To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Techniczne - Rdza na elementach podwozia - bak paliwa w 3,5 letnim ASX

Krzyzak - 10-05-2019, 18:28

tak się składa, że mam też mazdę - auto jest potwornie tandetne, skrzypi gdzie może i gdzie nie może :)
wszędzie widać oszczędności księgowych z forda, mało śrubek, dużo zatrzasków, rezygnacja z wielu elementów (np. napinacz klimatyzacji), wiele elementów z plastiku z górą pasa przedniego włącznie

do tego wg mnie mazda jest brzydka, właściwie prym w urodzie przejęła grupa vw z nowym passatem na czele - jeszcze 2 lata temu te słowa by mi nie przeszły przez gardło...

krzychu - 10-05-2019, 19:23

RomanK61 napisał/a:
A co to za tajemnica ile ktoś płaci za ac.

Ponieważ:
- to nie ma sensu bo zależy od wielu zmiennych czynników jak wiek, ilość zniżek, lokalizacja czy wartość samochodu
- nie chce się rozpisywać ile kosztuje CX-3 w mojej specyfikacji bo cena podstawowego modelu i wyposażonego to x2

Mogę Ci napisać, że pakiet w PZU od dealera to było koło 3,3% w PZU. A jakieś Generali za 2,64%.

RomanK61 - 10-05-2019, 21:32

Oczywiście że sama kwota nic nie mówi, ale nie pisze że te dane są tylko na priv. jakby chodziło o numer telefonu mojej żony. Co do tego czy części nowe, serwis itp to na końcu napisałem że chodzi o poważne firmy ubezpieczeniowe a takie u nas są trzy, jak dla mnie.
sla - 10-05-2019, 22:16

RomanK61 napisał/a:
napisałem że chodzi o poważne firmy ubezpieczeniowe a takie u nas są trzy, jak dla mnie.
Czyli które w/g Ciebie są te poważne? Bo dla mnie jest ich o wiele wiecej.