Outlander I GEN Techniczne - 2.4 Mivec gaśnie przy obciążeniu
nahar - 13-07-2018, 10:46
Czyszczenie moje polega na wepchnieciu reki. To biore sie do czyszczenia. Juz wiem czemu macie Podtelenek LPG zalozony....
Inna sprawa, ze jak czytam Wasze tematy i widze ze praktycznie kazdy ma garaz to mi sie plakac chce. W garazu to mozna czyscic malowac przerabiac itp. A w W-wie to nawet jakbym chcial kupic (co rozwazam od pewnego czasu) to nie ma. Teraz bede mial miejsce postojowe .
Dzieki za rady pewnie w nastepny weekend sie wezne za rozbieranie i czyszczenie.
Bzyk_R1 - 13-07-2018, 10:50
Sam sobie policz co Ci się opłaca bardziej a lpg to sprawa indywidualna każdego użytkownika. Ja garażu nie mam niestety ale sporo rzeczy robię na parkingu
plecho1 - 13-07-2018, 12:23
Te silniki są super do gazu więc po co przepłacać za paliwo.
nahar - 23-07-2018, 15:05
Pieknie wyczyszczona przepustnica, ale moze ktos wiem jakim momentem dokrecamy te 4 srobki mocujace przepustnice do kolektora?
A dodam ze reanimacja stelaza do IC trwa. BTW Bzyk masz moze swoj stelaz po zamontowaniu FMIC? Ja nie zezarty przez rdze to chetnie odkupie. Szczegolnie loze IC.
Bzyk_R1 - 23-07-2018, 20:01
nahar, jak dokręcałem to serio się nie zastanawiałem ile nm dokręciłem z wyczuciem po przekątnej i tyle.
Co do IC to PW
Bizi78 - 23-07-2018, 21:34
nahar napisał/a: | ale moze ktos wiem jakim momentem dokrecamy te 4 srobki mocujace przepustnice do kolektora? |
|
|
|