To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Ślepej kurze ziarno

cns80 - 01-02-2008, 07:33

Jogurt napisał/a:
to do klubu seniora, tu sie jeździ

Taak. Gramy w szachy i podrywamy staruszki :D
Też Cię to czeka. Śpiesz się bo babcie nie polecą na byle Colta :twisted:

Anonymous - 01-02-2008, 12:51

cns80 napisał/a:
Jogurt napisał/a:
to do klubu seniora, tu sie jeździ

Też Cię to czeka. Śpiesz się bo babcie nie polecą na byle Colta

Chciałeś napisać fajne babcie :mrgreen:

Jogurt - 01-02-2008, 21:34

jak narazie wole młodsze babki a strasze auta :mrgreen:
cns80 - 04-02-2008, 10:33

Co za #@%$%#$%^ tydzień się zaczął. Jadę spokojnie do pracy. Zatrzymuję się na światłach, a że było pod górkę zostawiam bezpieczny odstęp. I nagle widzę że pani z przodu zaczyna się na mnie toczyć. Trąbię, a ona odwraca się do mnie i się na mnie patrzy. Przyłożyła mi dość porządnie. Zatrzymujemy się za skrzyżowaniem i oglądam samochód. Niby nic nie ma. Brud z jej wydechu na moim zderzaku. Leciutko obluzowane lewe mocowanie zderzaka. Ryski przy listwie i pod rejestracją. Ale nie wiadomo co z chłodnicą i klimatyzacją.
A baba mówi że się śpieszy do fryzjera i nie będzie mi pisać oświadczenia, bo ja chcę sobie naprawić wady ukryte :chain: :gib: :minigun: :plasma: :enforcer: :axe:
Wezwałem Policję i czekamy. Chciała odjechać, ale jej powiedziałem że Policja potraktuje to jako ucieczkę.
Przyjeżdża Policja. Proszą o dokumenty i tu zonk. Wczoraj miałem urodziny i dostałem od żony nowy portfel. Przełożyłem papiery do niego i zostawiłem wszystko w innej kurtce :evil: :rolleyes: :violent1: Policjantka mówi mi że mi auto odholują (nie oddam Misia bez walki :twisted: ). Ojciec leci z papierami przez całą Warszawę. W końcu ubłagałem ją żeby mnie nie holowali i dostałem 100 PLN mandatu, a baba 200. Całe szczęście że mam podkładkę w razie napraw.
Bałem się troszkę badania alkomatem, bo wczoraj wypiłem 4 kieliszki wina. Czułem się doskonale, ale licho wie jak mój organizm trawi i jak czułe jest to urządzenie. Wyszło 0,00 :D
Jeszcze mi się łapy trzęsą po tym zamachu na mojego Misia. A mineły równo 3 godziny i 14 minut :P
Chyba sobie wieczorem piwko wypiję na rozluźnienie.
A jak się okaże że Misiowi coś dolega to babę znajdę i powieszę na sygnalizatorze na tym skrzyżowaniu z tabliczką: "Bo nie trzymała hamulca" :mrgreen:

Anonymous - 04-02-2008, 12:49

faktycznie pechowy poniedzialek :o , szczegolnie ze auto to swiezak
no i wiadomo, emocje zawsze sa w takich sytuacjach (smiac mi sie chce z tych reklam ktoregos z ubezpieczycieli - 'oswaja emocje')
dlugo czekaliscie na policje? ja ostatnio bylem swiadkiem zderzenia czolowego (jechalem jako nastepny samochod) i czekalismy prawie 2 h :shock:
no i z dokumentami tez niezly niefart :x

nie martw sie, byle do weekendu :lol:
pozdrawiam

Hugo - 04-02-2008, 13:13

cns80 napisał/a:
A baba mówi że się śpieszy do fryzjera i nie będzie mi pisać oświadczenia, bo ja chcę sobie naprawić wady ukryte
Już ja bym jej powiedział coś odpowiedniego. Przypomniałem sobie jak się stoczył pół roku temu wieśniak w Golfie III na przedni błotnik mojego Colta. Ten sam tekst: "auto masz całe poobijane i chcesz mnie naciągnąć na lakiernika". A ja po roku szukania znalazłem na nim jedną malutką wgniotkę :?
Juiceman - 04-02-2008, 22:20

Takie ehm <cenzura> baby nie powinny w ogole otrzymywac prawka, co to sierota nie widzi ze zjezdza.....

Misiek napewno ma sie dobrze nie boj zaby cns80 ; )

akbi - 05-02-2008, 10:13

Juiceman napisał/a:
Takie ehm <cenzura> baby nie powinny w ogole otrzymywac prawka

Święta racja ...niestety to tak samo dotyczy dużej grupy "chłopów"

Juiceman - 05-02-2008, 12:27

akbi napisał/a:
Juiceman napisał/a:
Takie ehm <cenzura> baby nie powinny w ogole otrzymywac prawka

Święta racja ...niestety to tak samo dotyczy dużej grupy "chłopów"

Z chlopami to inna bajka, "babie", kobiecie no jeszcze jest szansa wybaczyc (i sobie to jakos wytlumaczyc) ale facetowi... :axe:

Kiedys w programie "Drogowka" uslyszalem piekny tekst pewnej pani:
"to nie moja wina, ja sie tylko malowalam..."
A sytuacja wygladala tak ze Pani wjechala w (_._) czy jak to woli :butthead: ...

Rafal_Szczecin - 05-02-2008, 12:32

psuja :D a ja skonczylem az 2 klasy :D
a tak na serio to wspolczucia, wiesz czy jednak misiek jest caly ?

cns80 - 05-02-2008, 12:41

Rafal_Szczecin napisał/a:
psuja
:evil:
a ja skonczylem az 2 klasy
Gratuluję :D Czytałem.
Pewnie ten Grzesio skończył 3 :P
wiesz czy jednak misiek jest caly ?
Na razie jest OK. Klima działa i chyba się nie rozszczelniła. Tam jest dużo sztywnych przewodów (chyba aluminiowych) i bałem się że się rozszczelni na połączeniach. Wkurzają mnie te drobne ryski pod listwą zderzaka. Trzeba lupy żeby je wypatrzeć, ale ja wiem że ONE TAM SĄ !!!
Widzę je nawet we śnie :rolleyes:

cns80 - 06-02-2008, 13:10

Wczoraj Misio dostał kolejny bak V-Power Diesel pali mniej i wydaje mi się że lepiej się wkręca na dole obrotów.
Marcin-Krak - 06-02-2008, 15:30

cns80 napisał/a:
Wkurzają mnie te drobne ryski pod listwą zderzaka. Trzeba lupy żeby je wypatrzeć, ale ja wiem że ONE TAM SĄ !!!
Widzę je nawet we śnie :rolleyes:

Trzeba sobie było kupić tego z Gorzowa :P Miałbyś więcej powodów do wkurzania się :twisted:

Cytat:
Wczoraj Misio dostał kolejny bak V-Power Diesel pali mniej

To te auta się tankuje :?: :roll: Ja myślałem że skoro palą tak mało - to się je tankuje raz na 5 lat i dlatego poprzedni właściciel go sprzedał :twisted: :mrgreen: :badgrin:

cns80 - 07-02-2008, 07:43

Marcin-Krak napisał/a:
Ja myślałem że skoro palą tak mało - to się je tankuje raz na 5 lat i dlatego poprzedni właściciel go sprzedał
Była pajęczyna w baku, oj była :D
Jogurt napisał/a:
jak narazie wole młodsze babki a strasze auta
Nie łapiesz tematu. Na taki samochód wyrywa się babki z klasą, a nie siusiumajtki :biggrin: One patrząc na samochód myślą: " to nie jakiś gówniarz w sportowej furze, tylko mężczyzna, który ma poukładane w głowie" :mrgreen: . Mówię Ci. Lecą na to auto (zwłaszcza moja żona :wink: ).
Rafal_Szczecin - 07-02-2008, 12:59

cns80 napisał/a:
żona

wlasnie to slowo mnie przeraza :D