To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Pechowy dzień Misia

Anonymous - 30-03-2006, 21:10

JCH napisał/a:
M_Wiewiórek napisał/a:
Chłopaki nie tylko wy mieli¶cie smutne zdarzenia z mi¶kami w ojca w pakował się go¶ć Bmw z za zakrętu wyleciał bokiem pózniej miotło go na drugi bok i przydzwonił w misia...
Tak dziwnie trochę, że masz prawy przód uszkodzony ... :roll:
A ja umywszy dzi¶ Spejsa widzę, że i o mnie się kto¶ otarł zostawiaj±c ¶lady na zderzaku i błotniku lewy tył :( :? :evil:

Bo jak leciał bokiem po ojca pasie to tato chciał go omin±ć lewym pasem i prawie mu się to udało tylko koła bmw nagle złapały styczno¶ć z asfaltem i tak jak by wystrzelił z procy prosto w mi¶ka, wszystko było by dobrze gdyby leciał ¶lizgiem cały czas, ale mu się to nie udało

raddex - 30-03-2006, 21:22

wspolczuje wszystkim, ale najwazniejsze ze wszyscy cali, musialo to nizle wygladac, jak w filmie sensacyjnym. Niechcialbym jednak tego przezywac. A samochod mocno uszkodzony, dadza takiemu baranowi auto i tak sie konczy, filmow sie za duzo naogladal.

A mi wczoraj wplacila ubezpieczalnia kase na konto, a przed wczoraj byl rzeczoznawca. Przyznacie, ze to blyskawicznie zalatwili co? :shock:

Marcino - 30-03-2006, 22:48

NO trzeba powiedziec ze szybciutko!!
A co do wszytkich rozbitków to szkoda ze tak sie zle dzieje, ale jak o juz powiedziane było, cierpło sie zrobiło i wszytkie pacany wjezdzaja , niestety bez wyobrażni.
Rafał.. tajemniczy jeste¶, czyzby w zanadrzu jaki¶ galancik kombi sie czaił???
A ja dzi¶ ogladałem Astre II kombi znajomych, ful wypas, skóra.... ale i tak bym sie na mojego misia nie zamienił. Chyba juz na zawsze przy japońcach zostane.
Pozdrawiam

Rafal_Szczecin - 30-03-2006, 22:53

Marcino napisał/a:
Rafał.. tajemniczy jeste¶, czyzby w zanadrzu jaki¶ galancik kombi sie czaił???

bez adwokata nic nie powiem :mrgreen:
nie mowie co sie czai a co sie nie czai, narazie jestsmy na etapie poszukiwan, i mamy juz kilka fajnych egzemplarzy pewnego auta , niestety jak by co to troszke kilometrow chyba by bylo do zrobienia (troszke ponad 800 w jedna strone ) , ale narazie i tak czekamy na przyplyw gotowki i wtedy jak cos wyruszamy po auto :mrgreen: :twisted:

Cezar - 31-03-2006, 01:18

Rafal_Szczecin napisał/a:
narazie jestsmy na etapie poszukiwan

Galanta kombi EA ? :P

Rafal_Szczecin - 31-03-2006, 08:36

Cezar napisał/a:
Rafal_Szczecin napisał/a:
narazie jestsmy na etapie poszukiwan

Galanta kombi EA ? :P

tak jak powiedzialem BEZ ADWOKATA NIC NIE POWIEM :mrgreen:

Cezar - 31-03-2006, 13:19

czyli wszystko juz jest jasne :D
Rafal_Szczecin - 31-03-2006, 15:57

ale co jest jasne :?: przeciez ja nic nie napisalem , narazie zbieramy pieniazki na autko, ktore jest juz upatrzone :mrgreen:
piszesz ze galant, a nie bierzesz pod uwage takich aut jak np . sigma w kombiaku czy tez space star ? :mrgreen:
tak jak napisalem, bez adwokata nie powiem jakie auto sobie upatrzylismy :mrgreen: 8)
tajemnica ma byc do zlotu w bialymstoku (jezeli sie wyrobimy) ale pewno nie wytrzymam i tak sie pochwale i tak :lol: 8) hehe

Cezar - 31-03-2006, 17:14

Rafi no jak nie bedzie to gal EA w kombiaku (na ktorego jak wiem 'chorujesz') no to przepraszam za niescislosci :P :mrgreen:
Rafal_Szczecin - 31-03-2006, 17:35

nie masz za co przepraszac :D

wiesz chciec to nie znaczy moc ;) ( a faktem jest ze galant w kombiaku to cudne auto, na ktore z ojcem "chorujemy" )
ale jak to tez mowia nie ma rzeczy niemozliwych.

ale czy autem ktorego szukamy jest galant czy tez moze jakies inne auto to nadal nie powiem :mrgreen: dowiecie sie w swoim czasie (tzn jak kupimy i sie troche nim nacieszymy 8) )

Bartek - 31-03-2006, 19:14

Ja tam nic nie wiem, ale Rafi poprosil mnie dzis z rana o zrobienie paru fotek ;)

Oto one:

Krzyzak - 31-03-2006, 19:59

Bartek - po ga¶nicy widać, że to 2.4 GDI :mrgreen: (a może się mylę??)
edit: koło zapasowe jakby z rocznik '99 był :?:

Rafal_Szczecin - 31-03-2006, 20:11

Bartku dziekuje za zdradzenie tajemnicy :wink: i fotki :!: (dziekuje rowniez Kohajjowi za napisanie mi kilku rzeczy na PM )
jeszcze pytanko czy roleta jest wyjmowana ?

dobra jak Bartek juz powiedzial co jest 5, to zdradze, ze mamy na oku srebrnego galanta 98 w welurze w manualnej skrzyni biegow z silniczkiem 2,0 ( ktory predzej czy pozniej i tak dostanie gazownie )

pozdrawiam i gratuluje tym ktorzy nie wiem skad domyslili sie o jakie auto chodzi :mrgreen:

raddex - 31-03-2006, 21:17

jak mozna by bylo sie nie domyslec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ja tez na niego choruje :twisted:

ale nie robmy OT w tym temacie

Matejko - 01-04-2006, 01:10

Krzyzak napisał/a:
Bartek - po ga¶nicy widać, że to 2.4 GDI :mrgreen: (a może się mylę??)
edit: koło zapasowe jakby z rocznik '99 był :?:

kolor jakby srebrny :P

fafal tylko zeby ladny byl :!: :D