Nasze Miśki - Polarny ninja
rosomak1983 - 24-08-2009, 23:08
Jogurt napisał/a: | rosomak1983, jak wszystkie dziury wypełni siatka bedziesz wiedział sam. miało chyba evo jakieś halce nie ? ale chodzi o to że |
w EVO III wszystkie dziury własnie wypełnia siatka. Halcow ni ma...
Zreszta patrz tu ;
tu jest zderzak przód bez dokładki tak jak bedzie u mnie. Mam dokładke ale nie bedzie pasowała do progów. Zreszta ma byc gleba
Na ori zderzaku mam ori dokładke... ale spróbuje zrobic taka fote.
Jogurt - 24-08-2009, 23:13
niewiem, jakoś ten zderzak mi nie trafia, ale zawsze bedziesz miał 2 do wyboru
rosomak1983 - 24-08-2009, 23:18
Jogurt napisał/a: | ale zawsze bedziesz miał 2 do wyboru |
do zmiany razem z felgami zderzak EVO napweno zostanie ukończony. A ori zderzak na pewno nie zostanie sprzedany
Hubeeert - 25-08-2009, 00:09
rosomak1983 napisał/a: | na dwa trzy lata by nie były? |
Nie byłyby. W moim Miśku skończył się jeden po roku. Tzn po roku już wogóle nie trzymał a Ojciec przejeździł na nim naprawdę niedużo.
londolut - 25-08-2009, 01:40
rosomak1983 napisał/a: | Ten zderzak został stworzony do tej budy wiec co moze nie grac??? | Tył, boki, siatex w dziurach, brak IC pod zderzakiem... Jestem tego samego zdania co Jog ale się nie zrażaj
pawela - 25-08-2009, 12:36
nie znacie się jak dla mnie jest KOSIOR!!
Jogi, sam chciałeś w coltowy zderzak pchać wielkie okrągłe halce To dopiero agro
macieekg - 25-08-2009, 13:58
Ja się powstrzymam z oceną do momentu jak wszystko będzie już zamontowane i zostaną zrobione fotki na których cokolwiek będzie widać.
rosomak1983 - 25-08-2009, 15:02
rózni sie lotka, która gdybym założył okrzyknelibyscie mnie madafakerem roku
londolut napisał/a: | boki, |
heh ori progi z EVO II Widziałem kiedys nawet takiego lancera EVO hybrydowego
londolut napisał/a: | siatex w dziurach, |
po raz n-ty przypominam ze tak było w kazdym EVO III ori
Pamietam jak to fala krytyki przeszła nad coltem Paweli a potem nagle zatkało kakao i czesc do tej pory nie jest w stanie z wrażenia napisać cokolwiek w jego temacie
PS Dzieki Paweł wiedziłem ze Ci sie spodoba. Czesci wiedziałem ze sie nie spodoba ale wiadome ze sa tu maniacy czystej serii tunningofoby takzwane. Zadnych przróbek ni huhu.... nie toleruja. Ale my tutaj skrajnosci nie słuchamy i jedziemy dalej z przeróbkami. Zarcik...
Dzieki za wszystkiem opinie. WG mnie auto z tym zderzkiem ma takiego pazura i mega agreje. Zderzak EVO III jeden z bardziej grożnych jakie sa
Koyocik - 25-08-2009, 15:16
Mnie się chyba podoba... chciałbym na żywo obejrzeć i pomacać.
Robisz auto dla siebie, a nie dla publiki przecież, masz prawo nawet pantograf se zamontować, byle zgodnie z przepisami prąd czerpał z trakcji
Ale pozwól też innym krytykować - czasem jest to krytyka konstruktywna.
rosomak1983 - 25-08-2009, 15:23
Koyocik napisał/a: | Ale pozwól też innym krytykować - czasem jest to krytyka konstruktywna. |
alez pozwalam!!! Cieszy mnie kazdy komentarz zyczliwy. Pozwalam tez sobie odpowiadać
Anonymous - 25-08-2009, 15:49
Według mnie prezentuje sie naprawde nieźle pozdro
Jogurt - 25-08-2009, 21:54
pawela napisał/a: | Jogi, sam chciałeś w coltowy zderzak pchać wielkie okrągłe halce | Pawełku i prawie skończyłem ten zderzak ale on ma tylko zmienione wneki na halogeny, nie ma w nim siatexu, agro dokładek i dziur jak po meteorycie
pawela - 25-08-2009, 22:00
Jogurt napisał/a: | nie ma w nim siatexu |
a EVO jest
Jogurt napisał/a: | agro dokładek |
A EVO są
Jogurt napisał/a: | dziur jak po meteorycie |
powtórzyć się 3 raz?
Jogurt - 25-08-2009, 22:08
pawela, omówimy temat w żywcu moje auto jest cywilne i zderzak zostaje w tej tematyce, u Piotrka jest dyskretny lift a tu nagle pojawia się zderzak z monstera nie mający nic wspólnego z resztą auta.
londolut - 25-08-2009, 22:19
rosomak1983 napisał/a: | po raz n-ty przypominam ze tak było w kazdym EVO III ori | A czy w EVO III nie było plastikowych wkładek a nie metalowej agro-tuning-siaty?
rosomak1983 napisał/a: | rózni sie lotka, która gdybym założył okrzyknelibyscie mnie madafakerem roku | Nigdy - przynajmniej nie z moich ust. Lota z EVO III i VI to dla mnie najlepsze spojlery w palecie EVO.
Pioter jeśli już jest zderzak to idź za ciosem i montuj maskę
Ostateczne zdanie i tak padnie przy dużych fotach albo na żywo.
Jogurt napisał/a: | pawela, omówimy temat w żywcu | Chyba ze mną - Pawła nie będzie
|
|
|