Nasze Miśki - Misie w naszej rodzinie cz.2
londolut - 10-05-2008, 02:02
Toż to istny szok 16" rulezzzz
Jak z wymiarem? Obciera coś? Jeśli nie to jakie parametry feli?
Wygląda przekozacko
Rafal_Szczecin napisał/a: | teraz powinna przyjsc gleba ( - 30 mm ) do tego rozporka przod, wydech (tylko koncowyh tlumik) , brak ozdobnych listew, | Mam podobne plany + małe co nieco
Rafal_Szczecin - 10-05-2008, 05:40
londolut napisał/a: | + małe co nieco |
na swapa nie bedzie mnie stac . pisze to co jest poprostu realne do zrobienia .
londolut napisał/a: | Toż to istny szok 16" rulezzzz
Jak z wymiarem? Obciera coś? Jeśli nie to jakie parametry feli?
Wygląda przekozacko |
powiem Ci tak, na zywo felgi prezentuja sie 100 razy lepiej niz na fotkach to naprawde trzeba zobaczyc na zywo
wymiary to szerokosc felgi 7' et 40 opona jak juz wyzej wspomnialem 195/45/16 i powiem tak jest idealnie , nic nie trze ani nic z tych rzeczy, lecz z tylu wydaje mi sie ,ze jest to juz maximum , tak samo z przodu przy skrecie, nic nie wadzi, lecz tez zostalo juz tam naprawde malo miejsca, wiec szczrze watpie ,ze weszla by 17'
a moja buzka w tej chwili wyglda tak
aha i to co slyszalem, ze "auto bedzie zamulone, i nie bedzie chcialo jechac " mozna sobie wsadzic miedzy bajki
Rafal_Szczecin - 10-05-2008, 10:18
pawela - 10-05-2008, 10:21
Sikam z wrażenia !!!!!! REWELACJA!!!!!!!!!
Matejko - 10-05-2008, 11:07
skads znam to miejsce gdzie robiles zdjecia
Hugo - 10-05-2008, 11:18
Jak dla mnie te felgi do tego auta powinny być białe.
Rafal_Szczecin - 10-05-2008, 12:23
pawela napisał/a: | Sikam z wrażenia !!!!!! REWELACJA!!!!!!!!! |
ciesze sie, ze sie podoba
Hugo napisał/a: | Jak dla mnie te felgi do tego auta powinny być białe. |
a jak dla mnie to powinny byc takie jakie sa robie auto wg. mojego gustu, a jak widomo, o gustach sie nie dyskutuje
Matejko napisał/a: | skads znam to miejsce gdzie robiles zdjecia |
ostatnio tam parkowales
Mateusz rowniez dostaje " pomogl " za caloksztalt pracy tworczej a konkretnie za miliony telefonow i rozmow na gadu w sprawie felg i opon dzieki misiek
londolut - 10-05-2008, 14:17
Rafal_Szczecin napisał/a: | na swapa nie bedzie mnie stac | Nigdy nie mów nigdy ale ja nie to miałem na myśli pisząc 'małe co nieco'
Rafal_Szczecin napisał/a: | aha i to co slyszalem, ze "auto bedzie zamulone, i nie bedzie chcialo jechac " mozna sobie wsadzic miedzy bajki | Mnie też to mówili ale ja nie czuję różnicy
pawela napisał/a: | Sikam z wrażenia !!!!!! REWELACJA!!!!!!!!! |
Fura na 4,5 jak go rzucisz na glebę to będzie 5 .... Nie no joke 5+ fele idealne
Rafal_Szczecin napisał/a: | szczrze watpie ,ze weszla by 17' | 16" wystykają
Oby tak dalej
Matejko - 10-05-2008, 15:18
Rafal_Szczecin napisał/a: | dzieki misiek |
nie ma sprawy, ale niech Dominik juz do mnie nie dzwoni /zart
Marcin-Krak - 10-05-2008, 18:40
Rafal_Szczecin, ile Ci teraz palą te duże opony
Jak się jeździ na czymś takim - w sensie ile osób możesz przewieźć (o ile sam nie musisz pchać teraz auta )
Matejko, Ty prowadzisz jakiś Matejkowy Telefon Zaufania
Matejko - 10-05-2008, 18:53
Marcin-Krak napisał/a: | Matejko, Ty prowadzisz jakiś Matejkowy Telefon Zaufania |
eee uwrazliwiam znajomych na nie popelnianie bledow
Hugo - 10-05-2008, 19:36
Rafal_Szczecin napisał/a: | a jak dla mnie to powinny byc takie jakie sa robie auto wg. mojego gustu, a jak widomo, o gustach sie nie dyskutuje | To oczywiste. Wyraziłem tylko swoją opinię.
Rafal_Szczecin - 10-05-2008, 21:47
Marcin-Krak napisał/a: | Rafal_Szczecin, ile Ci teraz palą te duże opony
|
pala tyle , ile sie wleje paliwa a tak na serio ,to nie wiem , i srednio mnie to interesuje
Marcin-Krak napisał/a: | Jak się jeździ na czymś takim - w sensie ile osób możesz przewieźć (o ile sam nie musisz pchać teraz auta ) |
jak sie jezdzi ? hmm calkiem ok ,tylko tyle,ze kazda przeszkode, czy tez lezacego policjanta, czy tez zmiane nawierzchni np z asfaltu na kostke brukowa pokonujemy tak naprawde toczac sie jadac po kostce jestesmy ciagle wyprzedzani przez innych, ale ogolnie nie jest najgorzej jest rowniez tak, ze czujemy kazda dziurke wg. mnie felga 7 calowa 16' z et 40 i opona 195/45/16 jest to max jaki wejdzie do colta CJO, poniewaz kazda inna (wieksza) bedzie wymagac naprawde duzej ingerencji w auto .
u mnie na ta chwile odstep felgi/opony od tylniego zawieszenia wynosi ok centymetr, tak samo jest z przednia osia podczas maxymalnie skreconych kolach mamy moze z centymetr " zapasu " .
ile osob moge przewiezc , dzis jechalem w 3 osoby, i do tego w bagazniku 1 allu 15' i nic nie tarlo, tak samo dzis wiozlem 4 felgi stalowe 13' z oponami i rowniez nic nie tarlo, powiem Ci tyle, ze naprawde na wysokosc miejsca jest dosyc sporo, dlatego planuje tez troszke spuscic cojota na glebe
co do Mateusza, to ja mam tak, ze jezeli chodzi o felgi czy tez jakiekolwiek opony, to zawsze uderzam do niego
Marcin-Krak - 10-05-2008, 21:57
Rafale dziękuję bardzo za wyczerpującą odpowiedź
No to Rafal_Szczecin napisał/a: | toczac sie | uważaj na auto
Rafal_Szczecin - 11-05-2008, 02:17
Marcin-Krak napisał/a: |
No to Rafal_Szczecin napisał/a: | toczac sie | uważaj na auto |
przeciez wiesz, ze dbam o niego jak tylko moge.
|
|
|