To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - custom COLT by pawela

Matejko - 20-07-2008, 13:31

bo znam takie jedno CJ0 co to mialo automat i sie zrobilo manual, a odpalanie ma z przycisku jak w hondzie s2000 :D bo immobiliser przeszkadzal
pawela - 20-07-2008, 13:56

Matejko napisał/a:
bo znam takie jedno CJ0 co to mialo automat i sie zrobilo manual, a odpalanie ma z przycisku jak w hondzie s2000 :D bo immobiliser przeszkadzal

dobreee :D

rafq - 20-07-2008, 16:29

W końcu może coś ruszy z tym body, bo temat się ciągnie dość długo, a i Pawele wpadały do głowy coraz głupsze pomysły na "ulepszanie" swojej diamentowej mordki :badgrin: :mrgreen: a teraz będzie miał na co zbierać. Skoro temat się upublicznił to już nie ma odwrotu. :twisted:
londolut - 20-07-2008, 18:44

pawela napisał/a:
w tej chwili szukam drugiego CA0 1.6 ale za max 300 euro. Zebrałem potrzebne info, rozmawiałem z Piotrkiem Masiczem i będziemy przekładali skrzynie na manual. Reszta na części.
Gadałeś z tym panem Piotrkiem również o mnie byku? Ja się piszę na silnik :D Dowiedz się czy można przystosować również sprzęgło z 1.3 do 1.6 bo jak ustalaliśmy wcześniej tobie sprzęgło będzie potrzebne całe więc hydraulika idzie do twojego CA0.
pawela napisał/a:
- będzie malowanie, kompletne, jak napisałem kiedyś na pewno 2-odcieniowe.
Ja też to sobie obiecywałem ale jak do tej pory niema środków $$ :?
pawela napisał/a:

Razem z maklakusem rozmawialiśmy z kilkoma forumowiczami. Jeśli zebrała by się grupa chętnych na to body to jest firma która podejmie się wykonania takiego zlecenia. Koszt ok 1500zł za całe body czyli progi, zderzak przód, zderzak tył. Ale to rozmowa na oddzielny temat, jak będziemy mieli 100% chętnych
Ojciec, tutaj jest ciężko pozbierać 50 osób na ramki za 3 dychy a ty chcesz znaleźć grupę ludzi na body za 1,5 koła :D ?
pawela - 22-07-2008, 14:38

22.07.2008 ciągle czekam na kierunkowskazy :roll: Już 6 dzień, jak nie dojdą do jutra dzwonie do sprzedawcy.

Kilka fotek maleństwa z niedzieli
autorstwo jak zwykle najlepsze: maklakus :D

i tymczasowy dupowóz kolegi rafq : dreswagen JETwagen

Michał robi takie, ba nawet 100x lepsze zdjęcia na zamowienie ;)
Chętni? :D
http://malachowski.carbonmade.com/

Anonymous - 24-07-2008, 08:49

Ta Jetta bardzo ładna...ale wiadomo,że Twój Colt rules:P
pawela - 24-07-2008, 11:50

Czerwien napisał/a:
Ta Jetta bardzo ładna...

mi też się bardzo podoba, jest zrobiona ze smakiem :)
Czerwien napisał/a:
ale wiadomo,że Twój Colt rules:P

:D
Doszły kierunkowskazy, i londolut miał rację - jakość taka sobie. Najpierw w ogóle nie chciały się zamontować, bo wycięcie w plastiku na blachę było za małe. Kolega Kampi miał ten sam problem. Nie chciałem zwracać, postanowiłem powiększyć nacięcia i ściąć nadmiar odlewu po czym kliknęły w swoje miejsca jak oryginały ;) Fotki wkrótce.

rosomak1983 - 24-07-2008, 12:41

Fotki wypas tylko gdzie żescie znależli taka miejscuwe? :D :D :D
pawela - 24-07-2008, 12:53

rosomak1983 napisał/a:
Fotki wypas tylko gdzie żescie znależli taka miejscuwe? :D :D :D

niemal pod domem, aż sam się zdziwiłem, że nigdy tam nie byłem.
BTW, Piotrek, jak tam felgi?

londolut - 24-07-2008, 14:37

pawela napisał/a:
londolut miał rację - jakość taka sobi
A nie mówiłem :mrgreen:
rosomak1983 napisał/a:
Fotki wypas
Też mi się podobają. Paweł to w ogóle ma chyba najlepiej fotografowanego CA0 na forum :D
maklakus - 24-07-2008, 14:45

londolut napisał/a:
rosomak1983 napisał/a:
Fotki wypas
Też mi się podobają. Paweł to w ogóle ma chyba najlepiej fotografowanego CA0 na forum :D

ooo.. dzięki chłopaki... jesteście aż nadto mili :) fajnie usłyszeć że komuś się podobają moje wypociny .... :) Ps. jak ktoś chętny na sesyjkę to zapraszam... kontakt w poniższych linkach.

londolut - 24-07-2008, 14:52

maklakus napisał/a:
jak ktoś chętny na sesyjkę to zapraszam
Pogadamy i tym w Grudziądzu jakoś nie mam weny, żeby odwiedzać LBN dla fotek ;) A może jednak... :roll:
rosomak1983 - 25-07-2008, 03:20

Paweła przypomominam ze jesli Ci zalezy na wygladzie oryginału skombinuj sobie emblemat na przód!!! Od razu inaczej będzie wygladał!
londolut - 25-07-2008, 03:29

rosomak1983 napisał/a:
Paweła przypomominam ze jesli Ci zalezy na wygladzie oryginału skombinuj sobie emblemat na przód!!! Od razu inaczej będzie wygladał!
Głowienie się kolesi w beemach "Co to za fura siedzi mi na dupie przy 170km/h" jest bardziej nakręcające niż wygląd oryginału ;)
rosomak1983 - 25-07-2008, 10:17

londolut napisał/a:
Głowienie się kolesi w beemach "Co to za fura siedzi mi na dupie przy 170km/h" jest bardziej nakręcające niż wygląd oryginału ;)

Mnie tam nie obchodzi co sobie mysla kolesie w bemach. :lol:
Autko Paweli jest śliczne ale brakuje mu tego emblematu takie moje zdanie koszt niewielki a jak ktos ma hopla na punkcie ori wygladu to emblematy sprawa wazna.Ja sobie kupiłem na dupke do swojego tanio i niedługo przykleje.