To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - Nowa stacja Multimedialna DVD/TV/GPS

mitsu00 - 16-03-2010, 11:29

rezon napisał/a:
mitsu00 napisał/a:
Program pozostał bez zmian.
tak jak pisałem wcześniej prawie
wg producenta dodano
71 tys. dokładnych adresów punktowych (łącznie 2.6 mln) w 2832 miejscowościach (wzrost o 299) w mapie Polski
61 tys. kształtów budynków (łącznie 2.8 mln) w mapie Polski
liczba nawigacyjnych planów miast i miejscowości w Polsce wzrosła do 10.7 tys.
15 tys. POI (łącznie 539 tys.) w Polsce
przesuwanie strzałki nawigacyjnej do przodu w celu zwiększenia widoczności trasy przy ostrych skrętach
ujednolicenie przyciskow powrotu do poprzedniego okna

Ciekawe co pozmieniają w 6.5.0? Mam nadzieję że będzie chociaż Asystent Pasa Ruchu....

rezon - 16-03-2010, 12:17

mitsu00 napisał/a:
Ciekawe co pozmieniają w 6.5.0?

поживём увидим - jak mawiają w pewnym śpiewnym języku

apikus - 16-03-2010, 12:18

mitsu00 napisał/a:
6.2.0 to tylko aktualizacje map Polski i Europy.

Jestem ciekaw, czy dodali ten kawałek autostrady koło Eisenach, bo do niedawna jeździło się w polu. :D

A co do "mojej" stacji z Lancera to niestety nie posiada takich możliwości jak Wasze. Jak juz uda mi się wpisać adres do AM :twisted: , to dalej wszystko działa dobrze.

13zbyszek13 - 16-03-2010, 19:45

szkoda było kupić tam gdzie my
olabart - 18-03-2010, 16:19

Tak dla informacji. Ruszyły już paczki z ROF- w naszym kierunku. Wpłaciłem 22 lutego. Dzisiaj dostałem telefon z Pyrzowic no i się tłumaczę przed celniczką. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam.
rezon - 18-03-2010, 19:36

Ja od wczoraj mam zagłówki i słuchawki w domu. Rozpakuję w poniedziałek jak do niego wrócę
13zbyszek13 - 19-03-2010, 10:40

SUPERRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 19-03-2010, 10:52 ]
Powracając do tematu głośności rozmów przez BT znalazłem u siebie/ czytaj w NOKIACH / przyczynę słabszej słyszalności.W telefonie trzeba ustawić głośność rozmów na max.Wtedy przekazuje do chinola maksymalną głośność i jest Ok SUPER.

Radyjko gra na volume 15 dzwoni telefonik rozmawiam przez BT na volume 15 rozmówcę słychać super , kończę rozmowę włącza się z powrotem radyjko na volume 15 jest Ok.
Jest tak jak powinno być
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Grzesq - 19-03-2010, 10:58

Dostałem info od Jessici z ROF audio, że dzisiaj wysyła paczkę, więc miejmy nadzieję,że już niedługo :)

Zakładając, że dzisiaj wyślą DHLem, kiedy mogę realnie spodziewać się jej gotowej do odbioru, jak myślicie ?

13zbyszek13 - 19-03-2010, 11:09

Wtorek-Środa
nuke - 19-03-2010, 13:38

Grzesq napisał/a:
Dostałem info od Jessici z ROF audio, że dzisiaj wysyła paczkę, więc miejmy nadzieję,że już niedługo :)

Zakładając, że dzisiaj wyślą DHLem, kiedy mogę realnie spodziewać się jej gotowej do odbioru, jak myślicie ?

Hej,

Mi napisali 2 dni temu ze poslali DHL. Podali "tracking no" i do tej pory nie moge go znalezc w systemie DHL :axe: Mam nadzieje, ze rzeczywiscie to wyslali.

Grzesq podaj prosze namiary na Jessice. DANKE!

Pozdro

mitsu00 - 19-03-2010, 13:49

13zbyszek13 napisał/a:
SUPERRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 19-03-2010, 10:52 ]
Powracając do tematu głośności rozmów przez BT znalazłem u siebie/ czytaj w NOKIACH / przyczynę słabszej słyszalności.W telefonie trzeba ustawić głośność rozmów na max.Wtedy przekazuje do chinola maksymalną głośność i jest Ok SUPER.

Radyjko gra na volume 15 dzwoni telefonik rozmawiam przez BT na volume 15 rozmówcę słychać super , kończę rozmowę włącza się z powrotem radyjko na volume 15 jest Ok.
Jest tak jak powinno być
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mistrzu :mrgreen: co z tym kablem do IPODA i aktualizacją oprogramowania? Odpowiedzieli ci coś?

Grzesq - 19-03-2010, 19:23

Cytat:
Grzesq podaj prosze namiary na Jessice. DANKE!

jessica@rofaudio.com

rezon - 19-03-2010, 19:27

nuke napisał/a:
Podali "tracking no" i do tej pory nie moge go znalezc w systemie DHL Mam nadzieje, ze rzeczywiscie to wyslali.
też miałem podany tracking i namierzyłem tylko na początku info, że jest zapowiedziana przesyłka w HK. Później dwa dni nic i nagle telefon z Katowic z pytaniami o zawartość i prośbą o przetłumaczenie faktury. AWB był zupełnie inny niż podany przez Jessicę. Na trzeci dzień paczka w domu.
13zbyszek13 - 19-03-2010, 19:53

Co do kabla nie widzą problemu mam zapakowany w paczce drugi kabel .
Soft wiedzą o co chodzi coś tam sprawdzają od 3 tygodni obiecują że rozwiążą na pewno problem.Codziennie atakuję Mery, zdarzyło się nawet że odpowiedziala w sobotę i niedzielę żebym był spokojny będzie na pewno dobrze.
Mam u nich zamówiony towar gotowy do wysyłki ale poprzez ten soft wstrzymuję ich z wysłaniem .

nuke - 19-03-2010, 21:17

No tak, tak to już w bywa w życiu...

Delikatna panika i wracam z pracy a paczka na mnie czeka 8)

Po 2 dniach :!:

Teraz najtrudniejsza część, czyli montaż. 3-majcie kciuki :lol:

Pozdro