Off Topic - CIEŚ MISIUMANIAKI !!!
Kibloo - 12-10-2007, 19:34
to ja grzecznie samochód na parking i też się w filipińskiej chorobie pogrążam...
zdróweczko
szczeslaw - 12-10-2007, 22:26
No to i ja się przyłączę jeśli można
Zdrówko Akbiego Juniora
akbi - 14-10-2007, 22:22
BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ wszystkim przybyłym na wczorajszą pępkową imprezkę mojego synka
Impreza wg mojej oceny była MEGA FANTASTYCZNA ... dziękuję WAM
oto mocno skrócona fotorelacja:
Najpierw zaczął Adams12 ze Srubą rozgrzewać stół i kije
później ja
Po chwili dojechał do nas Dm17 ze swoją Olą
Niestety przed prawdziwym rozpoczęciem zabawy opuścić nas musiał Sruba, który został zwerbowany przez swoją szanowną małżonkę Asię. Na szczęści zdążył się ze wszystkimi serdecznie pożegnać:
W jego miejsce, przyjechał lekko spóźniony Krzyżak z Basią
i Novy
Wówczas też niestety opuścili nas Dm17 z Olą
W momencie kiedy to zgasło światło na stadionie Legii podczas meczu Polska:Kazachstan, nas pomału zaczynała dopadać infekcja filipińska
I w momencie gdy Smolarek strzelił pierwszego gola były już u nas pierwsi "trafieni"
Krzyżak tracił wzrok
Adamsa napadła nadprzyrodzona moc
Nowy odbijał bile z powietrza
ja miałem za to jakieś problemy z ...chodzeniem
Tylko Basia była jakaś zaszczepiona, choć jakaś taka niewyraźna mi się wydawała
Na szczęście w porę, Krzyżak znalazł źródło filipińskiego wirusa i tym o to sposobem wszyscy dzisiaj żyjemy
Jeszcze raz dziękuję wszystkim ze niesamowitą imprezę i zabawę tym z powyższych fotek, oraz wszystkim tym co się przyłączyli do imprezki zdalnie
Wszystkie fotki z niesamowitej Mitsumaniakowej Imprezki można zobaczyć tutaj:
http://www.akbi.pl/foto_wyd_20071013.php
Anonymous - 14-10-2007, 22:27
Arku My również Ci dziękujemy - było bardzo miło --- niech Damian rośnie zdrowo i szybko
Anonymous - 15-10-2007, 08:03
no było dziarsko - kto nie był niech żałuje ;P
do tej pory nie moge patrzeć na wódkę... wczoraj musiałem pić z zamkniętymi oczami!
Krzyzak - 15-10-2007, 18:04
i znow pomieszalem Finlandie... - zawsze jak pomieszam (z czymkolwiek), to na drugi dzien jest kiepsko
dzieki Arku za zaproszenie - bylo super! - mysle, ze ten 'spot' M3M udal sie wyjatkowo
novy - 16-10-2007, 09:24
Ja również dziekuję za zaproszenie - zabawa była mega gruba Dawno się tak nie uśmiałem (i nie tylko )
Po takiej imprezie Damianek będzie zdrów jak ryba
Anonymous - 16-10-2007, 18:46
a ja chciałbym jeszcze podziękować Basi, Krzyzakowi i Novemu za grzechotkę, która już sobie wisi na moim foteliku samochodowym
oraz Adamsowi za 50-procentową wodę ognistą prosto z Rumuni, niestety tata zapomniał wziąć w sobotę opróżnioną już butelkę i nie mam z nią fotki
Marcin-Krak - 16-10-2007, 19:21
Ale Akbi Junior napisał/a: | a ja chciałbym jeszcze podziękować Basi, Krzyzakowi i Novemu za grzechotkę, która już sobie wisi na moim foteliku samochodowym |
Ale jak się patrzy na minkę Juniora to nie widać po nim zbyt dużego zadowolenia
Albo się prezentodawcy nie popisali, albo fotograf jest ...
akbi - 16-10-2007, 19:44
Marcin-Krak napisał/a: | jak się patrzy na minkę Juniora to nie widać po nim zbyt dużego zadowolenia |
no wiesz ... w wieku ... 10-ciu dni mały człowieczek nie umie się jeszcze śmiać gdy jest mu wesoło
Marcin-Krak napisał/a: | Albo się prezentodawcy nie popisali |
spisali się ... najbardziej tym, że każdy z nich oraz pozostałych uczestników, mocno poświęcili swoje żołądki
Marcin-Krak napisał/a: | albo fotograf jest ... |
to już nie mnie oceniać
|
|
|