[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Niedzialajace spryskiwacze-przod
Owczar - 06-05-2013, 16:22
No właśnie dlatego szukam czegoś wydajniejszego
Zabek882 - 15-10-2015, 18:59 Temat postu: Niedziałające spryskiwacze Witam wszystkich! Jestem tutaj nowy i niestety mam problem ze swoim drugim galantem (pierwszego skasował mi koleś w passacie ). Nie działają mi spryskiwacze przedniej szyby. Sprawdziłem bezpieczniki, przejrzałem schematy elektryczne, sprawdziłem mase i ją przetarłem papierem ściernym i contact spray też poleciał. Zacząłem mierzyć przejście z minusa we wtyczce a masą samochodu i jest prawidłowo lecz na plusie pokazuje mi 50ohm pomiędzy masą(powinna być nieskończenie wielka jeśli spryskiwacze są nie załączone) Czy takie coś może powodować uszkodzony kombajn czy raczej przewody spalone? Nie chciałbym rozbierać kombajnu nie potrzebnie i chciałbym mieć pewność. Pozdrawiam
Ewcia80 - 16-12-2015, 15:40
Hejka.Mam problem.Działaja mi spyskiwacze połowicznie.Od strony paseżera psika a od kierowcy tylko widać jak delikatnie płyn sie wydostaje z tych dysz.Co zrobić zeby leciało?
robertdg - 16-12-2015, 16:52
Sprawdzić czy dysze są drożne
Canavarg - 03-01-2017, 17:42
To ja może odkopie temat. Wie ktoś czy trudno samemu zdemontować zbiorniczek płynu skryskiwaczy? Mam taki problem że przy wlewaniu płynu jakies 50% wycieka na łączeniu zbiornika z wlewem.
robertdg - 03-01-2017, 17:53
Trzeba sciagnac zderzak
|
|
|