To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Flagi MitsuManiakow

young - 02-02-2006, 11:20

I ja :D
Anonymous - 02-02-2006, 13:05

young napisał/a:
I ja :D

i Ja też kce flage ? okej dopisujemy :P

[ Dodano: Pią Lut 03, 2006 1:19 pm ]
Witam, mam baaaardzo dobre wieści przynajmniej mi sie tak wydaje jeżeli nie to wyprowadźcie mnie z błędu :wink: .

Otóż ogłaszam wszem i wobec, że rozmawiałem właśnie z przedstawicielem firmy Jack (ta firma będzie dla nas wykonwyała flagi), i otrzymałem od nich CENNIK z którego wynika iż koszt jednej flagi przy 20 osobach to 35 zł od sztuki. Oczywiście tak jak mówiłem im nas będzie więcej tym cena spada.

Dodatkiem który otrzymamy prz takim zamówieniu jest flaga z szachownicą, tak zwana startówka, która jest gratis. (nie można jej wymienić na jeszcze jedną flagę z naszym logiem juz pytałem :) )

a SUUUUPER WIADOMOŚĆ to ta, że na fladze będzie mógł istnieć napis przykładowo Warszawa - HUBEEERT, na każdej fladze napis może być indiwidualny, oczywiście proszę nie przesadzać z długością napisu 20 literek to absolutny max łącznie z spacjami i innymi znakami. Oczywiście można zamówić flagę bez podpisu pod wieczór dostanę linka do przykładowego napisu. Aha co ważne musimy wybrać jakie nasycenie czarnego koloru będzie miał napis 20%, 40% czy max, ponieważ to też jest do wyboru i proszę sie o to nie kłócić, tylko po prostu zdecyduje wiekszość.

osobiście myślę ze gdyby było 30, 40 chętnych osób to zeszli byśmy do ceny 30 zł za sztukę, ale mamy na to tylko miesiąc bo gosć ma dostać duże zamówienie i po prostu nie bedzie miał kiedy tego zrobić.

A WIEC TU POJAWIA SIE PYTANIE: CZY CZEKAMY NA KOLEJNE OSOBY TAK ABY ZBIĆ TE 5 ZŁ CZY ZAMAWIAMY PRZY TEJ ILOŚCI CO JEST ?
przoszę o odpowiedź wszystkich zainteresowanych.

Co do przesyłki to myśle, że zrobimy tak jak napisałem wcześniej mianowicie, każdy zamawiający flagę wpłaci na moje konto 35 zł + koszt przesyłki i ja wysyłam flagę pod wskazany adres.

pozdrawiam

young - 03-02-2006, 14:41

TAGi napisał/a:
Warszawa - HUBEEERT,

zawsze Ten Hubeeert i Hubeeert, wszędzie Go pełno :D :twisted:

Cezar - 03-02-2006, 14:45

no to ten deges - ja tez zglaszam sie po 1 sztuke :D
Anonymous - 03-02-2006, 14:47

young napisał/a:
TAGi napisał/a:
Warszawa - HUBEEERT,

zawsze Ten Hubeeert i Hubeeert, wszędzie Go pełno :D :twisted:

no bo to była najdłuższa kobinacja jaka wpadła mi na szybko do głowy, hehe a to ze wszędzie Go pełno to co ja poradze na to że On taaaaki duży chopak jest :)

ale prosiłem raczej o koment dotyczący flag, :P

pozdro

young - 03-02-2006, 14:48

Ja poproszę flagę z logo mitsumaniaków i nazwą miasta. I oczywiście numer konta, oraz koszt przesyłki.
W sumie to jest mi obojętne czy zapłacę 30, czy 35 pln.

igi - 03-02-2006, 15:14

TAGi napisał/a:
oczywiście proszę nie przesadzać z długością napisu 20 literek to absolutny max łącznie z spacjami i innymi znakami.

young napisał/a:
Ja poproszę flagę z logo mitsumaniaków i nazwą miasta. I oczywiście numer konta, oraz koszt przesyłki.

young ale to więcej niż 20 znaków. ;) i po cholere ci numer konta na fladze ;) .

A poważnie to mi też obojętne czy 35 czy 30 zl. Distosuje się do reszty :)

Dyzio i Saba - 03-02-2006, 15:26

w zasadzie bez znaczenia bo różnica niewielka
Anonymous - 03-02-2006, 15:56

WITAM
jak wspomniałem ja też chciałbym flage, jak jest możliwość to oprócz napisu podstawowego czyli logo naszego klubu to jeszcze mógł by być mój nick+miasto (sebulbon-poznań) co wy nato . do kiedy wpłaty ?

piwkotom - 03-02-2006, 18:27

ja bym prosil: piwkotom/Łódź
i mi rybka czy to 30 czy 35 zeta. Temat jest juz chyba na tyle dlugo walkowany ze jak ktos chcial to sie wypowiedzial a jak nie to gapa :P
ponadto proponuje, zeby flagi dla: LEPPE, CichyTom, Young, Chooper i piwkotom wyslac jedna paczka. I nie chodzi o koszty, bo znowu bedzie okazja zeby sie spotkac i cos wypic :lol:

EDIT: sie znaczy mialo byc: zeby sie spotkac i zaciesniac MitsuManiakowe wiezy :twisted: :mrgreen:

Chooper - 03-02-2006, 22:25

no ja też bym prosił uprzejmie z dodatkiem Chooper - HollyŁódź :D
roch_27 - 04-02-2006, 00:41

Dla mnie proszę z napisem "Roch_27 - Poznań" 8)

ps. czekam na posta z numerem konta :twisted:

pozdro

Leppe - 04-02-2006, 16:37

Dlamnie bez róźnicy 30 zeta czy 35 a naposik proszę Leppe - ŁÓDŹ
Maciek - 04-02-2006, 17:56

Pewnie że niewiele te 5 zeta dla mnie z dopiskiem Maciek/Szczecin tylko moze sie dogadamy co do tych "/' lub "-" pomiedzy nickiem a miastem prosze na PW pełna nazwe komu, ile(cena flagi i przesyłki) itp(nr konta) to od razu przelewam :)
Anonymous - 05-02-2006, 00:06

okej od dziś nie można już zamawiać flag nie chce robić zamieszania, kolejni chętni w następnej turze :)

Wszystkim zamawiającym wysłałem PM w którym podałem koszt przesyłki, koszty te różną sie ponieważ np do Łodzi jedzie 5 flag a do wawy 2 czyli w łodzi koszty są dzielone na 5 osób.

podaje numer konta na które prosze wpłacać kwotę za flagę+koszt przesyłki podany w PM, w tytule przelewu podajcie nick tak żebym mógł odchaczyć sobie kto już wpłacił a kogo jeszcze trzeba ścigać :wink: ,

80 1090 1492 0000 0001 0489 4242

DOMINIK DERPIŃSKI
SZAFERA 8/40
71-245
SZCZECIN