Chcę Kupić Outlandera - Chcę kupić o1t
Bzyk_R1 - 04-11-2019, 23:07
Proponuję żeby kolega nahar z Warszawy się tutaj wypowiedział na temat ASO ich sprawdzania i metod wg mnie to auto nie warto tam ciągać tylko wziąć kalkulator w dłoń, policzyć wszystkie słabe punkty do poprawy, dodać cenę z ogłoszenia i podjąć decyzję czy zaczynać przygodę z tym egzemplarzem czy szukać dalej.
Przecież w obecnym czasie, wszystko już zostało w temacie Outlandera Turbo opisane, sprawdzone, wypróbowane i policzone. Wystarczy sprawdzić czy mieści się w naszym budżecie i decydować. Przecież to nie zakup domu, kredyt na całe życie czy rodzenie dzieci...
mkm - 04-11-2019, 23:08
To ja mam łatwiejszy sposób.
Obfotografuj auto i wrzuć foty.
Na zdjęciach widać wszystko - tylko trzeba wiedzieć na co patrzeć.
[ Dodano: 04-11-2019, 23:09 ]
krzychu174 napisał/a: | I tu sie zgodzę ze zdjęcia to można gu... zobaczyc chyba ze juz naprawdę jest tragedia. |
No to u Ciebie jest włąśnie tragedia...
ledziu - 04-11-2019, 23:32
Cytat: | Jak narazie to wszyscy piszą ale nikt nie chce kupic bo szukaja igły za 15tys ja za swojego dwlem ponad 20 tyś a i tak dołożyłem jeszcze ze 3000tys.
|
Niestety nasz polska patologia szukania dziury w całym o czym wcześniej pisałem.
Cytat: | Błotniki, drzwi, zderzaki przód/tył, spasowanie drzwi lewych tylnych, spasowanie błotników przednich, spasowanie dokładek, nierówne szpary... Plisss |
Cały czas oglądam w max powiększeniu i szczerze nie widzę tych okrucieństw z przerwami...
Cytat: | Proponuję żeby kolega nahar z Warszawy się tutaj wypowiedział na temat ASO ich sprawdzania i metod wg mnie to auto nie warto tam ciągać tylko wziąć kalkulator w dłoń, policzyć wszystkie słabe punkty do poprawy, dodać cenę z ogłoszenia i podjąć decyzję czy zaczynać przygodę z tym egzemplarzem czy szukać dalej. |
A tak z drugiej strony aso nie, wizja lokalna nie, zapodałem pomysł autotesto też nie to jak???
To nie jest statek kosmiczny więc przeciętny mechanik zoorientuje się że coś było poważnie robione czy tylko odcień się nie zgadza.
Ja sądzę że jeżeli ktoś tu publicznie wystąpił to duże jest prawdopodobieństwo na to że będzie ok. A prawda jest taka że i tak trzeba podjechać i zobaczyć więc jest okazja do przekonania się kto ma racje.
Jak nie aso to np. Krnecki w Piasecznie a obok jest lesznowola i hamka tomaracing... z drugiej str.Wisły też coś się znajdzie.
krzychu174 - 04-11-2019, 23:34
[quote="mkm"]To ja mam łatwiejszy sposób.
Obfotografuj auto i wrzuć foty.
Na zdjęciach widać wszystko - tylko trzeba wiedzieć na co patrzeć.
[ Dodano: 04-11-2019, 23:09 ]
krzychu174 napisał/a: | I tu sie zgodzę ze zdjęcia to można gu... zobaczyc chyba ze juz naprawdę jest tragedia. |
No to u Ciebie jest włąśnie tragedia...[/quot
Ja mam tobie zdjecia robic
Jeżeli u mnie jest tragedia to spójrz w lustro . Nara
mkm - 04-11-2019, 23:43
A co? Wyjdzie tragedia?
Człowieku - zalogowałeś się szydząc z forumowicza, że jest jasnowidzem, bo na zdjęciach zobaczył, że elementy malowane...
Potem uznałeś, że były malowane, bo była obcierka...
Teraz uznajesz, że zdjęć nie będziesz robił...
Gratulacje i jak to napisałeś "nara".
Bzyk_R1 - 04-11-2019, 23:54
ledziu napisał/a: |
A tak z drugiej strony aso nie, wizja lokalna nie, zapodałem pomysł autotesto też nie to jak??? |
Skoro mnie cytujesz to proszę nie dopisywać bzdur.
Widzę że tutaj płaczecie nad swoim losem że trzeba było 3000 dołożyć. No i wszystko jasne. Tymczasem tutaj na forum mamy egzemplarze w które ludzie dołożyli 20-30.000zł i co Wy na to?
mkm - 04-11-2019, 23:57
ledziu, chłoppu się nie chce kilku makro zrobić, a ja mam brać urlop i się tłuc po Polsce tak? Brawo Ty!
krzychu174 - 04-11-2019, 23:57
mkm napisał/a: | A co? Wyjdzie tragedia?
Człowieku - zalogowałeś się szydząc z forumowicza, że jest jasnowidzem, bo na zdjęciach zobaczył, że elementy malowane...
Potem uznałeś, że były malowane, bo była obcierka...
Teraz uznajesz, że zdjęć nie będziesz robił...
Gratulacje i jak to napisałeś "nara". |
Ja z nikogo nie szydze czlowieku tylko ludzie do niego napisali zeby zerknol bo mnie sie pytali przez tel. i ja im najpierw powiedzialem co bylo malowane a nie on pierwszy. Koniec
mkm - 04-11-2019, 23:59
A ty się już nie żegnałeś?
ledziu - 05-11-2019, 00:03
Cytat: | Skoro mnie cytujesz to proszę nie dopisywać bzdur |
O co chodzi? Gdzie coś dopisałem ?
Cytat: | Widzę że tutaj płaczecie nad swoim losem że trzeba było 3000 dołożyć. No i wszystko jasne. Tymczasem tutaj na forum mamy egzemplarze w które ludzie dołożyli 20-30.000zł i co Wy na to? |
Nie rozumiem do kogo jest to napisane? Kto płacze?
Bzyk_R1 - 05-11-2019, 00:12
ledziu napisał/a: | O co chodzi? Gdzie coś dopisałem ? |
Cytuję sam siebie z poprzedniej strony:
"Dobrze już ja swoje napisałem możesz się nie zgadzać. Każdego zachęcam do oglądania auta na żywo bo wtedy można wystawić ocenę. Kupujący zrobią jak uważają."
Więc nie pisz że wszystko na nie bo ja akurat jestem w pierwszym szeregu za tym aby jeździć i oglądać na żywo. Co do płakania chodziło mi o mojego imiennika. Wielka strata bo zainwestował 3000 no szok.
[ Dodano: 05-11-2019, 00:24 ]
krzychu174 napisał/a: | Ja z nikogo nie szydze czlowieku tylko ludzie do niego napisali zeby zerknol bo mnie sie pytali przez tel. i ja im najpierw powiedzialem co bylo malowane a nie on pierwszy. Koniec |
Pewny jesteś? Na tą chwilę około 50 osób szuka O1T, przynajmniej tyle napisało do mnie na różnych platformach w tym kilka pytało o Twój egzemplarz. Ponad trzy lata mojej pracy spowodowało to że ludzie najpierw piszą do mnie potem dzwonią po Outlandery a to dlatego że kilkanaście osób cieszy się ze swojego O1T po pozytywnych opiniach grupy "OutlanderowcyMM" A Ty dalej pisz że Twój "bez najmniejszych oznak korozji"
krzychu174 - 05-11-2019, 07:28
Bzyk_R1 napisał/a: | ledziu napisał/a: | O co chodzi? Gdzie coś dopisałem ? |
Cytuję sam siebie z poprzedniej strony:
"Dobrze już ja swoje napisałem możesz się nie zgadzać. Każdego zachęcam do oglądania auta na żywo bo wtedy można wystawić ocenę. Kupujący zrobią jak uważają."
Więc nie pisz że wszystko na nie bo ja akurat jestem w pierwszym szeregu za tym aby jeździć i oglądać na żywo. Co do płakania chodziło mi o mojego imiennika. Wielka strata bo zainwestował 3000 no szok.
[ Dodano: 05-11-2019, 00:24 ]
krzychu174 napisał/a: | Ja z nikogo nie szydze czlowieku tylko ludzie do niego napisali zeby zerknol bo mnie sie pytali przez tel. i ja im najpierw powiedzialem co bylo malowane a nie on pierwszy. Koniec |
Pewny jesteś? Na tą chwilę około 50 osób szuka O1T, przynajmniej tyle napisało do mnie na różnych platformach w tym kilka pytało o Twój egzemplarz. Ponad trzy lata mojej pracy spowodowało to że ludzie najpierw piszą do mnie potem dzwonią po Outlandery a to dlatego że kilkanaście osób cieszy się ze swojego O1T po pozytywnych opiniach grupy "OutlanderowcyMM" A Ty dalej pisz że Twój "bez najmniejszych oznak korozji" |
Jak jest napisane ze bez najmniejszych oznak korozji to tak jest.
Bzyk_R1 - 05-11-2019, 08:28
O Panie! Tyle lat szukania, tyle obejrzanych sztuk, tysiące przejechanych kilometrów i oto jest! Outlander Turbo bez rdzy no to nic tylko jechać i zabierać!!!
tościk - 05-11-2019, 09:36
krzychu174 napisał/a: | ja za swojego dwlem ponad 20 tyś a i tak dołożyłem jeszcze ze 3000tys. |
O panie... 3 miliony... toż to za to by już Bugatti było. Co tam wymieniłeś, że tak drogo wyszło?
A jeśli chodziło jednak o 3 tys. to tyle w tym aucie kosztuje podstawowy serwis, gdzie robisz rozrząd, oleje, filtry i hamulce. Także ten...
ledziu napisał/a: | Ja sądzę że jeżeli ktoś tu publicznie wystąpił to duże jest prawdopodobieństwo na to że będzie ok. |
No tak, bo ludzie kłamią tylko szeptem i w poduszkę
Zwykle ci, co się najgłośniej i publicznie wydzierają, mają najwięcej do ukrycia. Nie wierzysz? Włącz wiadomości i posłuchaj polityków.
To że ktoś przyszedł drzeć koty na forum, to nie znaczy, że ma dobre auto na sprzedaż. A to, że przyszedł tylko i wyłącznie, żeby się wykłócać z Bzykiem w sprawie swojego ogłoszenia z pogwałceniem wszelkich zasad kultury, to powinno dać dużo do myślenia i zmusić do dużej ostrożności przy oglądaniu i zakupie auta.
Fajny wątek się zrobił. Idę po popcorn
MitsuGo - 05-11-2019, 09:57
tościk napisał/a: |
Fajny wątek się zrobił. Idę po popcorn |
A w wątku dwa O1 bez rdzy. Jeden nie dawno kupiony a drugi do kupienia.
|
|
|