Forum ogólne - Jak trafiłeś/-aś na nasze forum ?
wojtas20 - 22-07-2009, 10:49
Jak kupiłem colta to zacząłem szukać o nim informacji i w ten sposób trafiłem na to forum Jak widać Mitsubishi stało się mi bliskie i po colcie jest teraz Cari i mam nadzieje że następny będzie np. Outlander
jurekschroda - 24-07-2009, 10:20
A mnie wkręcił kuzyn (chwalow) po kupnie Colta, który zastąpił skradzione seicento ( do dziś jestem wdzięczny tym złodziejom )
werdew - 24-07-2009, 23:20
Poprostu, zawsze jak kupuje autko to zaraz szukam w necie jakiegoś fan-klubu.
Jak kupiłem Miska to wpisałem fan klub mitsubishi galant - i jestem.
Tak po prostu.
koszmarek - 24-07-2009, 23:22
Mój mężczyzna (Maretzky znaczy ) mnie zaraził Na początku się bałam taki wiekowy autek miał (myślenie a'la moi rodzice), ale kilka chwil później się zakochałam w obu i tak zostało
siwek - 25-07-2009, 07:38
Ja trafiłem na to forum dopiero po zakupie autka, co było błędem, choć nie spodziewałem się ze tak pomocne może się okazać forum. Na początku byłem gościem a później się zarejestrowałem i tak jestem i będę
Anonymous - 11-08-2009, 13:52
U mnie wyglądało to tak:
wcześniej jeździłam audi i fordem, ale zapragnęłam jakiegoś dużego japończyka : w sumie miała być mazda 626. Wtedy to mój mąż (Janusz_32) pokazał mi na fotkach Gala EA.
I to była miłość od pierwszego spojrzenia!! Chcąc dowiedzieć się czegoś więcej na temat tej marki zaczęłam myszkować po necie i trafiłam do Was Poczytałam i od razu zarejestrowałam się. Po niespełna pół roku posiadania EA zaraziłam pasją do trzech diamentów mojego męża - kupił sobie Pojarę.
Tak więc Mitsu jest moją ukochanką marką a Forum i jego klubowicze tylko mnie w tym utwierdzają.
Chyba na wieki bo mam już drugiego Gala i ani myślę zmieniać marki
TeasyM - 11-08-2009, 19:48
Mama mi kazała
Ursus - 20-08-2009, 20:45
Nabyłem Galanta, trochę trzeba było nad nim popracować a że to był mój pierwszy kontakt z tą marką więc pewne rzeczy, przede wszystkim ceny i dostępność pewnych części mnie przerażały tak więc zacząłem szukać w googlach. Długo to nie trwało i od tego czasu jestem tu i nie mam zamiaru znikać.
misjonarz. - 23-08-2009, 14:49
jurekschroda, a ja Krzyśka poznałem dopiero na jednym ze spotów.
a tak poza tym to to forum znalazła mi żona, przed kupnem pierwszego gala. miałem juz wcześniej colta i szukałem tylko diamentów.
Anonymous - 23-08-2009, 15:22
moja historia jest prosta kupno-carisma, pierwszy problem-google, wynik-mitsumaniaki
Anonymous - 23-08-2009, 16:50
Ja trafiłem na forum szukając rozwiązania problemu,Jezeli mnie pamiec nie myli to była to wymiana uszczelniaczy zaworowych.Wtedy tylko czytałem,ale nie byłem zarejestrowany.Zarejestrowałem sie zeby sie dowiedziec,czy mozna do mojego Colta przełożyc zegary z obrotomierzem.
Koyocik - 23-08-2009, 20:48
Po kupnie pierwszego galanta zacząłem zaglądać (przez Pana Gugla oczywiście) a potem jakoś samo poleciało
Grzegorz L. - 24-08-2009, 12:18
Po różnych innych markach zachciało mi się Miśka i od 12 dni jeżdżę Sportbackiem, ale na Forum trafiłem już po podjęciu decyzji o kupnie Lancera - oczywiście szukając w internecie informacji i opinii o tych autkach.
Kany86 - 05-09-2009, 13:02
tak jak większość trafiłem na to forum przez wyszukiwarkę.
Od początku roku szukam samochodu, od czerwca wiem, że będzie to Misiek.
Wtedy też zacząłem odwiedzać to forum. Zarejestrowałem się dopiero teraz bo wcześniej wszystkie odpowiedzi można było znaleźć bez konieczności logowania.
A nowy Misiek już tuż tuż...
Morfi - 05-09-2009, 16:42
Chciałem kupić GDI i szukałem opini
A że w polsce jest jedyny właściwy klub to tutaj trafiłem
|
|
|