Nasze Miśki - Moje samochody
Rafal_Szczecin - 17-01-2007, 22:30
hehe wszystko fajnie, gdyby nie ta butla w bagazniku,ktora zajmuje polowe i tak malego bagaznika
co do malowania itp , to jak juz malujesz to moze prysnij go na granatowego
roch_27 - 17-01-2007, 23:32
Bartek gratulacje zakupu i niech się dobrze sprawuje
Swoja drogą sam rozglądam się nad nowym autem i chyba tez bedzie kombi
Od jutra rozpoczynam poszukiwania, choć muszę przyznac że nie jest łatwo zwłaszcza jak patrze na mojego obecnego rekina
Niektórzy mi mówią "to tylko samochód" - może i mają rację "tylko samochód" a ja na to mówie: ale za to jaki
Naprawdę szkoda mi bedzie się z nim sie rozstać
pozdro
Anonymous - 18-01-2007, 00:16
ajjj tam.. bedzie dobrze, buta z bagażnika w miejsce koła zapasowego pod bagażnik są takie butle co można montować na zewnatrz pod autem, w bagażniku ładna zabudowa audio i jeszcze jak sie bedziesz uśmiechał do siebie jak wytniesz kilka autek takim niby zwykłym kombiakiem a potem zobaczysz zdziwienia w oczach skilowanych driverów powaga
ps. ale masz wielki aku
Anonymous - 18-01-2007, 00:56
Z tego co widac niejest tak zle jakupilem po ciemku i okazalo sie ze jest po gradobiciu ale i tak sie zakochalem
akbi - 18-01-2007, 09:00
bartek_nkm, przy takim wyposażeniu to chyba powinien też mieć halogeny w zderzaku. Może ktoś po dzwonie wstawił zderzak od ..."zwykłego" Lancera
Anonymous - 18-01-2007, 10:18
Gratuluję zakupu i powodzenia w doprowadzeniu auta do odpowiedniego stanu.
Poza tym widzę, że coś ostatnio w klubie moda panuje na auta kombi
wojmi1 - 18-01-2007, 15:31
Ladne to to- nie maluj na granat bardzo sie brudzi- wymysl cos w strone srebrnego
Anonymous - 18-01-2007, 16:40
rafal_szczecin napisał/a: | hehe wszystko fajnie, gdyby nie ta butla w bagazniku,ktora zajmuje polowe i tak malego bagaznika | Mimo tego bagażnik jest i tak spory. Ani myślę coś zmieniać
rafal_szczecin napisał/a: | co do malowania itp , to jak juz malujesz to moze prysnij go na granatowego | eeeee, niech zostanie jak jest... roch_27 napisał/a: | Niektórzy mi mówią "to tylko samochód" - może i mają rację "tylko samochód" a ja na to mówie: ale za to jaki
Naprawdę szkoda mi bedzie się z nim sie rozstać | Miałem to samo z Coltem, ale mam sposób: zamknij oczy i sprzedaj. Tak mniej boli... akbi napisał/a: | przy takim wyposażeniu to chyba powinien też mieć halogeny w zderzaku. | Teoretycznie powinny, ale nie ma włącznika i wiązki, więc myślę, że na taką ilość wypadków to może to dodatkowe wyposażenie jest faktycznie dodatkowe wojmi1 napisał/a: | Ladne to to- nie maluj na granat bardzo sie brudzi- wymysl cos w strone srebrnego | Colcik był granatowy, więc wiem. Tego jeszcze nie myłem od nowości
Dziś po wymianie łącznika elastycznego wydechu (115zł) auto jakby lepiej idzie. To chyba pierwsza pozytywna rzecz w nim
raddex - 20-01-2007, 15:05
Gratuluję zakupu (wiedziałem), mam nadzieje, że ekploatacja będzie bezawaryjna. Całą resztę doprowadzisz do należytego stanu z czasem. Jak coś to pomogę.
Juiceman - 20-01-2007, 16:30
Gratuluje zakupu. Auto przecudne szkoda ze nie ma Carism kombi ; /
McDoune - 20-01-2007, 19:50
CAOW przecudne auto gratulacje
Anonymous - 21-01-2007, 10:54
Cytat: | Gratuluje zakupu. Auto przecudne szkoda ze nie ma Carism kombi ; / | Volvo V40
Zaczynam lubić to auto po wymianie łącznika elastycznego wydechu (114zł)!!! Jeszcze nie jedzie tak jak powinno, ale już są postępy
Anonymous - 30-01-2007, 22:25
Jak pisałem wcześniej w aucie brakuje trcohę mocy. Przyczyną może być źle ustawiony zapłon, lub przesunięty rozrząd. Muszę poprawić
Lubię go już, choć nadal tęsknię za Coltem...
Marcin-Krak - 09-02-2007, 22:52
Bartek właśnie wyczytałem że przesiadasz się na Carismę - czyżby Lancernik już Ci się znudził
Anonymous - 10-02-2007, 16:02
Znudził może nie, ale nie przywiązuję się do niego. Robię tylko to, co trzeba zrobić i nic ponad to. Nie chce, żeby było tak jak z Coltem. Carisma będzie, bo jest nowsza, ale też dlatego, że kombi jest troche duże jak na młodego samotnego człowieka - ma tez plusy . Generalnie chciałbym auto wyższe, bo uwielbiam jeździć po chodnikach, a tym haczę
|
|
|