To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Mitsumaniak widziany

robson - 15-03-2008, 15:38

Kolega Tomekp prawdopodobnie... koło Statoil na kalinie widziany... :)
maklakus - 15-03-2008, 16:16

macia napisał/a:
pawela napisał/a:
widzialem jak wczoraj na Inzynierskiej swoj zywot zakonczyl Galant, uderzony przez Celice...

Nooo, galant należy do pracownika ASO w Lublinie... Debile się ścigali na Inżynierskiej i ucierpiał przypadkowy kierowca :evil: Dobrze, że nic mu się nie stało, choć auto do kasacji. A wiecie co jest najgorsze? Milicja stwierdziła, że to wina galanta, bo przed skrętem w lewo (miał włączony kierunkowskaz!) nie sprawdził dokładnie w lusterku, czy ktoś go wyprzedza...
Pewnie, celiką rodziców jechał gówniarz z Krasnegostawu, popylał 100km/h i wyprzedzał galanta, który włączył kierunkowskaz w lewo przy prędkości może 20km/h. A te barany z milicji wlepiły mandat niewinnemu człowiekowi, który nawet na odszkodowanie nie może liczyć, bo przecież jego wina :evil:

powiem tylko tyle... widziałem wypadek na własne oczy i mogło się to skończyć tragicznie... nie dla kierowców ale bogu ducha winnym ludziom stojącym na chodniku..... moja noga tam więcej nie postanie..... bada idiotów ... umiejąca tylko jeżdzić do przodu:(... bez żadnej wyobrażni.

.......proste są dla szybkich samochodów...... zakręty dla szybkich kierowców.........

macia - 15-03-2008, 17:44

No właśnie Michał, masz rację :evil: Banda debili, którym się wydaje, że jak potrafią wcisnąć gaz, to świetnymi są kierowcami :badgrin:
A milicja udaje, że nie wie o co chodzi... Doskonale wiedzą dziady, że ten gówniarz tam się ścigać przyjechał :badgrin:

Anonymous - 15-03-2008, 20:17

Mi sie wydaje, że teraz tam sami gówniarze się ścigają, którzy nie mają żadnej wyobraźni i myślą, że jak mają choć trochę szybszy samochód to są już wybitnymi kierowcami. Po prostu idioci.......
Tomekp - 15-03-2008, 21:23

robson napisał/a:
Kolega Tomekp prawdopodobnie... koło Statoil na kalinie widziany... :)

Hehe, sądząc po miejscu to pewnie byłem ja :) szkoda że ja Ciebie nie widziałem. Pozdrooo :D

A co do wypadku na Inżynierskiej to byłem tam tego dnia popołudniu, i nie widziałem tego zdarzenia ale często mijam tam stłuczki i groźniejsze wypadki na tym zakręcie między tytoniami a torami odkąd przebudowali to skrzyżowanie, chyba jakieś niefartowne miejsce...

pawela - 20-03-2008, 16:59

widze ze temat pada :badgrin: nie dziwe sie skoro nazwa to 'Mitsumaniak widziany' a jakos na miescie rzadko widuje naszych mitsumaniakow. Co innego 'cywilne miski'. Takich to codzien widac mnostwo
Anonymous - 20-03-2008, 19:31

pawela gdybyś umył swojego miśka to może by cie ktoś rozpoznał a tak...:) bierz przykład ze mnie, moj zawsze wyglada jak psa .. :butthead: na wiosne :badgrin:
vibe - 22-03-2008, 20:24

Lancerów raczej niewiele Pozdro :)
Anonymous - 22-03-2008, 23:42

Dzisiaj na Zana biała Carisma z chińskimi znakami i spojlerkiem z tyłu... czy to Geloo_Jedi :?:
Anonymous - 24-03-2008, 12:46

http://pl.youtube.com/wat...feature=related chetnie bym tego zobaczyl. zna ktos moze tego saszke :finga:
Anonymous - 25-03-2008, 10:51

kowalix napisał/a:
Dzisiaj na Zana biała Carisma z chińskimi znakami i spojlerkiem z tyłu... czy to Geloo_Jedi :?:

Tak, na 100%... Jest jedyna w swoim rodzaju...

pawela - 25-03-2008, 21:37

kolega mikae, na krakowskim skrecal w 3Maja kolo 15

[ Dodano: 27-03-2008, 17:57 ]
i dzis kolega pawel129 widziany dwukrotnie: na Zana ok 13:20 i na Nadbystrzyckiej kolo 14

Mario - 27-03-2008, 22:39

pawela napisał/a:
i dzis kolega pawel129 widziany dwukrotnie: na Zana ok 13:20 i na Nadbystrzyckiej koło 14

Pawela komuś się może wydawać, że śledzisz kolege pawła :D hehe :P

pawela - 28-03-2008, 12:01

hehe moze :D po prostu jadac do Media Marktu widzialem go jadacego w jedna strone, a wracajac do domu widzialem jego colta pod Polibuda ;)
niedal - 28-03-2008, 18:54

Tomekp napisał/a:
Ciemno-czerwony CA0 parę minut przed jedenastą dziś pod UMCSem :) numery na LPA

musze ustalic kto to:) w koncu to moj rejon :D

a mnie nikt w lublinie nie widzi? :-X
ale to nic, zaloze nowe fele i od razu bede zauwazany<lol2>