To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Polarny ninja

rosomak1983 - 24-08-2009, 23:08

Jogurt napisał/a:
rosomak1983, jak wszystkie dziury wypełni siatka bedziesz wiedział sam. miało chyba evo jakieś halce nie ? ale chodzi o to że

w EVO III wszystkie dziury własnie wypełnia siatka. Halcow ni ma... :wink:
Zreszta patrz tu ;

tu jest zderzak przód bez dokładki tak jak bedzie u mnie. Mam dokładke ale nie bedzie pasowała do progów. Zreszta ma byc gleba :wink:
Na ori zderzaku mam ori dokładke... ale spróbuje zrobic taka fote.

Jogurt - 24-08-2009, 23:13

niewiem, jakoś ten zderzak mi nie trafia, ale zawsze bedziesz miał 2 do wyboru :)
rosomak1983 - 24-08-2009, 23:18

Jogurt napisał/a:
ale zawsze bedziesz miał 2 do wyboru :)

do zmiany razem z felgami :D :D :D zderzak EVO napweno zostanie ukończony. A ori zderzak na pewno nie zostanie sprzedany :P

Hubeeert - 25-08-2009, 00:09

rosomak1983 napisał/a:
na dwa trzy lata by nie były?

Nie byłyby. W moim Miśku skończył się jeden po roku. Tzn po roku już wogóle nie trzymał a Ojciec przejeździł na nim naprawdę niedużo.

londolut - 25-08-2009, 01:40

rosomak1983 napisał/a:
Ten zderzak został stworzony do tej budy wiec co moze nie grac???
Tył, boki, siatex w dziurach, brak IC pod zderzakiem... Jestem tego samego zdania co Jog ale się nie zrażaj ;)
pawela - 25-08-2009, 12:36

nie znacie się :D jak dla mnie jest KOSIOR!!

Jogi, sam chciałeś w coltowy zderzak pchać wielkie okrągłe halce :P To dopiero agro :D

macieekg - 25-08-2009, 13:58

Ja się powstrzymam z oceną do momentu jak wszystko będzie już zamontowane i zostaną zrobione fotki na których cokolwiek będzie widać.
rosomak1983 - 25-08-2009, 15:02

londolut napisał/a:
Tył,

rózni sie lotka, która gdybym założył okrzyknelibyscie mnie madafakerem roku :P
londolut napisał/a:
boki,

heh ori progi z EVO II :D Widziałem kiedys nawet takiego lancera EVO hybrydowego :wink:
londolut napisał/a:
siatex w dziurach,

po raz n-ty przypominam ze tak było w kazdym EVO III ori :roll:
Pamietam jak to fala krytyki przeszła nad coltem Paweli a potem :shock: nagle zatkało kakao i czesc do tej pory nie jest w stanie z wrażenia napisać cokolwiek w jego temacie :D :D :D :wink:
PS Dzieki Paweł wiedziłem ze Ci sie spodoba. Czesci wiedziałem ze sie nie spodoba ale wiadome ze sa tu maniacy czystej serii :finga: tunningofoby takzwane. :axe: Zadnych przróbek ni huhu.... :butthead: nie toleruja. Ale my tutaj skrajnosci nie słuchamy i jedziemy dalej z przeróbkami. :badgrin: :wink: Zarcik...
Dzieki za wszystkiem opinie. WG mnie auto z tym zderzkiem ma takiego pazura i mega agreje. Zderzak EVO III jeden z bardziej grożnych jakie sa :twisted:

Koyocik - 25-08-2009, 15:16

Mnie się chyba podoba... chciałbym na żywo obejrzeć i pomacać.
Robisz auto dla siebie, a nie dla publiki przecież, masz prawo nawet pantograf se zamontować, byle zgodnie z przepisami prąd czerpał z trakcji ;)
Ale pozwól też innym krytykować - czasem jest to krytyka konstruktywna.

rosomak1983 - 25-08-2009, 15:23

Koyocik napisał/a:
Ale pozwól też innym krytykować - czasem jest to krytyka konstruktywna.

alez pozwalam!!! Cieszy mnie kazdy komentarz zyczliwy. Pozwalam tez sobie odpowiadać :wink:

Anonymous - 25-08-2009, 15:49

Według mnie prezentuje sie naprawde nieźle :) pozdro
Jogurt - 25-08-2009, 21:54

pawela napisał/a:
Jogi, sam chciałeś w coltowy zderzak pchać wielkie okrągłe halce
Pawełku i prawie skończyłem ten zderzak ale on ma tylko zmienione wneki na halogeny, nie ma w nim siatexu, agro dokładek i dziur jak po meteorycie
pawela - 25-08-2009, 22:00

Jogurt napisał/a:
nie ma w nim siatexu

a EVO jest ;)
Jogurt napisał/a:
agro dokładek

A EVO są :D
Jogurt napisał/a:
dziur jak po meteorycie

powtórzyć się 3 raz? :)

;)

Jogurt - 25-08-2009, 22:08

pawela, omówimy temat w żywcu :D moje auto jest cywilne i zderzak zostaje w tej tematyce, u Piotrka jest dyskretny lift a tu nagle pojawia się zderzak z monstera nie mający nic wspólnego z resztą auta.
londolut - 25-08-2009, 22:19

rosomak1983 napisał/a:
po raz n-ty przypominam ze tak było w kazdym EVO III ori
A czy w EVO III nie było plastikowych wkładek a nie metalowej agro-tuning-siaty?
rosomak1983 napisał/a:
rózni sie lotka, która gdybym założył okrzyknelibyscie mnie madafakerem roku
Nigdy - przynajmniej nie z moich ust. Lota z EVO III i VI to dla mnie najlepsze spojlery w palecie EVO.
Pioter jeśli już jest zderzak to idź za ciosem i montuj maskę :!:
Ostateczne zdanie i tak padnie przy dużych fotach albo na żywo.
Jogurt napisał/a:
pawela, omówimy temat w żywcu
Chyba ze mną - Pawła nie będzie :|