Off Topic - ROZMOWY ROZNE - NA KAZDY TEMAT O JAKIM CHCECIE GADAC
Adaho_krak - 29-12-2006, 01:06
Marcin-Krak napisał/a: | A temat to już się zmieniał chyba 2 razy |
Tia ja to raz sam zmieniłem wtedy to mnie jeszcze bawiło ale teraz to lekko gości ponosi
Efa! - 29-12-2006, 01:07
NIE ZGADZAM SIĘ NA WYŁĄCZANIE LICZNIKA POSTÓW W OT!!!
nIE I JUŻ!
Zresztą dawno temu problem został omówiony i zliczanie pozostało w ł ą c z o n e - liberalizm to świętość ( jak to w wolnym, niepodległym społeczeństwie ) .
A ten topic zawsze mogę ZAMKNĄĆ
Każdy inny nazbyt bezsensowny TEŻ
Chooper da Wam czerwoną krechę, a ja zupełnie tyrańsko będę zamykać tematy o *** Maryni
Adaho_krak - 29-12-2006, 01:08
Efa!, zamknij PLEASE spać mi po nocach nie daje
Marcin-Krak - 29-12-2006, 01:10
Hoho ciekawe co największe spamery w tym temacie powiedzą jak się tak stanie
Zaraz ja wyjdę na największego spamera - bo akurat na forum teraz jestem
Efa! - 29-12-2006, 01:10
No przecież tutaj ja MUSZĘ czytać posty.
Ty nie musisz, luzik Adaho_krak
Adaho_krak - 29-12-2006, 01:23
Efa!, ja z natury spoko jestem (chyba ) w sumie rzeczy dzięki temu wątkowi powstała przyjaźń warszawsko-krakowska i odwrotnie tylko nie lubie pisać tak o żeby tylko i kurcze szkoda by było żeby kiedyś ktoś mnie kojażył z tym tematem dla mnie napisać 200 z jakimś tam sensem to naprawde wiele dla ludków który tu klepią bez sensu to przysłowiowy przyszcz na d... i dlatego moja prośba o ZAMKNIĘCIE !!
Marcin-Krak - 29-12-2006, 01:26
No tak teraz jak cos tutaj napiszę to wyjdzie że adaho_krak napisał/a: | dla ludków który tu klepią bez sensu to przysłowiowy przyszcz na d... | ...
ale ja chciałem tylko napisać że adaho_krak napisał/a: | ja z natury spoko jestem (chyba ) | z tym sie zgadzam
adaho_krak napisał/a: | dzięki temu wątkowi powstała przyjaźń warszawsko-krakowska i odwrotnie | no i jak zamknięcie ten temat to nie wiadomo co będzie dalej
adaho_krak, - boję się że teraz będziesz na spotach patrzył na mnie jak na potencalnego spamera
Adaho_krak - 29-12-2006, 01:30
Marcin-Krak napisał/a: | adaho_krak, - boję się że teraz będziesz na spotach patrzył na mnie jak na potencalnego spamera |
ej pogieło Cię nie ma tak dobrze na spamera trzeba sobie zasłużyć kurcze wiesz zakładasz jakiś temat w innym celu robi się taki bur... to Cię to drażni i o to mi chodzi że po nickem załozyciela tematu widnieje adaho_krak, i tylko to mnie wku....
Marcin-Krak - 29-12-2006, 01:36
No wg Meteo to komplement ten spamer - ale ja tam nie wiem.
adaho_krak napisał/a: | kurcze wiesz zakładasz jakiś temat w innym celu robi się taki bur... to Cię to drażni i o to mi chodzi że po nickem załozyciela tematu widnieje adaho_krak, i tylko to mnie wku.... |
Po części Cię rozumiem. I mam pomysł i propozycję do Huberta - a może kogos innego. Niech oddzieli to jak się dzieliłeś tym 200 postem od tego co się dzieje teraz.
Poza tym nie wiem jak inni tutaj - ale ja nie pisze tutaj żeby mieć coraz więcej w liczbie postów.
Adaho_krak - 29-12-2006, 01:58
Marcin-Krak napisał/a: | No wg Meteo to komplement ten spamer - ale ja tam nie wiem. |
No według mnie niestety nie spam=nikomu niepotrzebny shit z którego nic nie wynika i nic nie zmienia w naszym zyciu nikomu nie pomoże itd.
Ja proszę o zamknięcie tematu i niech sobie ktoś inny założy temat "rozmowy spamerów" lub cokolwiek innego nie obchodzi mnie co kto uważa co lubi co robi mnie drażni to co napisałem wyżej i jeśli Ty Marcin-Krak, mnie rozumiesz myśle że i ADMINI też zrozumieją o co z resztą proszę
Efa! - 29-12-2006, 14:38
okay
Hubeeert - 24-04-2007, 00:13
A ja mysle, ze szkoda zeby taki fajny temat sie marnowal - otwieram
akbi - 24-04-2007, 00:56
Hubeeert, Ty spamerze
z tego co pamiętam.. to pierwotna nazwa tego tematu to była coś ok Nabijalnia postów ... czy jakoś tak
harpagan - 24-04-2007, 01:30
Cytat: | A ja mysle, ze szkoda zeby taki fajny temat sie marnowal - otwieram |
Odkopales trupa
sruba - 24-04-2007, 10:22
akbi napisał/a: | to była coś ok Nabijalnia postów |
a ja wnioskowalem z ostatniej strony tematu tytul - "temat krakowski"
|
|
|