Zloty i Spoty - VI Zlot Mitsumaniaków Grudziądz 2008 !
Rafal_Szczecin - 27-03-2008, 16:57
czarnuch23 napisał/a: | Pomimo mieszanych uczuc co do przejazdu kolumny przez Uć to jestem za zorganiozwoaniem podobnej na kolejnym zlocie |
ja tez jestem za kolumna.
kolumna to juz taka jak by tradycja. byla na 1 zlocie w grudziadzu, byla w bialymstoku, byla w strykowie, drugi raz w grudziadzu rowniez powinna byc.
yrdn - 30-03-2008, 11:10
Co zrobic by bylo lepiej? Film znowu nakrecic, ale lepszy
Taki ogolnodostepny, ktory w ramach dodatkowej zrzutki bedzie
rozeslany po 1 kopii do kazdej jednostki uczestnika zlotu.
Legenda:
dodatkowa zrzutka (koszt płyty DVD i przesylki)
jednostka uczestnika
(to np. DiPi, akbi z zona i dziecmi albo np. cala rodzina w SpaceGear'rze)
chodzi o zaoszczedzenie czasu, zeby nie robic zbednych kopii, ktora
"jednostka uczestnika" moze zrobic sama.
PS.
Jest jeszcze film ze zlotu '07 Projekcja nastapi na zlocie '08
Niech osrodek bedzie wyposazony w swietlice a swietlica w LED TV i DVD
Hubeeert - 04-04-2008, 23:31
Byle nikt mi sie nie pchał pod zderzak bo straci tył... Albo przód.
Co zrobić, żeby było lepiej?
Trudno powiedzieć.
Mieć więcej okazji do pogadania. Ale nie tylko czekać aż ktoś Nas zaprosi - podchodzić i gadać. Zapraszam każdego kto będzie miał ochotę ze mną pogadać. Nie obiecuję, że jak będę kłapał szczęką kilka godzin to nie zachrypnę, ale mimo to zapraszam.
BUBU - 05-04-2008, 00:19
Hubeeert napisał/a: | Byle nikt mi sie nie pchał pod zderzak bo straci tył... Albo przód |
No chyba że przed i za będą jakieś elki lub pojarki Hubeeert napisał/a: |
Zapraszam każdego kto będzie miał ochotę ze mną pogadać. Nie obiecuję, że jak będę kłapał szczęką kilka godzin to nie zachrypnę, ale mimo to zapraszam.
|
Nie zgadzam się z tobą Hubeeert , adminowanie zobowiązuje , tak samo to tyczy Firebee , czy Jackiego , reszta jak najbardziej , niech łazi i sie dogaduje , wy jako naczalstwo powinniście właśnie włazic między ludzi i sami rozmawiać , wiem że trochę uciążliwe , ale tak powinno być .
Pozdrav
Hubeeert - 05-04-2008, 00:25
BUBU, przypomnij sobie Morsko (choć byłem tam tylko gościem) i Stryków.
BUBU - 05-04-2008, 02:44
Hubeeert napisał/a: | BUBU, przypomnij sobie Morsko (choć byłem tam tylko gościem) i Stryków. |
Hubeeert Morsko to inna para kaloszy , a w Strykowie to się we własnym sosie gotowałeś
igi - 05-04-2008, 20:49
BUBU napisał/a: | adminowanie zobowiązuje , tak samo to tyczy Firebee , czy Jackiego |
Nie wydaje mi się żeby Patryk miał wolną chwilę na gadanie a Jackie hmmmmmmm jak będzie to znając go gardło zedrze do południa
Poza tym BUBU, zdajesz sobie sprawę że nie da się pogadać ze wszystkimi. Według mnie to jak ktoś chce pogadać z kimkolwiek niech podchodzi pierwszy
koszmarek - 06-04-2008, 11:40
Szkoda, że ten zlot jest w takim terminie:( Tak się chciałam pojawić, a tu dupa, bo mam praktyki w Giżycku... Ale pewnie termin nie od Was zależy...?
igi - 06-04-2008, 12:15
koszmarek, termin zależy od nas wszystkich
Tak się utarło od lat że jest to ostatni weekend wakacji i tak już pewnie pozostanie. Taka mitsumaniakowa tradycja
Dużo ludzi planuje urlopy na początku roku i zawsze wiedzą kiedy mniej więcej będzie zlot
koszmarek - 06-04-2008, 12:24
yh szkoda. No ale może za rok mi się uda.. może i własnym już;)
kwestią jest tydzien przed kiedy jeszcze jestem w Wawie, ale poczekam:)
Jogurt - 12-04-2008, 21:55
ja mam pomysł na konkurs łatwy w sumie w realizacji a może być dość zabawny: rzut wałem korbowym na odległość, oczywiście z dala od miejsca postoju miśków
następna propozycja to konkurs wiedzy o mitsu. mamy już z Firebee pewną (wysoką) kandydature na miłego prowadzącego
swinks_UK - 13-04-2008, 23:53
Mam nadzieję, że się nie dubluje to już z jakimś pomysłem...
Otóż idąc przykładem angielskich zlotów, może coś w rodzaju "car boot sale" ?
Chodzi o to, że każdy z nas ma jakieś zbędne graty do naszych Miśków, których by się pozbył, a czasem żal wyrzucić, a może ktoś tego akurat szukać.
Takie coś w rodzaju giełdy, choć znając realia fiskalne Polski, to może byłoby tylko oficjalnie zrobić wymianę części, akcesoriów itp. A sprawę ewentualnych rozliczeń finansowych zostawić do indywidualnego dogadania.
W sumie taka nieoficjalna wymiana "gratami". Ważne by uniknąć przy okazji jakiś potencjalnych handlarzy używanych części i by z tego nie wyszło targowisko.
cns80 - 14-04-2008, 09:48
Cytat: | i na tym filmiku auta były podzielone w/g modelu np: w jednym miejscu same Eclips-y(w/g generacji),itd... Co wy na to??
W kolumnie tez tak mozna zrobić...
Chyba wiecie o co mi mniejwiecej chodzi
Co Wy na to???
|
Ja zdecydowanie popieram. Na parkingu też możnaby ustawić w grupy. Zdecydowanie lepiej to wygląda.
[ Dodano: 14-04-2008, 09:51 ]
swinks_UK napisał/a: | Takie coś w rodzaju giełdy, choć znając realia fiskalne Polski, to może byłoby tylko oficjalnie zrobić wymianę części, akcesoriów itp. A sprawę ewentualnych rozliczeń finansowych zostawić do indywidualnego dogadania.
W sumie taka nieoficjalna wymiana "gratami". Ważne by uniknąć przy okazji jakiś potencjalnych handlarzy używanych części i by z tego nie wyszło targowisko. | I ten pomysł także mi się podoba. Możnaby wymienić parę gratów za innych parę gratów
igi - 14-04-2008, 12:11
cns80 napisał/a: | Cytat:
i na tym filmiku auta były podzielone w/g modelu np: w jednym miejscu same Eclips-y(w/g generacji),itd... Co wy na to??
W kolumnie tez tak mozna zrobić...
Chyba wiecie o co mi mniejwiecej chodzi
Co Wy na to???
Ja zdecydowanie popieram. Na parkingu też możnaby ustawić w grupy. Zdecydowanie lepiej to wygląda. |
Pomysł interesujący tylko muszą się znaleźć osoby które będą stały przed wjazdem i kierowały samochody w odpowiednie miejsca. Może się zgłosicie na ochotnika?
Matejko - 14-04-2008, 12:20
wg mnie to nie ma sensu, zawsze sie znajdzie jakis gbur, którego nie da sie "ustawic" jak 3 lata temu w grudziadzu kiedy to z ekipa probowalismy ustawic autka w jednej linii, a jakis pan z lancera powiedzial: ze on ma w dupie ustawianie i on auta nie przestawi - wiec skoro problemem jest przestawic auto o 1.5m to obawiam sie, ze ustawic je modelowo bedzie jeszcze ciezej
|
|
|