To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Misie w naszej rodzinie cz.2

londolut - 10-05-2008, 02:02

Toż to istny szok :shock: 16" rulezzzz
Jak z wymiarem? Obciera coś? Jeśli nie to jakie parametry feli?
Wygląda przekozacko 8)

Rafal_Szczecin napisał/a:
teraz powinna przyjsc gleba ( - 30 mm ) do tego rozporka przod, wydech (tylko koncowyh tlumik) , brak ozdobnych listew,
Mam podobne plany + małe co nieco :biggrin:
Rafal_Szczecin - 10-05-2008, 05:40

londolut napisał/a:
+ małe co nieco

na swapa nie bedzie mnie stac . pisze to co jest poprostu realne do zrobienia .

londolut napisał/a:
Toż to istny szok 16" rulezzzz
Jak z wymiarem? Obciera coś? Jeśli nie to jakie parametry feli?
Wygląda przekozacko

powiem Ci tak, na zywo felgi prezentuja sie 100 razy lepiej niz na fotkach :) to naprawde trzeba zobaczyc na zywo
wymiary to szerokosc felgi 7' et 40 opona jak juz wyzej wspomnialem 195/45/16 i powiem tak :) jest idealnie , nic nie trze ani nic z tych rzeczy, lecz z tylu wydaje mi sie ,ze jest to juz maximum , tak samo z przodu przy skrecie, nic nie wadzi, lecz tez zostalo juz tam naprawde malo miejsca, wiec szczrze watpie ,ze weszla by 17'
a moja buzka w tej chwili wyglda tak :twisted: :D 8)

aha i to co slyszalem, ze "auto bedzie zamulone, i nie bedzie chcialo jechac " mozna sobie wsadzic miedzy bajki :)

Rafal_Szczecin - 10-05-2008, 10:18

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

pawela - 10-05-2008, 10:21

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Sikam z wrażenia !!!!!! REWELACJA!!!!!!!!!
Matejko - 10-05-2008, 11:07

skads znam to miejsce gdzie robiles zdjecia :P
Hugo - 10-05-2008, 11:18

Jak dla mnie te felgi do tego auta powinny być białe.
Rafal_Szczecin - 10-05-2008, 12:23

pawela napisał/a:
Sikam z wrażenia !!!!!! REWELACJA!!!!!!!!!

ciesze sie, ze sie podoba :)

Hugo napisał/a:
Jak dla mnie te felgi do tego auta powinny być białe.

a jak dla mnie to powinny byc takie jakie sa :) robie auto wg. mojego gustu, a jak widomo, o gustach sie nie dyskutuje :D

Matejko napisał/a:
skads znam to miejsce gdzie robiles zdjecia

ostatnio tam parkowales :)

Mateusz rowniez dostaje " pomogl " za caloksztalt pracy tworczej :) a konkretnie za miliony telefonow i rozmow na gadu w sprawie felg i opon :) dzieki misiek :)

londolut - 10-05-2008, 14:17

na swapa nie bedzie mnie stac
Nigdy nie mów nigdy ale ja nie to miałem na myśli pisząc 'małe co nieco' ;)
aha i to co slyszalem, ze "auto bedzie zamulone, i nie bedzie chcialo jechac " mozna sobie wsadzic miedzy bajki :)
Mnie też to mówili ale ja nie czuję różnicy ;)
pawela napisał/a:
Sikam z wrażenia !!!!!! REWELACJA!!!!!!!!!
:supz:
Fura na 4,5 jak go rzucisz na glebę to będzie 5 :P 8) .... Nie no joke ;) 5+ fele idealne :D
szczrze watpie ,ze weszla by 17'
16" wystykają ;)
Oby tak dalej :D

Matejko - 10-05-2008, 15:18

dzieki misiek :)

nie ma sprawy, ale niech Dominik juz do mnie nie dzwoni :P /zart :D

Marcin-Krak - 10-05-2008, 18:40

Rafal_Szczecin, ile Ci teraz palą te duże opony :?: :twisted:
Jak się jeździ na czymś takim - w sensie ile osób możesz przewieźć (o ile sam nie musisz pchać teraz auta :twisted: )
Matejko, Ty prowadzisz jakiś Matejkowy Telefon Zaufania :?: :mrgreen: :mrgreen: :badgrin:

Matejko - 10-05-2008, 18:53

Marcin-Krak napisał/a:
Matejko, Ty prowadzisz jakiś Matejkowy Telefon Zaufania :?: :mrgreen: :mrgreen: :badgrin:

eee uwrazliwiam znajomych na nie popelnianie bledow :)

Hugo - 10-05-2008, 19:36

a jak dla mnie to powinny byc takie jakie sa robie auto wg. mojego gustu, a jak widomo, o gustach sie nie dyskutuje
To oczywiste. Wyraziłem tylko swoją opinię.
Rafal_Szczecin - 10-05-2008, 21:47

Marcin-Krak napisał/a:
Rafal_Szczecin, ile Ci teraz palą te duże opony :?: :twisted:

pala tyle , ile sie wleje paliwa :D a tak na serio ,to nie wiem , i srednio mnie to interesuje :)

Marcin-Krak napisał/a:
Jak się jeździ na czymś takim - w sensie ile osób możesz przewieźć (o ile sam nie musisz pchać teraz auta )

jak sie jezdzi ? hmm calkiem ok ,tylko tyle,ze kazda przeszkode, czy tez lezacego policjanta, czy tez zmiane nawierzchni np z asfaltu na kostke brukowa pokonujemy tak naprawde toczac sie :) jadac po kostce jestesmy ciagle wyprzedzani przez innych, ale ogolnie nie jest najgorzej :D jest rowniez tak, ze czujemy kazda dziurke :) wg. mnie felga 7 calowa 16' z et 40 i opona 195/45/16 jest to max jaki wejdzie do colta CJO, poniewaz kazda inna (wieksza) bedzie wymagac naprawde duzej ingerencji w auto .

u mnie na ta chwile odstep felgi/opony od tylniego zawieszenia wynosi ok centymetr, tak samo jest z przednia osia podczas maxymalnie skreconych kolach mamy moze z centymetr " zapasu " .

ile osob moge przewiezc , dzis jechalem w 3 osoby, i do tego w bagazniku 1 allu 15' i nic nie tarlo, tak samo dzis wiozlem 4 felgi stalowe 13' z oponami i rowniez nic nie tarlo, powiem Ci tyle, ze naprawde na wysokosc miejsca jest dosyc sporo, dlatego planuje tez troszke spuscic cojota na glebe :)

co do Mateusza, to ja mam tak, ze jezeli chodzi o felgi czy tez jakiekolwiek opony, to zawsze uderzam do niego :) :rolleyes:

Marcin-Krak - 10-05-2008, 21:57

Rafale dziękuję bardzo za wyczerpującą odpowiedź :mrgreen:
No to
toczac sie
uważaj na auto :mrgreen:
Rafal_Szczecin - 11-05-2008, 02:17

Marcin-Krak napisał/a:

No to
toczac sie
uważaj na auto :mrgreen:

przeciez wiesz, ze dbam o niego jak tylko moge.