Nasze Miśki - projekt lancer
londolut - 07-07-2008, 21:46
No i pięknie Rafi ile tego zostało jeszcze? I właśnie, jak ze składaniem?
Rafal_Szczecin - 07-07-2008, 22:05
a no zostalo jeszcze troszke .
z pasowaniem to jest tak ,ze skoro bylo odlewane z oryginalow i byla za to placona gruba kasa, to musi pasowac
do tego z tego co mi wiadomo, to cale zawieszenie bedzie biale ktore juz sobie grzeczniutko czeka w opakowaniach na lakierke.
kupione juz zostaly wszystkie materialy potrzebne do lakierki . lakier (ktory juz jest wybrany) na sam koniec.
procz tego za ok miesiac przyjda felgi ( jedyny egzemplarz w polsce dlatego taki czas oczekiwania )
podziekowania dla Mateusza
lancer bedzie gotowy na grudziadz.
londolut - 08-07-2008, 11:57
Rafal_Szczecin napisał/a: | lancer bedzie gotowy na grudziadz. | No i to mi się podoba
mkm - 08-07-2008, 13:23
Widze, ze realizacja projektu profesjonalna. Jak dasz rade to prosze o opis i oczywiscie fotki z prac nad "przemiana".
Anonymous - 08-07-2008, 19:51
Rafi dzięki za przedmowe,
Otóż cały bodykit pasuje bez większych zmian, jedyne drobnostki to szlifnąć tu czy tam lekko błotnik czy któryś zderzaczek, zawieszenie a dokładnia na razie same wachacze będą białe, felgi równierz, i jak sie okazało będzie to prawdopodobnie jedyny taki wzrór w tym kolorze w polsce i prawdopodobnie jeden z niewielu w eu,
osoby które montują całość, są pozytywnie zaskoczone jakością i spasowaniem elementów.
więcej opisze jak znajde chwilke czasu, albo rafi coś wrzuci.
londolut - 08-07-2008, 20:13
Derpin, pochwal się wzorem felunku i/lub kolorem laku. Nie trzymaj nas w niepewności tak długo
Rafal_Szczecin - 08-07-2008, 21:29
londolut napisał/a: | Derpin, pochwal się wzorem felunku i/lub kolorem laku. Nie trzymaj nas w niepewności tak długo |
nie ma ! tajemnica
Derpin napisał/a: | więcej opisze jak znajde chwilke czasu, albo rafi coś wrzuci. |
rafi wrzuci jak bedzie u magikow co skladaja evo czyli pewno za kilka dni .
Anonymous - 09-07-2008, 00:00
mkm napisał/a: | Widze, ze realizacja projektu profesjonalna. Jak dasz rade to prosze o opis i oczywiscie fotki z prac nad "przemiana". |
może powstanie jakiś filmik ze zdjęciami z poszczególnych etapów prac, ale to sie jeszcze zobaczy ;p
Rafal_Szczecin - 14-07-2008, 19:24
bylem , widzialem, zdjecia porobilem ...
wklejam jedno ( z wielu ) zdjec, reszte niech wklei i opisze Dominik, ale powiem tyle... robi wrazenie
pojutrze lakierka
londolut - 14-07-2008, 19:50
Rafal_Szczecin napisał/a: | bylem , widzialem, zdjecia porobilem ... | Supzz, ciekaw jestem reszty mrrr
Kiedy swap?
Rafal_Szczecin - 14-07-2008, 22:18
cos Dominik sie nie kwapi, to tak ,zeby dodac smaczku
pawela - 15-07-2008, 16:22
po raz kolejny... Padam na twarz rewelacja
Anonymous - 15-07-2008, 17:07
poszerzenie 4 cm na strone
oczywiście pasowanie jest dopiero wstępne, ale jak widać prace w szybkim tempie ida przodu )
londolut - 15-07-2008, 17:09
Derpin napisał/a: | poszerzenie 4 cm na strone | Pięknie, nie mogę wyjść z podziwu. Dobrze, że jestem z przodu kolejki do przejażdżki
Maciek - 16-07-2008, 14:44
londolut napisał/a: | Dobrze, że jestem z przodu kolejki do przejażdżki |
No myślę że skoro Derpin miał okazję przejechać się jako pierwszy moim nowym nabytkiem to mi się uda jakoś tak zaraz po braciach D
|
|
|