To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA

rosomak1983 - 31-12-2008, 13:34

Gal przod Lancer sportsback przod -najladniejsze
Dupa: Evo VI Lancer CBO z lotka (taka jak moja) :wink: no i CAO ma dupcie bardzo ladna :D

londolut - 13-01-2009, 12:43

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7500296 Kolejna perełka ;)
karolgt - 13-01-2009, 13:04

tjuning siedzeń zasługuje na uznanie :shock: :shock:
yume - 13-01-2009, 13:56

hehehe no gustowna narzuta siedzeń i niesamowita naklejka :)
cns80 - 13-01-2009, 14:14

Na 3 od końca zdjęciu stoi wanna. Ciekawe czy też zostanie tam zamontowana :mrgreen:
rosomak1983 - 13-01-2009, 14:22

karolgt napisał/a:
tjuning siedzeń zasługuje na uznanie :shock: :shock:

hehe siedzenia sa przezajefajne :D :D :D :shock: :shock: :shock: :shock: kierownica tez cudowana. Mysle ze jak narazie jakbardziiej madafaka tapicerka w srodku jaka widziałem :twisted:

cns80 - 13-01-2009, 14:25

rosomak1983 napisał/a:
kierownica tez cudowana.
Zastanawiam się czy już miał okazję robić szybką odkrętkę kierownicy np. przy obrocie o 180 ze wstecznego. To dolne przetłoczenie połamie mu paluchy. Stosowanie takich rozwiązań w samochodach z cywilnym układem kierowniczym to już chyba tylko lans :mrgreen:
karolgt - 13-01-2009, 14:25

myślałem kiedys o czarnej masce, jednak nie wyglada fajnie przy takim kolorze. chociaz innym to jak widać nie przeszkadza :D
Hugo - 13-01-2009, 17:58

cns80 napisał/a:
Stosowanie takich rozwiązań w samochodach z cywilnym układem kierowniczym to już chyba tylko lans
I zdaje się, że zabronione prawnie.
Anonymous - 13-01-2009, 22:30

Znam to auto :) Dodam tylko,że gaz jest tak zamontowany,że nie można wyjąc bagnetu :)
Jogurt - 14-01-2009, 18:11

a zwrócił ktoś uwagę na ''hołm mejd szort szifter'' ?? brawura !! nie był ten madafaker na jakimś filmiku na youtube ??? bo zdaje mi się że już jego występ w roli głównej był oceniony
Anonymous - 16-01-2009, 10:15

uoooo ale rzeźnik hahah...ciekawe kto mu to kupi... nie wiem czy w dzisiejszych czasach sprzedajacym sie nie chce dbac o auto i to pod sprzedaz? Usunąc te "tribale" z tajgi wstawic seryjna kiere lub cokolwiek innego wspawac ten kawalek ktory zrobil z mieszka zmiany biegów jakiegos "gnoma" z władcy pierścieni haha.No ite narzuty- moze chlop jest budowlancem i wozil kolegów po fachu ...paskuda...usunac te badziewia i jest git.Apropo's gazu ciekawe czy ma wbity do dowodu...ehh same wałkokręty, kupuj tu auto z allegro...
Anonymous - 16-01-2009, 11:05

Browar napisał/a:
Apropo's gazu ciekawe czy ma wbity do dowodu...

podejrzewam ze moze byc tak ze ten gaz jest wbity i giedys na nim koles jezdzil. Pewnie sie cos zepsolo i tylko pisze ze trzeba wyregolowac.

Browar napisał/a:
nie wiem czy w dzisiejszych czasach sprzedajacym sie nie chce dbac o auto i to pod sprzedaz

moze mu sie to podoba i mysli ze to jest wlasnie przygotowane auto pod sprsedaz :D

Anonymous - 16-01-2009, 11:32

ok mozna tak tez sobie to tluamczyc ale jest to daremne...
karolgt - 16-01-2009, 12:58

patrząc na niektóre jeżdżące samochody po drogach, można spokojnie powiedzieć ze i tak ktos go kupi i będzie nim zachwycony :D

znajomy kiedys malucha sprzedawal (z 7 lat temu), mechanicznie - dość słabo, ale czarne szyby z tyłu, środek wymalowany i kolumny z radia na półce - nawet nie odpalał tylko kupił jakis 17-latek :badgrin:

a wracając do tego niebieskiego - to jeśli wszystko tak robił jak zakładał te szmaty na pokrowce to to musi byc niezły trup mechanicznie - sory ale przecież nawet takie szmaty mozna ładnie ułożyć na siedzeniach, obkręcić, przycisnąć itd, a nie rzucić i związać na dole sznurkami :D