Off Topic - Mitsumaniak DODA
maxwell61 - 25-06-2007, 17:52
arekp, ok spoko dobrze ciebie rozumiem i znam także takie kobiety...a co do make-up'a to kobiety nie potrafią zrozumieć zę służy on tylko do podkreślenia ich urody...walą niemalże kielnią na twarz te tony pudru zacierając packą i jest pieknie do czasu kiedy budzisz się rano i widzisz obok siebie potwora bo nad ranem zmyła makijaż... kiedyś w TREZORZE (impra w Szczecinie) podszedłem to właśnie plastikowej lalki...jak walnęła wiązanką to na 100 słow przekleństwem nie było "i" "o" itd. dałem sobie spokój i teraz śmiać mi się chce szczególnie z karków z takimi sikorkami... hehe majdan zając 4 miejsca... może żel mu z włosów skapywał na stolik
Leppe - 25-06-2007, 18:37
Uważam, że powinniście najpierw przyjrzeć się sobie i skrytykować swoje negatywne cechy a potem opisywać innych. Nieobchodzi mnie jaka jest Doda, Mandaryna czy Frytka( czy potrafią śpiewać czy nie, wcale nie muszę ich słuchać nikt mnie do tego nie zmusza, tak samo do czytanie artykołów oraz oglódania programów ) Napewno wy niechcecie aby was ktokolwiek obrażał lub krytykował ( nieważne z jakich powodów ). Wielu z was ma żony z tąd moje pytanie czy czekaliście do ślubu?, a może wcześniej coś było? ( czy to znaczy, że wasze kobiety się nieszanują a może zrobiły to dla was ). Najpierw warto się zastanowić nad wieloma błędami które popełniliście i pewnie wiele ich jeszcze popełnicie. To, że kobiety pozują do różych czasopism wcale im nie ujmuje ani nie świadczy o tym, że są łatwe.
maxwell61 - 25-06-2007, 18:52
Leppe, tak bardzo chcialbym siebie zrozumieć...mam ci opisać swoje wady??? że jestem taki i owaki...dobrze sobie z tego zdaje sprawę z tym że ja nie wyzywam nikogo na ekranach TV, nie przeklinam na ekranach TV, nie robię z siebie pośmiewiska...co do żon to sex przedmałżeński to chyba sprawa zaufania i miłości...jak można własną dziewczynę uznawać za taką czy innną?? nie rozumiem... każdy popełnia błędy...nie twierdze że dodoa pozując popełniła błąd...denerwuje mnie że takie zwykłe tapeciary delikatnie podretuszowane stają się idolami polskich nastolat-ek/ów...dla nie których dziewczyn to autorytet!!! ale jaki??? nasze spolecznstwo powoli zatraca pewne wartości które wpajali w nas rodzice... a teraz wystarczy pokać się na golasa, wyzwać kogoś na wizji, pokazać jakim to się jest cwaniaczkiem i kasa płynie na konto...a chyba nie o to chodzi???
Leppe napisał/a: | To, że kobiety pozują do różych czasopism wcale im nie ujmuje ani nie świadczy o tym, że są łatwe. |
całkowicie się z toba zgadzam pozdrawiam
tomusn - 25-06-2007, 20:02
Ja na początku byłem nawet za, bo każdy fan mitsubishi jest mile widziany, ale teraz stwierdzam że nie może przyjechać na zlot taka osoba jak DR. Narobiłaby siary i wywołała zażenowanie, zabrała mikrofon Jackiemu i krytykowała co się da, a jakby pojechała po moim Colcie, to jak jestem tolerancyjny, to byśmy pierwsze ognisko z misia zrobili za ogólną (chyba) zgodą
Chooper - 25-06-2007, 20:30
tomusn napisał/a: | zabrała mikrofon Jackiemu i krytykowała co się da |
to by się jej zatkało usta...nie powiem czym
Jackie - 25-06-2007, 20:47
Chooper napisał/a: | to by się jej zatkało usta...nie powiem czym |
No na mnie nie licz Ja zajęty jestem a gdybym nawet nie był to jakoś tak nie po mojemu Doda wygląda
Pozdrawiam
Chooper - 25-06-2007, 21:37
Hamburgerem (to tak w temacie Kudłatego, Bartka i hamburgerana zlocie w Białym)
TommiCrazy - 25-06-2007, 23:00
Panowie... pamietajcie... juz nie jedno towarzystwo dzentelmenow zostalo poroznione przez jedná kobitke... nie pozwolmy by to tutaj sie stalo....solidarnosc meskich plemnikow przedewszystkim
macia - 25-06-2007, 23:05
TommiCrazy napisał/a: | solidarnosc meskich plemnikow przedewszystkim |
Yo! Poza tym Katoda Anoda to chyba nie kobita? Chyba na fizyce o tym było, a nie na bioli?
Marcin-Krak - 25-06-2007, 23:13
Jak Radziu grał w Wiśle miałem okazję widzieć Dodę na żywo - raz nawet oko w oko - ciekawe czy to pamięta
Jak dla mnie nie ma szans żeby zawitał na nasze forum, a jakby się nawet pojawiła na spocie to będzie za bardzo zajęta swoim telefonem i pieskiem
No ale najważniejsze jest to, że będzie zajęta odbudową swojego małżeństwa - przecież nie po to majdan poszedł do II ligi w Wawie żeby się wypromować, czy zdobyć kasę
maxwell61 - 25-06-2007, 23:22
Marcin-Krak napisał/a: | przecież nie po to majdan poszedł do II ligi w Wawie żeby się wypromować, czy zdobyć kasę |
skromność i pokora ponad wszystko!!!!
Marcin-Krak - 25-06-2007, 23:27
maxwell61 napisał/a: |
skromność i pokora ponad wszystko!!!! |
I oczywiście wszystko z miłości
Ale w końcu na dom kto inny zarabia
TommiCrazy - 28-06-2007, 09:37
wstretni reporterzy faktu wyj...stluczke mieli z autem Dody w jej pierwszym dniu jak odebrala prawojazy. to sie nazywa hamstwo w polsce na drogach...... dobrze ze to nie bylo w jakims tunelu bo by z naszej Dody zrobili princess Diane
akbi - 28-06-2007, 09:48
TommiCrazy napisał/a: | wstretni reporterzy faktu wyj...stluczke mieli z autem Dody w jej pierwszym dniu jak odebrala prawojazy. |
tak bardzo chcieli nagrać pierwsze kilometry Dody, że sami nie zauważyli jak ona hamuje ... dobre
Niemniej jednak mam nadzieje, że nikomu nic się nie stało
TommiCrazy - 28-06-2007, 09:58
ja bym tam powiedzial ze im bardzo zalezalo na stluczce
|
|
|