To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - CUDOWNE AUTO!!!!!

Chooper - 30-01-2006, 22:13

Matejko napisał/a:
CichyTom a ty wiesz kto ma klimatronic?? :MrGreen: od kogo mozesz pozyczyc owy czujnik i nie oddac :d :p

Pewnie nie wie, i może niech tak zostanie :P

Anonymous - 31-01-2006, 08:52

i powiedziane "przed postacią świetlistą CichegoToma nic się nie ukryje"

już wiem KTO ma czujniczek :lol:

Marcino - 06-02-2006, 21:17

Wczoraj jak czysciłem przepustnicę to zajrzałem w okolice zamka przedniej klapy. Oprócz linki która otwiera zamek idzie tam wiązka kabli w osłonce z peszli od strony wspomagania. Był zły dostęp przez gril i od spodu tez kiepsko widac bo to wszytko za chłodnica, ale widziałem tam taki element walcowy o średnicy 10mm i długości 50mm idący pionowo w dół. Z tego co podawał Matejko na schematach to powinno byc to....
Pozdrawiam

sniegu - 09-02-2010, 13:30

Panowie jestem posiadaczem Cari 1.6 90 km w której wciąż się coś dzieje natomiast u mnie temperatura to coś normalnego samochód miał tą opcje od początku i mój pierdoła już się włącza przy -1 nie mówiac o jakimś tam - 25. Tak więc czyżbym miał wersję EXLUSIF:D :mrgreen:

[ Dodano: 09-02-2010, 13:32 ]
Aha dodam że mogę w każdej chwili sprawdzić temp. na zewnątrz nie tylko podczas mrozu.

Anonymous - 23-03-2010, 18:58

sniegu napisał/a:
Panowie jestem posiadaczem Cari 1.6 90 km w której wciąż się coś dzieje natomiast u mnie temperatura to coś normalnego samochód miał tą opcje od początku i mój pierdoła już się włącza przy -1 nie mówiac o jakimś tam - 25. Tak więc czyżbym miał wersję EXLUSIF:D :mrgreen:

[ Dodano: 09-02-2010, 13:32 ]
Aha dodam że mogę w każdej chwili sprawdzić temp. na zewnątrz nie tylko podczas mrozu.

pewnie masz climatronic i dlatego :)

cegla96 - 25-03-2010, 21:15

maiłem to samo w swoim misu;) pojawiło mi sie to po tym jak samochod stał tydzień bez akumulatora. Wyjechalem na ulice bylo okolo -7 na termometrze domowym a cari pokazywała mi -8. Z czasem to zniknelo. do dzis nie wiem co to bylo;(
czester_ - 26-03-2010, 15:31

czujnik zamówiony. Dam wam znać jak dojdzie.
sniegu - 13-11-2010, 10:43

Dawno nie odkurzany wątek ale wiadomość dla fanatyk1982 niestety ubolewam ale nie mam climatronicu zwykła klimę manual
remi - 16-11-2010, 01:32

sniegu mam do Ciebie pytanie. O czym wy mówicie, ja też mam Cari 1,6 90 km i nic mi się nie wyświetla. Jeśli ma się wyświetlać to napisz mi gdzie. Z tego co rozumiem to Ty masz w swojej przebieg wyświetlany na wyświetlaczach elektronicznych tak? Bo ja mam jeszcze na linkę i przebieg samochodu pokazuje mi w starym stylu. Oświeć mnie jak możesz.
sniegu - 16-11-2010, 10:40

remi mówimy o tym że w wyświetlaczu elektronicznym masz różne funkcje i np niektórzy mają tylko same kilometry w postaci jednego lub dwóch liczników które odmierzają konkretną trasę niektórzy mają kilometry i zużycie paliwa a niektórzy mają full wypas i oprócz tego temperaturę zdarzają się też takie przypadki jak u mnie że mam 2 liczniki kilometrów i temperaturę ale niestety jak masz linkę to jesteś pozbawiony tego przywileju i wpatrujesz się w przesuwające się cyferki :|
SHARK1979 - 16-11-2010, 16:33

Powiem Wam że w mojej Cari bywało tak że po intensywnym myciu na myjni wyskakiwała dodatkowa opcja "ala" temperatura ale potem znika :mrgreen:
Micz - 16-11-2010, 20:50

Sierpień ulewa deszcze kałuże na ostatnich kilometrach trasy cari poinformowała mnie że mamy zimę:D dowód:
Kod:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1cbe0e07d24e49a9.html

-23 st. C. w lecie..
co wy na to?