To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - ROZMOWY ROZNE - NA KAZDY TEMAT O JAKIM CHCECIE GADAC

Adaho_krak - 29-12-2006, 01:06

Marcin-Krak napisał/a:
A temat to już się zmieniał chyba 2 razy

Tia ja to raz sam zmieniłem wtedy to mnie jeszcze bawiło ale teraz to lekko gości ponosi

Efa! - 29-12-2006, 01:07

NIE ZGADZAM SIĘ NA WYŁĄCZANIE LICZNIKA POSTÓW W OT!!!

nIE I JUŻ!
Zresztą dawno temu problem został omówiony i zliczanie pozostało w ł ą c z o n e - liberalizm to świętość ( jak to w wolnym, niepodległym społeczeństwie ) .

A ten topic zawsze mogę ZAMKNĄĆ

Każdy inny nazbyt bezsensowny TEŻ

:!:

Chooper da Wam czerwoną krechę, a ja zupełnie tyrańsko będę zamykać tematy o *** Maryni :mrgreen:

Adaho_krak - 29-12-2006, 01:08

Efa!, zamknij PLEASE spać mi po nocach nie daje
Marcin-Krak - 29-12-2006, 01:10

Hoho ciekawe co największe spamery w tym temacie powiedzą jak się tak stanie :wink:
Zaraz ja wyjdę na największego spamera - bo akurat na forum teraz jestem :mrgreen:

Efa! - 29-12-2006, 01:10

No przecież tutaj ja MUSZĘ czytać posty.
Ty nie musisz, luzik Adaho_krak :mrgreen:

Adaho_krak - 29-12-2006, 01:23

Efa!, ja z natury spoko jestem (chyba :) ) w sumie rzeczy dzięki temu wątkowi powstała przyjaźń warszawsko-krakowska i odwrotnie tylko nie lubie pisać tak o żeby tylko i kurcze szkoda by było żeby kiedyś ktoś mnie kojażył z tym tematem dla mnie napisać 200 z jakimś tam sensem to naprawde wiele dla ludków który tu klepią bez sensu to przysłowiowy przyszcz na d... i dlatego moja prośba o ZAMKNIĘCIE !!
Marcin-Krak - 29-12-2006, 01:26

No tak teraz jak cos tutaj napiszę to wyjdzie że
adaho_krak napisał/a:
dla ludków który tu klepią bez sensu to przysłowiowy przyszcz na d...
...
ale ja chciałem tylko napisać że
adaho_krak napisał/a:
ja z natury spoko jestem (chyba )
z tym sie zgadzam :D
adaho_krak napisał/a:
dzięki temu wątkowi powstała przyjaźń warszawsko-krakowska i odwrotnie
no i jak zamknięcie ten temat to nie wiadomo co będzie dalej :wink:
adaho_krak, - boję się że teraz będziesz na spotach patrzył na mnie jak na potencalnego spamera :oops:

Adaho_krak - 29-12-2006, 01:30

Marcin-Krak napisał/a:
adaho_krak, - boję się że teraz będziesz na spotach patrzył na mnie jak na potencalnego spamera

ej pogieło Cię nie ma tak dobrze na spamera trzeba sobie zasłużyć kurcze wiesz zakładasz jakiś temat w innym celu robi się taki bur... to Cię to drażni i o to mi chodzi że po nickem załozyciela tematu widnieje adaho_krak, i tylko to mnie wku....

Marcin-Krak - 29-12-2006, 01:36

No wg Meteo to komplement ten spamer - ale ja tam nie wiem.
adaho_krak napisał/a:
kurcze wiesz zakładasz jakiś temat w innym celu robi się taki bur... to Cię to drażni i o to mi chodzi że po nickem załozyciela tematu widnieje adaho_krak, i tylko to mnie wku....

Po części Cię rozumiem. I mam pomysł i propozycję do Huberta - a może kogos innego. Niech oddzieli to jak się dzieliłeś tym 200 postem od tego co się dzieje teraz.
Poza tym nie wiem jak inni tutaj - ale ja nie pisze tutaj żeby mieć coraz więcej w liczbie postów. :D

Adaho_krak - 29-12-2006, 01:58

Marcin-Krak napisał/a:
No wg Meteo to komplement ten spamer - ale ja tam nie wiem.

No według mnie niestety nie spam=nikomu niepotrzebny shit z którego nic nie wynika i nic nie zmienia w naszym zyciu nikomu nie pomoże itd.

Ja proszę o zamknięcie tematu i niech sobie ktoś inny założy temat "rozmowy spamerów" lub cokolwiek innego nie obchodzi mnie co kto uważa co lubi co robi mnie drażni to co napisałem wyżej i jeśli Ty Marcin-Krak, mnie rozumiesz myśle że i ADMINI też zrozumieją o co z resztą proszę :)

Efa! - 29-12-2006, 14:38

okay
Hubeeert - 24-04-2007, 00:13

A ja mysle, ze szkoda zeby taki fajny temat sie marnowal - otwieram :D
akbi - 24-04-2007, 00:56

Hubeeert, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty spamerze :!: :P

z tego co pamiętam.. to pierwotna nazwa tego tematu to była coś ok Nabijalnia postów ... czy jakoś tak :mrgreen:

harpagan - 24-04-2007, 01:30

Cytat:
A ja mysle, ze szkoda zeby taki fajny temat sie marnowal - otwieram :D

Odkopales trupa :D

sruba - 24-04-2007, 10:22

akbi napisał/a:
to była coś ok Nabijalnia postów

a ja wnioskowalem z ostatniej strony tematu tytul - "temat krakowski" :lol: