To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - 2008: czas na I spotkanie

niedal - 02-03-2008, 11:52

pawela napisał/a:
Marino napisał/a:
pawela napisał/a:
bede jechal wyjatkowo spod Lecznej...

nie mów. to robi się okazja prawdziwa żeby podjechać we dwóch... na pw poszedł namiar do mnie. a potem będziemy się szukać z resztą

Spod, czyli dokladniej z Milejowa :) jestem juz w Lbn,zdarzylem wczesniej. A ty wyjezdzaj, a nie jeszcze na kompie siedzisz :)

dojade ale pozniej, bo jeszcze do firmy musialem zawinac:(

maklakus - 02-03-2008, 14:49

Pierwsze foty ze spotu - reszta w Poniedziałek wieczorem.

Ps. fajnie że ludziska w końcu dopisali ;)

Nasza ekipa Mitsumaniaków

Panorama miśków

No wiesz co Grzesiu ;)

Wręczenie tablic z logo naszego klubu [ w chromie ;) ]

Chłopcy coś palili ? bo coś dziwnie wyglądają ;)

macia - 02-03-2008, 15:05

No fajne fotki :lol: W ogóle super, że tyle autek było i tak wiele osób dotarło, choć zdaje się, że nie wszyscy czuli się swobodnie... No cóż, pierwszy raz czasem jest trudny :P Ale będzie lepiej, nie zrażajcie się i przyjeżdżajcie jak tylko będziecie mogli. Dzięki za SPOTkanko i do nekst tajmu :lol:
PS.A na tor więcej nie jadę, mało mi łba nie urwało :evil:

robson - 02-03-2008, 16:05

No... piewszy raz bywa trudny :) Ale towarzystwo bardzo miłe. A ja taki samochód miałem brudny.... Ale wstyd :oops:
Anonymous - 02-03-2008, 16:08

hejjj a ja musialem w sql siedziec i w koncu(tłumacze sie) gdy dzwonilem do Paweli wyszlo ze za 5min wszyscy juz na tor jada wiec ja juz niegonilem pod zamek tylko odrazu pojechalem nma tor. Niestety niema mnie na fotkach :( Pewnie Michal sie zawiudł :P heh ale milo bylo sie z wiekszosciał spotkac na Torze gdzie Strasznie piiiiip;)
Pozdrawiam :)

Anonymous - 02-03-2008, 16:19

Chłopaki aby tak dalej :P Fajny spocik, dużo autek :wink: Do zobaczenia na następnych spotach w jeszcze większym gronie...
Marino - 02-03-2008, 16:32

tak tak tak, ja to wszystko potwierdzam. pod zamczyskiem spoko. dużo autek i świetna atmosfera. a tor... ech tam to tylko w czerwcu chyba da rade... :lol:

no i link do albumu ze zdjęciami
galeria ze spota

Anonymous - 02-03-2008, 16:34

no ludzie dopisali i się pojawili tylko szybko trzeba było się zwijać z toru bo pogoda sie zepsuła... no to do następnego razu... jakoś niedługo parę fotek wrzucę... Pozdro i mam nadzieję że następnym razem pobijemy kolejny rekord w ilości autek...
pawela - 02-03-2008, 16:35

no ale dzis dopisalismy i rekord pobilismy :) Jak zawsze swietna atmosfera :) Na torze dolaczyly jeszcze 2 Colty i prawdziwy rodzynek: Grandis :)
PODSUMOWUJAC:
11 Coltow
3 Galanty
2 Carismy
1 Grandis
1 Focus i 1 Ikarus MPK :P , ale przeciez liczy sie czlowiek :)

Ogolnie 17 aut i 19 mitsumaniakow.

Do nastepnego, mam nadzieje cieplejszego spotkania :D

Marino - 02-03-2008, 16:39

pawela napisał/a:
Ogolnie 17 aut i 19 mitsumaniakow.

zgłaszamy to do rankingu ogólnopolskiego, a następnym razem to bez trudu to pobijemy.

maklakus - 02-03-2008, 18:21

Matip napisał/a:
Pewnie Michal sie zawiudł :P

nom bardzo byłem zawiedziony . . . ;P next time nie nawal ;)

Ps. Już się nie mogę doczekać do wiosny i temperatur około +20 stopni... i taka jak dziś kolumna miśków mknąca do Kazimierza . . . trzeba będzie coś takiego zorganizować koniecznie :)

Anonymous - 02-03-2008, 22:02

maklakus napisał/a:
Matip napisał/a:
Pewnie Michal sie zawiudł :P

nom bardzo byłem zawiedziony . . . ;P next time nie nawal ;)

Ps. Już się nie mogę doczekać do wiosny i temperatur około +20 stopni... i taka jak dziś kolumna miśków mknąca do Kazimierza . . . trzeba będzie coś takiego zorganizować koniecznie :)

Nie nawalilem tylko myslalem ze dluzej na Podzamczu bedziecie ale jak dzwonilem okazalo sie ze juz wszyscy maja wyjezdzac to pojechalem odrazu na tor...
hehe widze ze wprowadzasz moj plan o ktorym rozmawialismy.. zeby wybrac sie Ekipa do Kazimierza.. Ty to juz XxxX piwo mi wisisz:P haha Pawela to ta sprawa o ktorej mialem Ci powiedziec ale z zimna zapomnialem..
:|

maklakus - 02-03-2008, 22:10

Matip napisał/a:
hehe widze ze wprowadzasz moj plan o ktorym rozmawialismy.. zeby wybrac sie Ekipa do Kazimierza..

oj od razu twój pomysł.... też o tym kiedyś myślałem.. po prostu wpadłeś na ten sam pomysł co ja :P :) :P lub ja na ten sam co ty :P ;) :P

Anonymous - 03-03-2008, 01:08

maklakus napisał/a:
oj od razu twój pomysł.... też o tym kiedyś myślałem.. po prostu wpadłeś na ten sam pomysł co ja :P :) :P lub ja na ten sam co ty :P ;) :P

Tak tak ja potwierdzam słowa Maklakusa ten pomysł już był tylko czekamy na wiosnę...

Anonymous - 03-03-2008, 16:13

TEN POMYSŁ MUSI BYC ZREALIZOWANY!!!!
1-3 MAJA przy Okazji zlotu VW w KAzimierzu jak pamietam bysmy mogli sie pokazac;)