To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Luźne rozmowy o wszystkim...

Anonymous - 27-12-2007, 11:36

No dobra to ja cos napisze :)

Pochwale sie wreszcie moja Cora, ma jutro 3 tygodnie wazyla 3760 i mierzyla 57 cm urodzila sie 7 grudnia i ma na imie Emilka, niebawem wkleje fotke taka najbardziej aktualna:)

Pozdrawiam i na przjedzenie kminek polecam :D

Robson86 - 27-12-2007, 14:35

kejtii napisał/a:
Pochwale sie wreszcie moja Cora, ma jutro 3 tygodnie wazyla 3760 i mierzyla 57 cm urodzila sie 7 grudnia i ma na imie Emilka,

gratki dla Was, niech rosnie zdrowo mała Mitsumaniaczka :)
kejtii napisał/a:
ma na imie Emilka,

ładne imię :)
kejtii napisał/a:
niebawem wkleje fotke taka najbardziej aktualna:)

najss
kejtii napisał/a:
Pozdrawiam i na przjedzenie kminek polecam

dobry film i wygodny fotel :twisted:
Pozdroo

Robson86 - 30-12-2007, 11:43

Wiecie moze czy jest jakies inne lodowisko poza tym na szczecinskiej :?:
tak szukam szukam i znalezc nie moge :?
Pozdroo

Robert - 10-02-2008, 20:04

Robson86 napisał/a:
Wiecie moze czy jest jakies inne lodowisko poza tym na szczecinskiej

było przez jeden dzień :D Z powodu wysokiej temp. zamknęli.
Ale w tym roku mają wybudować gdzieś na Żelaznej czy Czarnowskiej takie sztuczne :)
Pzdr.

sion2002 - 10-02-2008, 22:15

A mógłbyś bardziej przybliżyć temat tego lodowiska sztucznego? W sumie to niedaleko mnie a prócz tego mógłbym im sprzedać trochę materiału :twisted:
Robson86 - 11-02-2008, 22:13

Znaczy cos koło dworca maja to budowac z tego co slyszalem i zaczynaja pod koniec roku ale tylko to wiem...
Pozdroo

Anonymous - 12-02-2008, 11:54

Lodowisko w CK? wow, zawsze uwielbiałem hokeja na lodzie, jest szansa że jak wpadne w przyszłym roku odwiedzić rodziców będę mógł pojeździć :D Sion, Ty to pomyśl o tych dokładkach do tylnich zderzaków eclipsów, kopalnia złota :D
Robson86 - 12-02-2008, 18:11

norb napisał/a:
jest szansa że jak wpadne w przyszłym roku odwiedzić rodziców będę mógł pojeździć

to Ty nie z Kielc jestes :shock: :D
Pozdroo

Anonymous - 12-02-2008, 22:58

Aktualnie tak,ale w marcu jadę z powrotem do anglii i trochę tam zostanę. Może nawet dłużej niż trochę jeśli oxford mnie pokocha ;]
Robson86 - 13-02-2008, 09:36

norb napisał/a:
Może nawet dłużej niż trochę jeśli oxford mnie pokocha ;]

are U kidden :) To najssss :) Powodzonka :P
Pozdroo

Anonymous - 15-02-2008, 19:35

Po rocznej przygodzie na AŚ zrozumiałem jak bardzo uczelnia UCZELNI nierówna :evil:
Mam nadzieję,że się uda....

Z tą podwyżką cen gazu o 25% to raczej plotki, nie ma ekonomicznego uzasadnienia dla tak dużej podwyżki a tłumaczenie ich faktem,że SKąDś trzeba wziąć pieniądze dla lekarzy/pielęgniarek/górników(osobiscie nie znoszę tej grupy społecznej)/nauczycieli i setki innych zawodów która postanowiła zastrajkować. Z Gazu tego nie sfinansują :evil:

Robson86 - 18-02-2008, 21:09

sion2002 napisał/a:
NFS - Underground

nono ale 1ka chyba jest najlepsza mimo wszystko :)
sion2002 napisał/a:
Teraz jeszcze sprzedaż i szukanie nowego samochodu

slucham slucham :?:
A co w planach jesli mozna wiedziec :?: Zdradzisz rabek tajemnicy czy zostajesz w rodzince czy nie :?:
Pozdroo

sion2002 - 18-02-2008, 21:17

Jeszcze nie sprecyzowane - ostateczna decyzja zapadła dzisiaj. Coś do 12-13000. Raczej będzie wycieczka do Niemiec. W dodatku ze względów ekonomicznych czeka mnie przesiadka na ON. Jutro miałem być w Wiedniu ale sprzątnęli mi Carismę z przed nosa (2001 1.9TD za 2700 euro :) ). Zobaczymy co będzie. Najchętniej coś z Mitsu do 3000 euro. Na Allegro jest jeden Galant z 1997 w kombi ale wydaje sie trochę niepewny. Poczekamy, zobaczymy

Underground oczywiście 1

Robson86 - 18-02-2008, 21:54

sion2002 napisał/a:
Underground oczywiście 1

:twisted:
sion2002 napisał/a:
Zobaczymy co będzie

tu pospiech jest nie wskazany, pomalutku napewno cos trafisz :)
pozdroo

Anonymous - 19-02-2008, 01:08

UUuuu Sion, nie zdradzałeś się z planami. Czyżby galant dał Ci aż tak w kość?

Osobiście wolny czas spędzam ostatnio na treningach sztuk walki, zabawach z eclipsem(mam słabość do śniegu :D )czytaniu fantastyki, artów i felietonów; Do tego giercuję w RPG( tak klasyczne papierowe-wampir i neuroshima jak i cRPG),bawię się photoshopem, gram często w bilard w "9 bili",chadzam na rockowe koncerty(ostatnio cieńko z tym w ck :/),chodzę na basen i z co milszymi koleżankami do kina :twisted:

Jednym słowem korzystanie w pełni z uroków zimowych wakacji skoro już niedługo się skończą i będzie trzeba wrócić do tego zueeego świata zarabiania i pracowania ;]