| 

| MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO Białystok -opinie o serwisie i naprawach gwarancyjnych

Trik - 27-03-2010, 21:09

Tak oficjalnie czy przez PW? Bo mam kilka pomysłów ale nie wiem czy przejdą. 	  | Jackie napisał/a: |  	  | Jak widzicie zmiany i w którym kierunku powinny pójść? | 
   Jackie - 27-03-2010, 21:12

| Trik napisał/a: |  	  | Tak oficjalnie czy przez PW? Bo mam kilka pomysłów ale nie wiem czy przejdą.   | 
 Zależy od sugestii
  Ale generalnie temat pod dyskusję, chodzi o to, żebym wiedział co drażni, co cieszy a co po prostu trzeba zmienić   Pozdrawiam
 Hubeeert - 27-03-2010, 21:12

1. Ekspres do kawy z kawą
   2. wifi
 3. Xbox albo Sony PS
   4. Piwo
 5. Rura + dodatek
 itd

Wpisywać
  - sam chciał   Jackie - 27-03-2010, 21:17

| Hubeeert napisał/a: |  	  | 1. Ekspres do kawy z kawą   | 
 W trakcie zamawiania

| Hubeeert napisał/a: |  	  | 2. wifi | 
 Od lipca

| Hubeeert napisał/a: |  	  | 3. Xbox albo Sony PS   | 
 Możesz się śmiać ale myślę o tym
  serio serio   
  	  | Hubeeert napisał/a: |  	  | 4. Piwo | 
 Na zamówienie
  z pobliskiego marketu   
  	  | Hubeeert napisał/a: |  	  | 5. Rura + dodatek | 
 "dodatków" by się parę znalazło (zatrudnialiśmy hostessy do wystawki w galerii, więc można pogadać
  ) ino z rurą problim....ale mamy kozetkę na zapleczu, nada się??   Pozdrawiam
 Trik - 27-03-2010, 21:48

No masz. Hubert mnie ubiegł. Przynajmniej z ekspresem, czekolajda z niego to też nie teges. pkt. 2, 3, 4 i 5. mogą być tylko przy kozetce w pionie częzko będzie pobrykać hostessie
  , powinna być jakaś rura   Dalej:
 6 Warsztat ma za mało miejsca do pracy i za dużo gratów tam zalega, magazyn/pomieszczenie części w naprawie. Sprzęt macie dobry ale wydaje mi się że potrzebuje oddzielnego pomieszczenia.
 7. Socjal za mały przy takiej obsadzie
  . 8. anulowany
   9. Trzeba wykupić sąsiada będzie miejsce na dodatkowe pomieszczenia lub parking/ekspozycję.
 10. Ew. wkopać się pod skarpę za budynkiem w celu pozyskania dodatkowej przestrzeni do pracy. Metoda odkrywkowa odpada, górnicza mogła by być, jest trudna do wykrycia zwłaszcza w tej lokalizacj (przebudowa skrzyżowania,i
  tylko ten piach piach piach. 11. Jak bedzie wreszcie dobra kawa to może przyjdzie mi jeszcze coś do głowy
   Hubeeert - 27-03-2010, 22:02

Podaj długość - zobaczymy 	  | Jackie napisał/a: |  	  | nada się?? | 
   mitsu00 - 27-03-2010, 22:15

Ja bym wypuścił ekipę serwisową "na wolność" bo w tej kanciapie gdzie przyjmujecie klientów jakoś ciasno i duszno.... Urocza Pani której imienia niestety zapomniałem
  musi przecież móc jakoś nóżki rozprostować a za tym biurkiem to ciasno  Poza tym jak jest kilku klientów do serwisu to tylko 1 sie w tym pokoiku mieści. Wywal ich na Open Space jak w ASO w Warśawce  Bo przestrzeni w salonie macie tam tyle że 737 mógłby śmiało lądować   Anonymous - 27-03-2010, 22:20

| Trik napisał/a: |  	  | 8. System wyciągowy spalin, koniecznie | 

jest normalny wyciąg spalin z silnikiem 3 fazowym
 Trik - 27-03-2010, 22:26

ja tam wolę 1 na 1 	  | mitsu00 napisał/a: |  	  | Poza tym jak jest kilku klientów do serwisu to tylko 1 sie w tym pokoiku mieści | 
  z tą panią. 
 [ Dodano: 27-03-2010, 22:27 ]

| jaceksu25 napisał/a: |  	  | jest normalny wyciąg spalin z silnikiem 3 fazowym | 
 Leniuszki

[ Dodano: 27-03-2010, 22:29 ]

to się koledze pewnie zrobiło od patrzenia 	  | mitsu00 napisał/a: |  	  | i duszno | 
   Anonymous - 27-03-2010, 22:31

| Trik napisał/a: |  	  | 7. Socjal za mały przy takiej obsadzie | 

logistyka Panie, logistyka
  - przerwy podzielone na grupy 

| Trik napisał/a: |  	  | za dużo gratów tam zalega | 

abyś nie miał na myśli samochodów na podnośnikach

| mitsu00 napisał/a: |  	  | Urocza Pani której imienia niestety zapomniałem | 

Sylwia

| mitsu00 napisał/a: |  	  | Poza tym jak jest kilku klientów do serwisu to tylko 1 sie w tym pokoiku mieści | 

często to może być zaletą
  -np. indywidualny kontakt klienta z doradcą ...ale może warto pomyśleć nad napisem - Wchodzić pojedyńczo

Jackie, a było trzeba?

heheh żarty żartami ale zawsze jest dobrze spojrzeć na coś czyimiś oczami, fakt jest taki iż większa część z tych punktów jest nam doskonale znana i podejmowane są bardzo radykalne w tym kierunku działania z naszej strony.
 Trik - 27-03-2010, 22:34

| jaceksu25 napisał/a: |  	  | abyś nie miał na myśli samochodów na podnośnikach | 
 raczej mam na myśli to co znich powypadało, np przy naprawie.
   mitsu00 - 27-03-2010, 22:41

| Trik napisał/a: |  	  | raczej mam na myśli to co znich powypadało, np przy naprawie. | 

Byłem, widziałem....Chlopaki są kolekcjonerami i zbierają w pudłach różne rzeczy co zostają po złożeniu autek klientów
   Anonymous - 27-03-2010, 23:31

Aż to sobie wydrukuję i w poniedziałek rano będzie operatywka
   Dziękuję za spostrzeżenia
  .....będziemy w dalszym ciągu z uporem maniaka wykonywać wszelkie działania aby dalej podnosić jakość naszych usług oraz stopień zadowolenia z wizyty w "naszych progach" rezon - 28-03-2010, 08:38

10. Oprócz wi-fi, kawy, itd. to zastanówcie się jeszcze nad okamerowaniem serwisu i monitora z podglądem w poczekalni dla klientów. Wtedy klienty nie mają takiej chęci pałętać się po serwisie, bo z miejscem tam u was cieniutko
  . Trik - 28-03-2010, 09:45

rezon, Lepiej bez Wielkiego Brata. W myśl zasady: "Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal"

|  | 
 |  |