Podkarpackie - SPOT MITSU PODKARPACIA 

Monia - 07-08-2007, 16:02
  Foteczki jak najabrdziej przyjemne dla oczka    

Dziękujemy za ich wstawienie  
												 Anonymous - 07-08-2007, 18:02
  ładne zdjęcia, autka też a szczegółnie l200 ale ja jestem lekko walnięty na punkcie napędów na 4 koła czyli nie ważne co i jak wygląda (l200 piękna) tylko aby miało napęd na 4 koła     i sprawne blokady, a poważnie to Monia jednak wzięłaś to w swoje ręce i wyszło 

[ Dodano: 07-08-2007, 19:07 ]

a ja kiedyś zdarłem ze swojego auta oznaczenia marki auta tak że została tylko czarna bryła ale się wkurwiłem i postanowiłem sobie na tylnym kole wylakierować diamenty z napisem mitsubishi motors    

[ Dodano: 07-08-2007, 19:08 ]

przynajmniej nie będą mnie pytać co to za paskudstwem jeżdźę    

[ Dodano: 07-08-2007, 19:10 ]

| saphire napisał/a: | 	 		  | Ja niestety zbyt późno otrzymałem od kumpla zwrot mojego miśka  | 	  

odemnie można wszystko pożyczyć oprócz auta
												 saphire - 08-08-2007, 09:10
  No ja pożyczyłem miśka bo sprawa była gardłowa - ślub kumpla brata i nie mieli czym pojechać bo same auta 3-drzwiowe a auto którym mieli jechać nie wypaliło więc jedynie mój miś mógł pełnić honory. Przynajmniej wypucowali go elegancko a i weselny koszyczek słodkości z weselną gorzałką po zwrocie miśka otrzymałem a na czas wypożyczenia miałem do dyspozycji kumpla brata Opla Astrę OPC do zabawy     więc generalnie jakoś te dwa dni mogłem się obejść bez misia.   
												 JCH - 08-08-2007, 11:44

| saphire napisał/a: | 	 		  | sprawa była gardłowa - ślub kumpla brata i nie mieli czym pojechać bo same auta 3-drzwiowe | 	  Tak OT trochę ....

Ja do swojego, cywila co prawda, pojechałem właśnie sam 3-drzwiową Hondą Civic.

| 

|  

|