Sport - Inne - Euro 2008
Anonymous - 05-06-2008, 11:06
Morfi napisał/a: |
A co do wypowiedzi Świerczewskiego, to moze mieć trochę racji |
Twoim zdaniem Beenhakker też oszukuje polskie społeczeństwo? Ja nie czuje się oszukany. Wręcz przeciwnie, jestem mu bardzo wdzięczny za to, że wprowadził nas do ME 2008.
A Świerczewski? Jeśli się nie zgadza z wybraną kadrą przez trenera - ok. Ale po co wprowadza taki zamęt przed meczem? Zamiast wprowadzać pozytywną atmosferę to on gra przeciwko naszym.. :/ Kibice mu tego już nie wybaczą..
Morfi - 05-06-2008, 20:38
detlef, Napisałem może i trochę. Zobaczymy jak zagrają, chciałbym remisu conajmniej z Niemcami i aby wszyscy nasi piłkarze byłi w najlepszej formie
Marcin-Krak - 05-06-2008, 23:26
Piszczek za Błaszczykowskiego.
Jednak Kuba się nie wykurował na czas
Swoją droga, zaczynam się martwić o niego - za często te kontuzje coś łapie ostatnio
Anonymous - 06-06-2008, 10:22
Marcin-Krak napisał/a: | Piszczek za Błaszczykowskiego.
Jednak Kuba się nie wykurował na czas
Swoją droga, zaczynam się martwić o niego - za często te kontuzje coś łapie ostatnio | Współczuje mu, przygotowywać się do imprezy i w ostatnim momencie opaść ..........
Morfi - 06-06-2008, 15:38
Jest bilet do sprzedania na Polska - Chorwacja
Boje sie go wystawic w dziale sprzedam
maxwell61 - 06-06-2008, 16:23
Morfi napisał/a: | Boje sie go wystawic w dziale sprzedam | to wystaw na allegro...ceny idą w tysiącach
ja z Niemcorami oglądną meczyk we Wrocku obok Aqua Parku na telebimie...mam nadzieje że dotrwam do konca
Marcin-Krak - 06-06-2008, 23:57
Kolejny wypadł - tym razem Kuszczak. Ech
sruba - 07-06-2008, 18:51
Czesi i Szwajcarzy bez rewelacji po pierwszej polowie...
[ Dodano: 07-06-2008, 20:46 ]
no i Czesi wygrali. ale z ta forma nie dadza rady Portugalczykom, Turkom pewnie tez nie...
[ Dodano: 08-06-2008, 00:31 ]
Cytat: |
Siedmiu Niemców zostało zatrzymanych w wyniku zamieszek między polskimi i niemieckimi kibicami, do których doszło w sobotę wieczorem na jednej z ulic w Klagenfurcie, poinformowała austriacka agencja prasowa (APA).
Według najnowszych doniesień wśród zatrzymanych nie ma Polaków. Wcześniej nieoficjalne źródła mówiły o dwóch zatrzymanych polskich obywatelach.
Do zdarzenia doszło na ulicy 10 października, gdzie ustawionych jest wiele stoisk gastronomicznych. Tam spotkały się ponad stuosobowe grupy niemieckich i polskich fanów. Po wymianie zdań, kibice obu drużyn chwycili za kubki od piwa i zaczęli się nimi obrzucać. Zanim dotarła na miejsce policja doszło do zamieszek.
- Interwencję podjęli miejscowi policjanci. Nasza grupa nie jest upoważniona do podobnych działań - poinformował rzecznik grupy polskich policjantów pracujących w Austrii podczas Euro-2008 Paweł Międlar.
Gdy dostrzeżono służby porządkowe, kibice zaczęli uciekać. Atmosferę na dobre uspokoił deszcz, który spadł parę minut później.
W sobotę do Klagenfurtu dojechało zaledwie kilka tysięcy kibiców. W niedzielę policja spodziewa się nawet sto tysięcy fanów i turystów. Na stadionie Woerthersee spotkanie zobaczy 30 tys. ludzi. Reszta będzie śledzić wydarzenia w dwóch tzw. strefach kibiców oraz pubów, restauracjach i kawiarniach.
Mecz wzbudza wielkie emocje wśród fanów obu reprezentacji. Policja obawia się powtórki sprzed dwóch lat, kiedy polscy i niemieccy pseudokibice starli się w Dortmundzie.
|
sruba - 08-06-2008, 01:04
zachęcam do klikania w ankietę i ujawniania swoich typów
Morfi - 08-06-2008, 08:59
Kto zagłosował na niemcy ??
Narazie nie głosuje bo dla Mnie wygra ktos z Pary Holandia Włochy
akbi - 08-06-2008, 09:54
Morfi napisał/a: | Kto zagłosował na niemcy ?? |
Ja, a co??
Marcin-Krak - 08-06-2008, 12:28
Ja zagłosowałem na Polskę - sercem
A rozumem - to się będę mógł wypowiadać po pierwszej kolejce
Dla mnie, tak wg Pilcha wygra raczej ktoś z grupy śmierci - choć niekoniecznie
seba77 - 08-06-2008, 13:00
Ja raczej też nie pojade ale na pocieszenie zostaje mi wielki telebim u nas w mieście
turek61 - 08-06-2008, 17:42
A ja oglądam EURO na nowo nabytej plazmie Panasa 42" w Polsat Sport Extra HD.
Kurczę nie myślałem, że oglądanie meczu w tej jakości może być taką wielką przyjemnością. Oby tego nie popsuli Nasi piłkarze bo choć sercem jestem z nimi, zdrowy rozsadek mówi co innego. Oby nasi nie rozegrali na tych mistrzostwach trzech meczy : mecz otwarcia, ostatniej szansy i honoru
P.S.
Profilaktycznie telewizor przykręciłem do ściany żeby w razie czego (gdy będzie źle) i chęci wyrzucenia go przez okno najpierw poszukać śrubokręta i dać sobie czas na ochłonięcie
akbi - 08-06-2008, 19:07
to sobie myślę ... że generalnie w finale to Niemcy wygrają z Włochami, a mecze półfinałowe to:
Polska:Niemcy
Włochy:Francja
...tym samym myślę, że w grupie Polska niestety przegra z Niemcami, a w półfinale też przegrają, ale już w dogrywce, albo w rzutach karnych.
|
|
|