To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - "starszy" pansamochodzik :-)

truespinmice - 18-08-2007, 15:16

no i stało sie, Starion ma nowego właściciela: jest nim Dawid z klubu 8)
Życzę mu miłych chwil z tym autem........warto.
Auto ma dusze, od wielu lat było w dobrych rękach (poprzedni właściciel przede mną).

Szerokich dróg i długich wojaży

Anonymous - 20-08-2007, 11:14

I tak padają legendy :(

Współczuję z powodu sprzdaży, a nowemu właścicielowi życzę doprowadzenia auta do perfekcji i dłuuuuugiej bezawaryjnej jazdy!

Ważne że auto trafiło do Swojaczka z klubu :biggrin: :!: :!:

truespinmice - 21-08-2007, 19:57

slo_mo napisał/a:
I tak padają legendy

aaa tam, auto trafiło naprawdę w dobre ręce :wink:

co prawda, dawid nie jest (chyba, niewiem) pedantem, ani człowiek, który auto traktuje ponad wszystko :D ale ma dobre podejście do aut....w końcu to jego czwarty Starion :D

Napewno źle mu nie będzie (autu).

Chciałem , żeby mój starion był wyjątkowy, jedyny, orginalny, niepowtarzalny na drogach,piękny........i żeby zawsze taki był. Status quo poprostu....
Ale po roku wiedziałem , że jest to nie możliwe....zarysowania lakieru, brudne buty :lol: etc. i na sam koniec wypadek.
Przez to chore dbanie , rodzina uważała mnie za psychola (uważała, teraz patrze na to z innej perspektywy - chyba czasami mieli oni racje....).

slo_mo napisał/a:
Współczuję z powodu sprzdaży

zabolało mnie to troszkiee....ale bardziej bolało mnie to pewne sobotnie popołudnie, kiedy Stazza wbiła sie w Focusa :?

Spoko, w garażu od ponad miesiąca jest kolejny JDM'owy klasyk :twisted:

Anonymous - 21-08-2007, 20:17

nie no truespinmice, po tobie bym sie tego nie spodziewał sprzedać stariona ,mam jednak nadzieje ze nie opuścisz szeregów Mitsubishi , moze zafunduj sobie eclipse GSX :) . 200kM na turbo i naper na 4x4 robi swoje :)
truespinmice - 21-08-2007, 20:26

klubu nie zamierzam opuszczać, bo przygody z mitsu nie kończe.
a co ważniejsze "...to jedna wielka rodzina..." :)

Stariona sprzedałem, bo ja już nie widziałem sensu (bardziej mój mózg,serce to co innego), żeby go naprawić po wypadku. Tą kase przeznaczyłbym na inne marzenie RWD. I tak też zrobiłem.

Niestety mało jest miśków , które oglądałem (głównie sigma i 3000gt) i niestety wygrały emocje dziecka :D
Kiedyś przyjdzie czas na limo Sigme i kiedyś przyjdą pieniądze na lans 3000gt.

Póki co zostaje w krainie gdzie dym spod kół tylnich płynie :D

ps. poza tym ile set osób jest w klubie, które kupowały i sprzedawały miśki, które robiły i rozbijały auta. Ja nie jestem pierwszy i ostatni - poprostu takie jest życie.....

Anonymous - 21-08-2007, 21:00

truespinmice, nie jestes pierwszym i ostatnim ale mało kto oddawał tyle serca w swojego miska :) mało kto tak dba o swój samochodzik ,czy przecietny właściciel Mitsu robi stronke internetową :)

szkoda że tak sie stało ,ale w sumie cie rozumiem tyle ile utpiłes w ten samochód kasy i ile utopiłbyś zeby doprowadzić go znowu do doskonałości .....to sie nie kalkuluje :) powodzenia w poszukiwaniu nowej Fury .... szkoda ze tak mało misków ma naped RWD

truespinmice - 22-08-2007, 21:14

damianrally napisał/a:
powodzenia w poszukiwaniu nowej Fury ....

truespinmice napisał/a:
Spoko, w garażu od ponad miesiąca jest kolejny JDM'owy klasyk :twisted:

:wink:

wystarczy kliknąć w drugiego inka w moim podpisie