Lancer Ogólne - Premiera Lancera X w Polsce
Hugo - 24-09-2007, 19:44
Wnętrze sprawia wrażenie solidnie wykonanego i z dobrych materiałów. To mi się podoba.
mouseman - 24-09-2007, 22:04
Witam,
panowie miałem przyjemność być we Frankfurcie na targach i zobaczyć premiere lancera . Jestem bardziej niż miło zaskoczony, oczywiście nie liczę wersji EVO X (po jej zobaczeniu po prostu na chwile się zamyśliłem). Nowy Lancer- Piękne, gustowne auto dla osoby chcącej się wyróżniać. Auto wyjątkowo uniwersalne jeżeli chodzi o młodego człowieka z zacięciem sportowym z rodziną.
No i chyba nie dziwi ze będzie występował z wersją silnika 2,0 DiD 140 km na początek, tak wynika z prospektu. Evo IX które występowało w roli symulatora rajdowego była niezła gratką dla fanów rajdów. Jaki dumny byłem gdy ujrzałem na ścianie historie lancera i pod datą 1988 był mój model:)
Anonymous - 24-09-2007, 22:27
to moze dla porownania zdjecia z kwietniowego Motor Show w NY i chyba milo ze modele sa identyko w usa i eur
Wook@sH - 24-09-2007, 23:27
Hugo napisał/a: | Wnętrze sprawia wrażenie solidnie wykonanego i z dobrych materiałów |
Ja mam wręcz przeciwne odczucia. Bo wnętrze przypomina to z Outlandera (wskaźniki,komp,pokrętła klimy i pokrycie deski) a to mi sie nie podoba i wygląda trochę tandetnie, tzn Lancer będzie zaczynał ceny od pułapu połowę mniejszego niż Outlander,ale mimo wszystko jeżeli deska będzie równie twarda i plastykowa to straci w moich oczach na uroku, mimo ze na zdjęciach wygląda extra.
akbi - 25-09-2007, 09:08
A czy była jakaś wzmianka (może w folderach) na temat nowego Lancera kombi??
Jackie, może Ty coś wiesz na ten temat?
mouseman - 25-09-2007, 09:58
akbi, ja nic takiego nie uświadczyłem w folderach, a nie zdążyłem wypytać przedstawiciela firmy o takowe nowinki.
Anonymous - 25-09-2007, 12:21
Seventy7 napisał/a: | Piękny ten nowy Lancerek.
MAJK napisał/a: | wrzucam parę fotek z Frankfurtu |
Majk nie wiedziałem że byłeś we Frankfurcie?? Nie pochwaliłeś się Bracie |
Seventy7 no co ty przecież byłem na spocie w tym czasie koledzy z firmy byli
Anonymous - 25-09-2007, 13:35
MAJK napisał/a: | Seventy7 no co ty przecież byłem na spocie w tym czasie koledzy z firmy byli |
Czuj się usprawiedliwiony
Wook@sH - 25-09-2007, 19:03
taka ciekawostka:
Lancer Invite 59 990 zł
Lancer Instyle 104 990 zł
Więcej może jutro
Robson86 - 25-09-2007, 21:55
Wook@sH napisał/a: | Lancer Instyle 104 990 zł |
to ma byc niby cena nowego Lancera
Pozdroo
Hubeeert - 25-09-2007, 23:00
Robson86 napisał/a: | Wook@sH napisał/a: | Lancer Instyle 104 990 zł |
to ma byc niby cena nowego Lancera
Pozdroo |
Instyle zamiast klepać zobacz specyfikację
Student - 26-09-2007, 08:07
Panowie wie ktoś jakie są wymiary Carismy bo nie mam tego pod ręką a jestem ciekaw jak będzie z rozstawem osi itp. w nowym Lancer/Carisma.
Wg. specyfikacji Lancera wychodzi że powinien być większy bo z zewnątrz jest ale czy będzie przynajmniej taki luźny w środku jak była Carisma, bo obecny to porażka.
saphire - 26-09-2007, 09:46
Wymiary Carisma:
Student - 26-09-2007, 10:01
No i pieknie wszystkie wymiary są większe od Carismy mam nadzieję że to 8cm będzie miało przełożenie w środku kabiny więc nareszcie pojawia się auto w Mitsu, które może zastąpić Carismę i walczyć o pozycję na rynku, Moje serce nareszcie się raduje i już nie muszę patrzeć na Vectrę C lub Mondeo
Tylko ta cena
sla - 26-09-2007, 11:38
Student napisał/a: | czy będzie przynajmniej taki luźny w środku jak była Carisma, bo obecny to porażka. |
Jak dla kogo, w/g mnie i obecny jest przestronniejszy od Carismy, która tak na marginesie była chyba najmniejszym samochodem w swojej umownie zawyżonej klasie.
Student napisał/a: | już nie muszę patrzeć na Vectrę C lub Mondeo
|
To już chyba ździebko przesadziłeś jeżeli porównujesz wnętrze Lancera do pojazdów, które są o klasę wyżej
|
|
|