To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - SPOT MITSU PODKARPACIA

Monia - 07-08-2007, 17:02

Foteczki jak najabrdziej przyjemne dla oczka :D
Dziękujemy za ich wstawienie :)

Anonymous - 07-08-2007, 19:02

ładne zdjęcia, autka też a szczegółnie l200 ale ja jestem lekko walnięty na punkcie napędów na 4 koła czyli nie ważne co i jak wygląda (l200 piękna) tylko aby miało napęd na 4 koła :mrgreen: i sprawne blokady, a poważnie to Monia jednak wzięłaś to w swoje ręce i wyszło

[ Dodano: 07-08-2007, 19:07 ]
a ja kiedyś zdarłem ze swojego auta oznaczenia marki auta tak że została tylko czarna bryła ale się wkurwiłem i postanowiłem sobie na tylnym kole wylakierować diamenty z napisem mitsubishi motors :prayer:

[ Dodano: 07-08-2007, 19:08 ]
przynajmniej nie będą mnie pytać co to za paskudstwem jeżdźę :mrgreen:

[ Dodano: 07-08-2007, 19:10 ]
saphire napisał/a:
Ja niestety zbyt późno otrzymałem od kumpla zwrot mojego miśka

odemnie można wszystko pożyczyć oprócz auta

saphire - 08-08-2007, 10:10

No ja pożyczyłem miśka bo sprawa była gardłowa - ślub kumpla brata i nie mieli czym pojechać bo same auta 3-drzwiowe a auto którym mieli jechać nie wypaliło więc jedynie mój miś mógł pełnić honory. Przynajmniej wypucowali go elegancko a i weselny koszyczek słodkości z weselną gorzałką po zwrocie miśka otrzymałem a na czas wypożyczenia miałem do dyspozycji kumpla brata Opla Astrę OPC do zabawy :mrgreen: więc generalnie jakoś te dwa dni mogłem się obejść bez misia. :p
JCH - 08-08-2007, 12:44

saphire napisał/a:
sprawa była gardłowa - ślub kumpla brata i nie mieli czym pojechać bo same auta 3-drzwiowe
Tak OT trochę ....
Ja do swojego, cywila co prawda, pojechałem właśnie sam 3-drzwiową Hondą Civic.