podpisy nie wrócą bo, po zastanowieniu się nad tym z wykonawcą miało to więcej minusów niż plusów, strasznie komplikowało to formę zamówienia (konieczność zebrania większej ilości chętnych min 20), wydłużało to niepotrzebnie oczekiwanie na flagi, i np osoba która zamówiła flagi miesiąc wcześniej już o tym nie pamiętała albo rozmyślała sie bo było za długo czekać, powodowało dla mnie sporą uciążliwość jeżeli chodzi o wysyłkę, każdą flagę przed wysyłką musiałem rozpakować sprawdzić nick itd, a najlepsze było gdy w dniu oddania matrycy do druku ktoś pisał że zastanowił sie i jednak chciałby żeby w jego nicku na fladze była np jedna literka duża a druga mała, albo podobne pomysły na ostatnią chwile. flagi mają na celu reklamować klub (ew pokazywać przynależność) a nie służyć do identyfikacji czy reklamy użytkownika.

odezwę się po nowym roku jak będę już miał gotowe sztuki do dystrybucji.

pozdrawiam
Dominik

cns80 - 10-11-2008, 13:54

Derpin napisał/a:
sorka ludzie, ale flagi robię charytatywnie nie zarabiam na tym a czasami nawet dokładam (bo np. ktoś nie odbierze przesyłki i trzeba wysłać jeszcze raz), poświęcam na to swój prywatny czas, nikt a tym bardziej ja nie zmuszam Was do zakupu flagi, w tej chwili istnieje ona w takim a nie innym wydaniu, i dziękuję wszystkim za docenienie pracy kolejnym narzekaniem.... ja nie chce dla Was źle, a czasami tak odbieram gdy ktoś na forum chce zrobić coś dla klubowiczów i czyta sie takie posty.
Ja nie narzekam tylko się martwię ;)
Wiem że to problem. Wogóle proponowałbym Ci żeby flagi zamawiać i produkować dopiero po zaksięgowaniu pieniędzy na twoim (lub któregoś z adminów) koncie. Będzie wiadomo ile sztuk tak naprawdę potrzeba i nikt się nie będzie musiał użerać z nieodpowiedzialnymi osobnikami.

os12 - 10-11-2008, 14:02

Kolego Derpin
dziękuję za szybką odpowiedz
dla siebie na pewno zamawiam 2szt flag
jak tylko będą gotowe to proszę dać znać
abym mógł od razu zrobić na nie przelew
pozdrawiam i do zobaczenia na Zlocie Beskidy 2009
Andrzej vel os12

Anonymous - 10-11-2008, 14:06

cns80 napisał/a:
Ja nie narzekam tylko się martwię ;)
Wiem że to problem. Wogóle proponowałbym Ci żeby flagi zamawiać i produkować dopiero po zaksięgowaniu pieniędzy na twoim (lub któregoś z adminów) koncie. Będzie wiadomo ile sztuk tak naprawdę potrzeba i nikt się nie będzie musiał użerać z nieodpowiedzialnymi osobnikami.

nie no tak to było od początku... najpierw wpłaty potem zamówienie, nie uśmiechało by mi sie zostać z czyjąś flagą, teraz po prostu wszystko znacznie sie uprości zarówno dla mnie jak i dla Was (nie będzie trzeba zastanawiać sie co ma być w podpisie :wink: ), nie bedzie trzeba czekać np pół roku aż zbierze sie konkretna liczba zamówień.

dzięki za Twoją troskę, ale chyba niewłaściwie odczytałem ironię... ;)

londolut - 10-11-2008, 14:38

os12 napisał/a:
dla siebie na pewno zamawiam 2szt flag
Ja również :) Derpin, daj znać kiedy będzie oficjalna lista.
cns80 - 15-01-2009, 12:52

Odświeżę temat. Co z flagami ?
:)
Derpin, masz już jakieś plany kiedy ruszasz ?

Anonymous - 15-01-2009, 14:04

cns80 napisał/a:
Odświeżę temat. Co z flagami ?
:)
Derpin, masz już jakieś plany kiedy ruszasz ?

czekałem aż ktoś ruszy temat :D

w przyszłym tygodniu skontaktuję się z wykonawcą w celu zamówienia partii 10 sztuk na które założę z własnych pieniążków i będę wysyła chętnym :) myślę że tak będzie najszybciej.

romero - 01-02-2009, 16:05

Ja też poproszę dwie.
londolut - 01-02-2009, 16:14

Derpin, i jak? Wiadomo już coś?
os12 - 02-02-2009, 09:27

Ja i Tomek =londolut ,tak jak wcześniej pisaliśmy zamawiamy 2x2 flagi razem 4szt

pozdrawiam
Andrzej vel os12

pamar - 02-02-2009, 10:43

Derpin, a co z nr. konta i adresem, nic się nie zmieniło od 2006?
Jeśli zostaje po staremu to już wysyłam, TYLKO ILE ( dla mnie 1szt plis )
Pozdrawiam.