Mazowieckie - Alternatywne SPONTAN-SPOTY- tu piszemy co? gdzie? kiedy?
koszmarek - 13-07-2008, 23:33
akbi napisał/a: | Licze na to, ze kolejnym razem Wam sie uda. |
my też, ale spontan to spontan;) dzięki:)
[ Dodano: 13-07-2008, 23:34 ]
Hubeeert napisał/a: | koszmarek jest wekend, ludzie wyjeżdżają, maja plany |
Ok, zgadzam się. Tylko weekend nie bo wyjeżdżają, tydzień nie bo pracują.. pytanie kiedy... w nocy tez nie da rady zbytnio;)
Hubeeert - 13-07-2008, 23:48
koszmarek z wyprzedzeniem
koszmarek - 13-07-2008, 23:51
Hubeeert napisał/a: | koszmarek z wyprzedzeniem |
ale co to za spontan jak z wyprzedzeniem:) Poza tym było;) teraz jest spontan spot na wtorek, z wyprzedzeniem od dzisiaj:D w dziale spoty:)
kordiank2 - 24-08-2008, 18:58 Temat postu: Otwock - spot wspierający zgruchotany kręgosłup mitsumaniaka Od 25 sierpnia - nie wiem jeszcze do kiedy - przebywam na 12 oddziale chirurgii kręgosłupa w otwockim szpitalu im.Grucy przy Konarskiego 13. jest tu parę parkingów. byłoby miło zobaczyć kilku mitsumaniaków. jeśli dam radę wstać, to obejrzałbym też pojazdy, a jeśli nie, to zapraszam "na pokoje". myślę, że jutro wrzucę jakieś konkretniejsze informacje.
...si ja...
Firebee - 24-08-2008, 19:17
Zdrówka Kordian!!! skoro to Mazowieckie to spróbuje Cie odwiedzic przy najbliższym pobycie w Ożarowie.
Firek
kordiank2 - 24-08-2008, 19:57
każde duchowe wsparcie jest cenniejsze od materialnego - to drugie, jeśli naprawdę potrzebne, samo się potem znajdzie, ale tak bardziej na zasadzie "dyscypliny dodatkowej". nie jestem pazerny , Firku, wystarczy mi, że wiem o twoim poparciu dla stabilizacji mojego złamanego L1 ...ale gdybyś był w Ożarowie...
Serek - 24-08-2008, 22:56
Czy to jest bardzo poważne? Z poprzednich postów nie wywnioskowałem, Dopiero teraz.
czarnuch23 - 24-08-2008, 23:41
Wlasnei przeczytalem ze bedziesz lezalw otwocku- nie za wiele wiem o ich mozliwosciach "naprawy kregoslupa"
Ja po polamaniu TH12 lezalem na pradze.
Jak powaznie sie uszkodziles? rdzen wnioskuje masz caly skoro probujesz wstawac.
L1 to nisko zalatwiles krepelek jakis wypadek czy czysta ulanska fantazja cie poniosla?
Ja po paru minutach zabawy mialem miesiac lezakowania na koszt podatnika a pozniej 3 katorgi w gorsecie....
Jesli po pracy bede mial chwilke podskocze do ciebie jesli mozesz daj mi namiar na pw ze swoja kom zebym mogl cie znalezc
stanik - 25-08-2008, 00:17
oj Kordiank, szybkiego powrotu do zdrowia życzę. I jak będziesz miał ochotę to też chętnie przeczytam jak się zaczęło to pęknięcie. Doczytałem że zaczęło się pogłębiać po jakimś niefortunnym kroku na schodach, ale ciekawi mnie jak się wszystko zaczęło kiedyś, skoro jak wnioskuję to stara historia. Pytam dlatego, że moja dziewczyna też prawdopodobnie ma w ten sposób uszkodzony kręgosłup (dowcip kolegi w szkole średniej, który w momencie jak Ona siadała odsunął krzesełko, teraz wychodzi że prawdopodobnie coś tam jest nadpęknięte w dolnym odcinku i też ostatni masażysta przestrzegał że nieleczone (lub nieprawidłowo leczone) może doprowadzic do wyskoczenia dysku do środka i jedynie wtedy wchodzi w grę leczenie operacyjne) no i teraz systematycznie co jakiś czas chodzi właśnie tak jak Ty na jakieś manualne leczenia, ale ja jestem bardzo sceptycznie nastawiony do tych metod jak widzę jak oni to robią i co przy tym mówią (+ w domu ma jakieś zestawy ćwiczeń). Każdy ma swoją teorię która jest dokładnie o 180 stopni odwrócona od teorii magika odwiedzonego wcześniej. I bądź tu mądry...
Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam
Firebee - 25-08-2008, 00:25
TAK PRZY OKAZJI KOCHANA GRUPO MAZOWIECKA, MOżE O TYM MYśLICIE, ALE WARTO JADąC NA ZLOT SIę TROCHę SPóźNIć I GRUPą WALNąC DO KORDIANA CO? MOZE TO NIE PODRODZE NIE SPRAWDZAłEM, ALE... NIECH POCZUJE CHOC TROCHE NASZEGO ZLOTU...
Kordian - byłeś z nami od początku, jesteś na zawsze..
koszmarek - 25-08-2008, 09:20
Firebee próbowałam, ale nie bardzo jest jak..
Gdyby rzeczywiście jakiś mazowszak się wybierał to ja pilnie proszę o kontakt, bo chciałabym (mimo tego, że się nie znam z pokrzywdzonym) trochę wsparcia dać:) Widzę, że Czarnuch23 będzie jechał. Gdybyś mógł dać mi znać:) Chętnie zabiorę się z Tobą.
Bartek - 25-08-2008, 09:47
Jakby się formowała grupa czwartkowa - wchodzę w pomysł Fireczka
Anonymous - 25-08-2008, 10:03
Bartek napisał/a: | Jakby się formowała grupa czwartkowa - wchodzę w pomysł Fireczka | Póki co szykuje sie grupa wtorkowa.
cns80 - 25-08-2008, 10:20
koszmarek napisał/a: | Firebee próbowałam, | Słabo próbowałaś.
Wstępnie chcemy się wybrać w odwiedziny do naszego kolegi we wtorek ok. 18.00 czyli w Otwocku będziemy na 18.20-18.30.
Chętni:
Gregorbu, glowix, czarnuch23, Bartek (prawdopodobnie) i ja.
Czekamy na zgłoszenia kolejnych osób
kordiank2, daj info z jakimś kontaktem do siebie na PW i podaj bliższe namiary (skrzydło, piętro, blok, sala).
P.S. Napisz czy jesteś na jakiejś diecie czy możesz jeść wszystko
Firebee - 25-08-2008, 10:53
zaplanujcie tez odwiedziny Kordiana w niedziele, przygotuje dla niego pare niespodziewajek:) zeby czuł się jak na Zlocie:)
|
|
|