Nasze Miśki - CA5A Browar
mkm - 20-09-2009, 21:12
Browar napisał/a: | tak kubly w monsterze siadaja |
Pytanie tylko w ktorym...
Browar wyglada ...... (tu sobie wstaw "ochy" i "achy" jakie tylko wymyslisz).
karolgt - 20-09-2009, 21:14
a ja czekam na Monstera....
bo poszerzone nadkola mogą dać niezły efekt
rafq - 20-09-2009, 21:15
Tak jak już mówiłem Lutkowi - chciałbym zobaczyć go na żywo ....i pogłaskać
mkm - 20-09-2009, 21:18
Browar bo tak patrze i się zastanawiam… Ty cos z blotnikami z tylu robiłeś? Bo się jakies „plaskie” wydaja, a i ten zderzak się zbyt ladnie wpasowal…
Anonymous - 20-09-2009, 21:22
Panowie milo mi ze coponiektorzy podzielacie moj gust - dziekuje wam za to bo przyjemnie sie robi i oczywiscie micha mi sie cieszy .Robota wykonana jest "profi" i ze smakiem wlasnie o to mi chodzilo.Fuszera - o tym mowy nie bylo i nie ma bo kosztowalo mnie to w cholere nerwow i kasy.Zawsze chcialem miec auto zrobione na tip top, takze moge ze spokojem stwierdzic ze moj "progress bar" zakonczyl sie w 100% ... i nawet popychaczy juz nie slychac hahah ale to zasluga motula tak na marginesie
mkm nic nie robilem wszytsko jest ori , zderzak oczywiscie nie ale widac dobry odlew.
haha no racja jest jeszcze Helmut.On czeka sobie spokojnie płowieje w słoneczku narazie.
karolgt, co do monstera to bedzie opoznienie bardzo zaluje ale mialem ostatnio duze wydatki i nie zapowiada sie zebym wyciulal jeszcze na kolejne malowanie autka...wiec tutaj przestoj
pyjte - 20-09-2009, 22:03
Browar napisał/a: | elgi to seria Exclusive line malowana przez zaprzyjazniona firme w Wieliczce w ktorej zawsze robie z kołam |
Zdaje się że mamy ten sam model felg ale w odmiennej kolorystyce
pawela - 20-09-2009, 22:08
karolgt napisał/a: |
spoko, pawela wiekszosc coltow krytykuje, mój po dołożeniu progów porównał do motorówki | tylko to co mi się nie podoba, nie bagatelizuj, i w twoim i bro przypadku jasno napisałem co konkretnie mi nie leży, a nie że całe auto jest be.
Rafal_Szczecin - 20-09-2009, 23:10
pieknie zrobione auto .
tylko juz mi smutno z jednego jak ze prostego powodu, nie chce byc prorokiem, ale jestem ciekaw jak dlugo nacieszysz sie prostota karoseri i ladnym lakierem .
u mnie w colcie trwalo to kolo 4 miesiecy, pozniej kobieta ktora otwierala drzwi " nie zauwazyla" colta.
zycze Ci jak najmniej takich kobiet.
auto cacy.
Marcin-Krak - 20-09-2009, 23:20
Nie ma się czym zachwycać
Z daleka nie zauważyłem niczego Jakby nie felgi, to bym pomyślał, że to zwykły Colt
No ale na zdjęciach jest trochę inaczej
karolgt - 20-09-2009, 23:40
Marcin-Krak napisał/a: | Jakby nie felgi, to bym pomyślał, że to zwykły Colt
|
nie ma zwykłych coltów CA0
Anonymous - 21-09-2009, 09:06
Marcin-Krak napisał/a: | Nie ma się czym zachwycać
Z daleka nie zauważyłem niczego Jakby nie felgi, to bym pomyślał, że to zwykły Colt
No ale na zdjęciach jest trochę inaczej |
japoński zdrajco nie masz tu prawa głosu, zniknij przepadnij ;p
harpagan - 21-09-2009, 09:25
Browar naprawde przekozaczek
Zderzak tyl daje rade, dobrze sie komponuje z reszta.
Brak listewek idealny pomysl, jest to dla mnie jakas inspiracja.
Chcialbym ten lakier obejrzec na zywo.
Co tu duzo mowic.
Czarny colt z przyciemnionymi szybami na duzych bialych felgach to zawsze byl moj kierunek
Jedyne czego mi brakuje, albo nie widze na zdjeciach to jakiejs ladnej koncowki wydechu :]
W tej chwili twoje malenstwo wyroslo dla mnie na najladniejsze GTi w PL
Anonymous - 21-09-2009, 09:36
:harpagan, dziekuje za cieple slowa
koncoweczka wydechu bedzie ori tylko wymienie koncowy tlumik na fabryczny
thx harp <piwo>
kartomaniak gti - 21-09-2009, 09:58
jak dla mnie wszystko komponuje sie idealnie, Browar, nie słuchaj ich, nie znają sie
pawela - 21-09-2009, 13:12
Rafal_Szczecin napisał/a: | tylko juz mi smutno z jednego jak ze prostego powodu, nie chce byc prorokiem, ale jestem ciekaw jak dlugo nacieszysz sie prostota karoseri i ladnym lakierem .
u mnie w colcie trwalo to kolo 4 miesiecy, pozniej kobieta ktora otwierala drzwi " nie zauwazyla" colta.
zycze Ci jak najmniej takich kobiet. |
i ja się tego boję strasznie...
Lechu, chowaj go i pilnuj jak oka w głowie karolgt napisał/a: | nie ma zwykłych coltów CA0 |
ostatnio za dużo osób ma już te progi, dokładki itp, straciły chyba unikatowość, trzeba coś nowego wymyśleć
|
|
|