To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Nie ma Cię w sieci = nie ma Cię?

Aga - 24-01-2008, 19:56

sla napisał/a:
Aga napisał/a:
jak się komuś nie podoba to mogę na tym forum nie pisać
Trzymam za słowo, nie daj się nikomu przebłagać :mrgreen: Żartowałem.

hmm, chyba pierwszy raz widzę jakąś emotkę w twojej wypowiedzi i żart :mrgreen:
tak trzymaj!

sla - 24-01-2008, 21:57

Przemyślałem sprawę, to nie był żart. I co teraz ? :mrgreen: Słowo się powiedziało, czytali wszyscy.
Aga - 24-01-2008, 22:47

sla napisał/a:
Przemyślałem sprawę, to nie był żart. I co teraz ? :mrgreen: Słowo się powiedziało, czytali wszyscy.

uważaj bo zostaniesz posądzony o zachęcanie mnie do usunięcia się z forum
a to, jak zapewne uważnie czytałeś, to łamanie Zasad Forum jest :mrgreen:

sla - 25-01-2008, 08:37

Aga napisał/a:

Wcale nie , sama się do tego zadeklarowałaś. To jest tylko Twój wybór i kwestia dotrzymywania słowa. Po prostu myślę, że zanim coś się napisze trzeba się nad tym zastanowić . Wpadłaś w pułapkę zastawioną przez samą siebie. To że tutaj jesteś wcale mi nie przeszkadza, ale zawsze mogę napisać, że nie podoba mi się co tutaj piszesz lub co pisze ktokolwiek inny, i wcale nie jest to żadna zachęta do niczego. To jest po prostu moje zdanie.Tobie też może się nie podobać co ja piszę. I fajnie, po to jest forum. Ale to nie ja składałem jakieś deklaracje i to już nie mój problem. To jest problem wiarygodności i dotrzymywania słowa.

cns80 - 25-01-2008, 09:16

Aga napisał/a:
to może się wyloguj...
A może swoją błyskotliwą radę zastosujesz do siebie ???

Aga napisał/a:
ale przeprosić też umiem
To może zacznij od przeproszenia konrada1704.

Aga napisał/a:
a to, jak zapewne uważnie czytałeś, to łamanie Zasad Forum jest
Ja tu nie widzę zachęcania. Może inne zasady czytałem :)

Wiesz Aga wchodząc na to forum przyjmuję pewne panujące tu zasady (user friendly i inne takie), bo nie jest to mój prywatny folwark. Tego samego oczekuję od innych. To nie jest twój blog żebyś mogła sobie ustalać własne zasady. Bardzo bym Cię prosił o stosowanie się do ogólnie przyjętych norm, bo każdy ma prawo wypowiedzieć się w tym temacie (notabene nie twoim) i liczyć na to że nie będzie obrażany płytkimi komentarzami w stylu "no to się wyloguj".

Aga - 25-01-2008, 09:36

cns80 po prostu uważnie czytaj
to wszystko

sla, już przez chwilę myślałam, że zacząłeś pisać jak człowiek, z humorem :doubt:

widzisz Detlef, myliłeś się wierząc w ludzi i ich rozsądek
męska zawiść i małostkowość bierze górę...

po raz kolejny prośba o zamknięcie tematu, bo widzę, że wątek ciągnie się w nieskończoność i bez sensu

cns80 - 25-01-2008, 09:47

Aga napisał/a:
cns80 po prostu uważnie czytaj
to wszystko
wchodzisz w temat po kilku dniach, czytasz ostatnie posty, albo przelecisz nieuważnie a potem wypisujesz bzdury
Ja ten temat śledzę często bez logowania. Zarówno ten jak i ten o bezpieczeństwie w sieci i o naszej klasie. Bzdurne to są twoje komentarze, ataki, zaczepki...
Może jednak troszkę samokrytycyzmu ???

Aga - 25-01-2008, 09:49

cns80 napisał/a:
a ten temat śledzę często bez logowania.

czyżby?
to przeczytaj jeszcze raz, ale uważnie
nie będę Ci podpowiadać, gdzie strzeliłeś gafę :badgrin:

a właściwie to może nie czytaj, temat nie jest tego wart....

i nie denerwuj się tak, uśmiech od rana jest najlepszy a nie wywalanie żali na koleżankę mitsumaniaczkę :mrgreen:
w końcu coś jednak nas łączy, czy tego chcesz czy nie ...

ps. szybko odpisujesz, chciałam złagodzić swoją poprzednią wypowiedź, ale już zdążyłeś zacytować :mrgreen:

sla - 25-01-2008, 10:02

Aga napisał/a:

już kiedyś Ci mówiłam, że jak się komuś nie podoba to mogę na tym forum nie pisać

Wystarczy ,że odnoszę się tylko do tego zdania. Ludzie honoru dotrzymują słowa, ale widocznie jako człowiek bez mała 50-letni, mam jakieś niedzisiejsze w tej materii poglądy.
Nikt, Cię do napisania tego zdania nie zmuszał, tak samo nikt Cię nie zmusi do jego dotrzymania. Dlatego już się dalej nie motaj. Kiedyś było takie określenie-"Nie rób z gęby cholewy". Może jest ono niezbyt eleganckie, ale ja staram się do niego stosować.

cns80 - 25-01-2008, 10:28

Aga napisał/a:
czyżby?
to przeczytaj jeszcze raz, ale uważnie
nie będę Ci podpowiadać, gdzie strzeliłeś gafę
No niestety. Nie widzę tej gafy, a ponieważ rozmawiamy otwarcie to proszę Cię o wskazanie. Mimo rozdzielenia tych tematów ja nadal traktuję je jako jedną całość, bo mają wspólny rdzeń, ale po rozdzieleniu lepiej się czyta.

Aga napisał/a:
a właściwie to może nie czytaj, temat nie jest tego wart....
Uważam że każdy temat ma jakąś wartość. Np. tutaj wiele dowiedziałem się o zachowaniach ludzi :wink: .

Aga napisał/a:
i nie denerwuj się tak, uśmiech od rana jest najlepszy a nie wywalanie żali na koleżankę mitsumaniaczkę
Staram się, ale powoli mam dosyć politykierstwa. Gadanie bez sensu i czepianie się dla zasady to domena 460 osłów :wink:

Aga napisał/a:
w końcu coś jednak nas łączy, czy tego chcesz czy nie ...
Z całą pewnością nie tylko to. Ja poza tym forum jestem tak samo złośliwy i uszczypliwy :D

Aga napisał/a:
szybko odpisujesz, chciałam złagodzić swoją poprzednią wypowiedź, ale już zdążyłeś zacytować
Refleks koleżanko, refleks :twisted:
Aga - 25-01-2008, 10:30

sla jeśli chcesz dalej drążyć temat mojego usunięcia się z forum to zapraszam na PW albo gg
nie widzę sensu dalszego dręczenia innych takimi bzdurami

cns80 - 25-01-2008, 10:33

Aga napisał/a:
jeśli chcesz dalej drążyć temat mojego usunięcia się z forum to zapraszam na PW albo gg
Dlaczego uciekać na PW, albo gg ? Ja też jestem ciekaw co z tego wyniknie. Zaczęło się publicznie to niech się tak skończy.
A moderator niech wydzieli do osobnej dyskusji w stylu tematu o ramkach dla Agi :badgrin:

sla - 25-01-2008, 10:37

A co to wszystko ma do rzeczy.Twój pobyt na forum ani mnie ziębi ani grzeje. Chciałbym tylko abyś odniosła się do swojej obietnicy. To co piszesz ma się nijak do niej. Po prostu ważne jest dla mnie dotrzymywanie słowa. Chciałby wiedzieć dlaczego tego nie robisz i czy tak zawsze postępujesz w swoim życiu.
Aga napisał/a:

nie widzę sensu dalszego dręczenia innych takimi bzdurami
Jeżeli dotrzymywanie słowa jest dla Ciebie bzdurą to faktycznie nie ma o czym pisać.
Aga - 25-01-2008, 10:48

dobrze csn80, wskażę Ci twoją gafę :)
ale obiecaj, że już zakończysz ten temat
jest bez sensu ponieważ został oddzielony od poprzedniego, i dlatego wiele postów nie ma teraz odniesienia, a dalsza dyskusja (sprzeczka, kłótnia - jak kto woli) właśnie powstała z tego zamieszania i niezrozumienia niektórych wypowiedzi wyrwanych poprzez oddzielenie z kontekstu

a oto twoja gafa (jedna z nich :) )
cns80 napisał/a:
Aga napisał/a:
ale przeprosić też umiem
To może zacznij od przeproszenia konrada1704.

Aga napisał/a:
masz rację, przepraszam
to była odpowiedź na tekst: nie po to się tu logowałem...

Hubeeert napisał/a:
Aga napisał/a:
przeprosić też umiem
To prawda. I własnie dlatego paska nie budziet.

nie, nie namawiaj mnie do czegoś, co tutaj jest nie mile widziane
ta rozmowa za daleko zabrnęła, staje się nieprzyjemna i nie mam zamiaru jej tutaj ciągnąć
mam to gdzieś
komentuj to sobie jak chcesz, ja już nie będę odpowiadać
przykro mi tylko, że masz chyba bardzo mało zadowolenia w życiu, skoro szukasz satysfakcji i pozornych zwycięstw w wirtualnym świecie
szkoda mi takich ludzi
i proszę cię, nie odnoś się więcej do moich postów w innych tematach, bo to zawsze spowoduje nieporozumienie, a nie ma co narażać na to innych
ja również postaram się Ciebie "nie widzieć"
na tym koniec

akbi - 25-01-2008, 10:51

Proponuję, abyście swoją niesamowitą energię przeznaczyli na modły za dzisiejsze dwa dobre skoki Adma Małysza.

a ten temat proponuje zamknąć, bo główni tutaj aktywiści zachowują się jak ..... panowie pod budką z piwem :| :| :| :|

.... przykro się czyta coś takiego na tym forum ...dajcie już na luz