To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Naklejki Klubowe 2 - made by Krotka

krotka - 07-03-2008, 21:47

w porządku :) te ciemniejsze były o tyle dobre, że nawet na srebrnym powinny być widoczne :) Ale jak kto woli, mamy już pewien pogląd, że kolory są trochę ciemniejsze niż na palecie - w każdym razie szarości :)
piotrek204 łódz - 07-03-2008, 21:50

325 jest ok ,mnie sie ten kolorek

[ Dodano: 07-03-2008, 21:53 ]
co do szarości to moze 724 jakie jest wasze zdanie. bedzie inny ok tez biore.

Anonymous - 07-03-2008, 21:59

to ja chcialbym zamówić 2 sztuki szarych
piotrek204 łódz - 07-03-2008, 22:00

krotka . wysłałem wiadomośc na pw nie dopatrzyłem co do czerwonych cena moze sie zmienic ok ,zostaje przy zamówieniu , i rozumiem ze z kasa mam sie wstrzymac do końca zamówień?[
Wook@sH - 07-03-2008, 22:00

Co do szarego to ja bym obstawał za tym odcieniem co jest obecnie( 072 ?), planuję sobie tą naklejkę przykleić na lusterko(zewnętrzne lewe), które jest nie malowane(czyli czarne, w jakimś regionie jest taka umowa że tam się nakleja aby się rozpoznawać w czasie wymijania :) ) i dobrze by współgrało z srebrnym nadwoziem, natomiast czerwone(jak logo mitsu) chce dac nad boczne małe kierunki :)
krotka - 07-03-2008, 22:17

piotrek204 łódz napisał/a:
krotka . wysłałem wiadomośc na pw nie dopatrzyłem co do czerwonych cena moze sie zmienic ok ,zostaje przy zamówieniu , i rozumiem ze z kasa mam sie wstrzymac do końca zamówień?[

dokładnie - o ile szarych i czarnych jest już powyżej 44sztuk, więc zapełniają cały kawałek 1m x 0,5 i jeszcze więcej, więc cena będzie rosła tylko proporcjonalnie do ilości, bez narzutu za mały nakład. Dokładnie jest to blisko 64gr/szt i tej ceny będziemy się teraz trzymać, bo o ile w pierszym rzucie dołożyłam tylko 1,20 do biznesu, zaokrąglając w dół, o tyle teraz pewnie okaże się, że wyszłoby sporo bardziej odczuwalnie :)

Czerwone na chwile obecną kosztują 1,5 przy 8miu sztukach, ale do niedzieli jeszcze masa czasu, a im więcej chętnych tym będzie coraz taniej - dlatego wolałabym, żeby przelewy za czerwone jeszcze nie dochodziły bo nie wiadomo do końca za ile one będą :)

Jakby chętni na szare i czarne już mogli zacząć powoli przelewać to byłoby fajnie :) zawsze byłoby to mniej kasy do wyciągnięcia na raz z własnej kieszeni :)

A dane do przelewu zaraz umieszczę w pierwszym poście :) Firek skasował je chyba w wielkim wzburzeniu, bo gdzieś były ;)

Rafal_Szczecin - 07-03-2008, 22:29

10 szt szarych prosi :)
od razu slac kasiure czy jak ?

piotrek204 łódz - 07-03-2008, 22:42

jesli pozwolisz to za czerwone tez wysle obecna stawke , 1,50 x2 i bedzie z głowy
krotka - 07-03-2008, 22:44

Piotrek, ja Ci pozwolić mogę, ale po co masz być ewentualnie na tym w plecy, jeśli nie musisz ;)

Rafał, byłoby miło, zaraz dodam te dane przelewowe ;)

Jogurt - 07-03-2008, 22:48

6 szarych bym prosił. jest możliwość zrobienia takich lepek które by sie od środka na szybki lepiło ?
piotrek204 łódz - 07-03-2008, 22:49

takie naklejki warte kazdej ceny . wysyłam
krotka - 07-03-2008, 23:02

Jogurt napisał/a:
6 szarych bym prosił. jest możliwość zrobienia takich lepek które by sie od środka na szybki lepiło ?

trudno powiedzieć... teraz znowu trzeba szukać 44 chętnych ;) ograniczyłabym się do jednego wzoru zewnętrznych w kilku kolorach, bo zaraz się zrobi za duży bałagan :)
Już teraz widząc zainteresowanie zastanawiam się ile godzin spędzę nad rozcinaniem najklejek, sortowaniem, sprawdzeniem 3 razy, czy każdy ma zapakowane w kopertę to co zamawiał, adresowaniem... :) Przy kilku sztukach z pierwszej partii było trochę roboty.. teraz to dopiero będzie ;)

apikus - 07-03-2008, 23:03

Ja dopiszę się jeszcze na 2 czerwone.
Kasa wyslana. List zwykły bo tego nie dopisałem. :oops:

Pozdrawiam
Andrzej

krotka - 07-03-2008, 23:04

piotrek204 łódz napisał/a:
takie naklejki warte kazdej ceny . wysyłam

jak tak bardzo chcesz... najwyżej jak wyjdą taniej to zorganizuje się jakiegoś "gratisa" naklejkowago :)

Jogurt - 07-03-2008, 23:09

krotka, jak będzie tego za dużo to może żeby Cie odciążyć zrobi się dystrybucję tak samo jak jest z ramkami?