To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L200 Ogólne - L200 - dlaczego tak drogo za plastik?

Anonymous - 30-12-2007, 11:44

Thor napisał/a:
Reszta bajerów z nisska to typowe gadgety pod publiczkę mało przydatne w codziennym użytkowaniu (nie słyszałem np. żeby ktokolwiek był zadowolony z czujnika deszczu). Klima dwustrefowa jest dla mnie równie marketingowym chwytem. Może to tylko ja tak mam, ale nie jestem w stanie odczuć różnicy 2st C po stronie kierowcy i pasażera w jakimkolwiek samochodzie.

Od 150 kkm używam tych gadżetów w Hondzie Accord i uwierz, że są bardzo przydatne. Np. latem, ja wolę niższą temp. a Żona wyższą.
Czujnik deszczu to bajka, gdyż ten hondowski dopasowuje prędkość i częstotliwość cykli w zależności od opadu....
:D

Kibloo - 30-12-2007, 19:14

heheh rzeczywiście uderzyłęś w czułu punkt, mocowanie bagażu jest genialne. Myślę o czyś podobnym do miśka, ale to dopiero na wiosnę, jak wymyśle patent to pokaże zdjęcia. teraz w stanie projektowym. Własnie staram sie wykombinowac sposób mocowania bez ingerencji w karoserię... aaa no i to sterowania w kierownicy też mi brakuje, ale jak reka jest an gałce biegów to można sie przyzwyczaić do położenia przycisków...

pozdro

Anonymous - 31-12-2007, 12:38

Kibloo napisał/a:
mocowanie bagażu ... Myślę o czyś podobnym do miśka, jak wymyśle patent to pokaże zdjęcia... staram sie wykombinowac sposób mocowania bez ingerencji w karoserię

czekamy na patent