To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Czyzby sie nam szykowal nowy Galant???

Cezar - 23-03-2008, 19:50

No fajny VT :lol: :wink:
Anonymous - 24-03-2008, 01:33

przecież widać że to komputerówka ;/
yrdn - 24-03-2008, 13:13

Cezar napisał/a:
No fajny VT :lol: :wink:

NO wlasnie! Najwazniejsze, ze fajny :) a ze nieprawdziwy to trudno.

xcracing - 03-04-2008, 11:55

To jest dopiero nowy Galant :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 05-04-2008, 13:45

Bardzo kosmiczne wnetrze ale ogolnie moze byc.z tym ze tak jak wspomnial kolega powyzej te fotele...przod podobny do najnowszego lancera.
metzger - 13-04-2008, 10:09

Tak się przyjrzałem nowemu Lancerowi '07 i stwierdziłem że bliżej mu do Galanta niż do poprzednich Lancerów (nie licząc Evo X ;-) ). Poszperałem trochę w sieci i znalazłem coś takiego GALANT FORTIS .

Nie wiem jak to jest, ale wydaje mi się, że spece od marketingu maczają w tym palce ;b

tommyc1 - 19-04-2008, 12:32

to jest poprostu lancer, na rynku japonskim sie nazywa galant fortis, niepokoi mnie to-czyzby mitsubishi zrezygnowalo juz z produkcji aut klasy sredniej i wyzszej sredniej???????????? bo i lancer, i carisma to autka klasy sredniej nizszej...a co z PRAWDZIWYM galantem lub sigma? nie podoba mi sie ta polityka, szkoda, polubilem te marke, ale skoro nie ma do zaoferowania nic wiecej poza lancerem, to szkoda zachodu...

...tak, wiem, ze na rynku USA kondoniastego gala oferuja, ale to żal.pl ;)

[ Dodano: 24-04-2008, 11:46 ]
czy ktos cos wie na temat ewentualnego wprowadzenia na rynek nowego modelu mitsubishi klasy sredniej? pewnie juz nie bedzie sie nazywal galant-skoro nazwe juz przypisali lancerowi... ale moze jakos inaczej? cos ktos...? ;)

Matik608 - 01-12-2008, 19:18
Temat postu: nowy Galant
witam, wiem ze kiedys juz bylo na forum o nowym Galancie, ale nie moge znalesc :?
znalazlem taka stronke: http://jalopnik.com/cars/...t-zt-298016.php
wie ktos moze czy wejdzie do produkcji?? fajowy jest :D

tommyc1 - 01-12-2008, 20:18

obawiam sie, ze nigdy-mitsubishi motors oglosilo, ze nie bedzie tego typu autka wprowadzac-wyglada na to, ze lancer (co za bieda) zostanie modelem flagowym jesli o limuzyny chodzi :doubt:

a z drugiej strony...czytalem gdzies, ze koncza produkcje w Australii aktualnego galanta i maja cos wprowadzic w jego miejsce, bo tam duze miski sie dobrze sprzedawaly (np diamante, magna itp)

Matik608 - 01-12-2008, 21:29

łeee :(
a szkoda bo myslalem ze sobie kupie za pare lat... w srodku wypas, z zewnatrz z reszta tez.
no trudno trzeba bedzie nowego lancera kupic za pare lat..
duze miski mnie nie interesuja;p przynajmniej narazie :D

Anonymous - 02-12-2008, 09:56

To program komputerowy tworzy nową bryłę nie człowiek niestety... Wrzucają kilka set modeli obecnych na rynku program mieli, mieli... A potem wychodzi coś takiego jak następca EAxA albo ten, o którym mowa w temacie. Tak jak już kiedyś wspominałem na łamach jednego z postów "żyjemy w czasach w których samochody tworzą księgowi nie inżynierowie...:( Może koncern MMC przygotowuje się do wprowadzenia alternatywnej marki (Toyota ma Lexusa, Honda Acurę, Nissan Infiniti) stąd przyczyna pozostawienia Lancera jako flagówkę... A tak na marginesie ciekawi mnie fakt dlaczego MMC nie rozwija legendarnego modelu GTO jako odpowiedzi na Nissana GT-R'a. W latach 90 3000 GT było odpowiedzią na 300ZX i RX-7 ale wtedy robiło się samochody na lata a teraz to już inna bajka i ogólnoświatowa tendencja do cięcia kosztów jak również wiązania się z partnerami strategicznymi takimi jak np Francuzi co jest totalną pomyłką...
Matik608 - 02-12-2008, 11:15

dziekuje za przeniesienie mojego tematu do tego :)
ale moim zdaniem Mitsubishi troche w miejscu stoi;/ no bo poza lancerem i nowym coltem to oni robia jakies sedany i inne osobowki? nie mowie tu o l200 i tych duzych.. no i jeszcze Eclipse maja. chociaz co do eclipse to moim zdaniem najbardziej udana byla 2 generacja.
Nie wprowadzaja zadnych nowych modeli... o oplu i innych peugotach ciagle slychaz ze jakies insomnie i inne astry, ostatnia reklame Mitsubishi jaka widzialem to byla reklama Lanera. Mogli by chociaz odswiezac te kultowe modele takie jak Carisma Galant i chociaz by 3000GT.

tommyc1 - 02-12-2008, 12:16

...bo Mitsubishi to ogromny koncern, w ktorym "Motors" ma akurat niszowe znaczenie...

...bo to przemysl lotniczy (wojskowy), jesli sie nie myle rolniczy rowniez oraz sprzet...RTV-AGD...a samochody to tak "przy okazji" robili, chyba nigdy produkcja samochodow dla Mitsubishi nie byla glownym priorytetem

Matik608 - 02-12-2008, 12:46

kiedys komorke mitsubishi mialem :D
no ale trzeba im przyznac ze samochody im sie udaly :D
ale mogli by poswiecic wiecej uwagi dla tego "Motors".

Anonymous - 03-12-2008, 12:21

tommyc1 napisał/a:
.bo Mitsubishi to ogromny koncern, w ktorym "Motors" ma akurat niszowe znaczenie...

Dokładnie tak Mitsubishi - to też ogromny bank w Japonii coś na miarę naszego Polskiego NBP - Motors to tylko spełnienie oczekiwań kilku zapalonych motoryzacyjnie prezesów i chwała im za to ...