Sport - Inne - Extra skopana i dawna druga
Anonymous - 05-04-2008, 11:23
sruba - 05-04-2008, 21:46
gumas_72 napisał/a: | :shock: |
Anonymous - 07-04-2008, 09:32
[ Dodano: 07-04-2008, 14:17 ]
RTS-Jaga
88 min zakaz
Anonymous - 07-04-2008, 19:48
Kto masz tvn24 to o 21 będzie leciał wywiad z Fryzjerem
sruba - 12-04-2008, 22:23
po dzisiejszym zwyciestwie nad Motorem, Lechia liderem !!!
akbi - 12-04-2008, 22:32
Sruba napisał/a: | Lechia liderem !!! |
i mam nadzieję, że tak pozostanie ...bo jak widzę, to Lechia ma jeszcze do rozegrania większość meczy z drużynami z dołu tabeli ...z czołówki to jeszcze Śląsk i Podbeskidzie
sruba - 12-04-2008, 22:50
akbi napisał/a: | z czołówki to jeszcze Śląsk i Podbeskidzie |
i Katowice - chyba najtrudniejszy mecz...
Marcin-Krak - 12-04-2008, 22:56
Filipiaka policyja zatrzymała - za korupcję
Kto następny
EDIT:
Niemieckie radio podało, że chodzi o nielegalne rozliczanie kontraktu Drumlaka.
Anonymous - 13-04-2008, 00:11
Marcin-Krak napisał/a: | Filipiaka policyja zatrzymała - za korupcję
Kto następny
|
nie za korupcje (czytaj dokladnie a jak nie to poczekaj az sie wszystko wyjasni i nie rob sensacji ) !!
kto nastepny ? mam nadzieje ze wisla
Marcin-Krak - 13-04-2008, 10:20
nescik napisał/a: | nie za korupcje (czytaj dokladnie a jak nie to poczekaj az sie wszystko wyjasni i nie rob sensacji ) !!
kto nastepny ? mam nadzieje ze wisla |
Szkoda że sam nie umiesz czytać dokładnie
nescik napisał/a: | mam nadzieje ze wisla |
no comment
Anonymous - 13-04-2008, 11:21
Radek Majdan powiedział ostatnio, że Wisła to jedyny klub w Polsce w którym nie było żadnej mowy o korupcji.. Jednocześnie powiedział, że grając w Pogoni krążyły jakieś plotki (ale nie potwierdzone) natomiast w Wiśle nigdy.
Anonymous - 13-04-2008, 13:06
detlef napisał/a: | Radek Majdan powiedział ostatnio, że Wisła to jedyny klub w Polsce w którym nie było żadnej mowy o korupcji... |
szkoda ze nie widziales jak wisla sie kladla i upadala przed legia w 93 roku <lol> ale jak to sie mowi '' kruk krukowi oczu nie wydlubie '' dlatego na nich nikt nic na nich nie znajdzie ... zreszta popatrz jak coskolwiek na stadionie sie stanie to dostaja smieszne kary , ( pobili pilkarzy Arki , rzucaja nozami na meczach ) i co ? a innych zamykaja stadiony za nic , ale tak zawsze bylo ze traktuja ich z przymruzeniem oka wkoncu to towarzysze
sruba - 13-04-2008, 14:31
panowie - troche kultury !
nazwy druzyn piszemy duza litera.
jak sie nie poprawicie bede karal czerwonym paskiem.
Anonymous - 13-04-2008, 20:29
Sruba, ja pisze nazwy druzyn z duzych liter i nazwiska piłkarzy.. nie mów "wy"..
A co do nescika.. chłopak żyje historią sprzed ponad 15 lat.. szkoda mi takich ludzi.. nie zna gość realiów dzisiejszej piłki i zabiera głos w dyskusji.. czyżby kolejne dziecko neostrady?? nie wiem.. ja mogę powiedzieć za siebie - na pewno będę chodził na (L)egię i oceniał jak zmienia się sytuacja na jednym z ważniejszych boisk w Polsce... cokolwiek ktoś powie..
Anonymous - 13-04-2008, 20:57
nescik napisał/a: | detlef napisał/a: | Radek Majdan powiedział ostatnio, że Wisła to jedyny klub w Polsce w którym nie było żadnej mowy o korupcji... |
szkoda ze nie widziales jak Wisla sie kladla i upadala przed legia w 93 roku <lol> ale jak to sie mowi '' kruk krukowi oczu nie wydlubie '' dlatego na nich nikt nic na nich nie znajdzie ... zreszta popatrz jak coskolwiek na stadionie sie stanie to dostaja smieszne kary , ( pobili pilkarzy Arki , rzucaja nozami na meczach ) i co ? a innych zamykaja stadiony za nic , ale tak zawsze bylo ze traktuja ich z przymruzeniem oka wkoncu to towarzysze |
Fakt pewne kompleksy wychądzą z czasem , pewne kluby a właściwie ich kibice nie są kibicami własnego klubu tylko są kibicami anty...., po kropce prosze sobie dodać, kogo interesi 93r (pozai zaintresowanym na meczu byłem), możemy wrócić się do roku 1912 i lidze CK , ale poco
to że napierd.... się na meczach między sąbą to też czyjaś wina ??, chyba że zawsze będzie
winna ......, nawet najazd tatarski na Podole to też ich wina (tzn.Nasza)
|
|
|