Off Topic - Obnażamy swoje tatuaże
londolut - 07-04-2009, 17:40
bartek2800, to zależy, którą mitologię czytasz
Anonymous - 07-04-2009, 17:42
londolut napisał/a: | bartek2800, to zależy, którą mitologię czytasz |
Właśnie sprawdziłem
rosomak1983 - 07-04-2009, 19:37
bartek2800 napisał/a: | A czy władcą mórz i oceanów nie jest Posejdon? |
zależy w jakiej mitologii greckiej czy rzymskiej. posejdon=neptun tj sa swoimi odpowiednikami
McDoune - 07-04-2009, 22:19
Cytat: | cos w tym jest... ja kiedys (dawno) chciałem sobie zrobić dwie dziary...
Na ramieniu twarz Jezusa w koronie cierniowej a na przedramieniu sowe jak siedzi
Jakos mi sie odwidziało i dobrze |
hehe to fotka dla Ciebie
Ja 12 lat temu miałem takie samo marzenie Moja żona cały czas mówi, że jak tylko będę chciał pousuwać swoje tatuaże to kaska na to zawsze jest, ale mimo że już teraz nie jestem z nich bardzo dumny to jakieś przywiązanie pozostało
sruba - 07-04-2009, 22:33
Mc, ten Jezusek to Twój ?
McDoune - 07-04-2009, 22:36
sruba napisał/a: | Mc, ten Jezusek to Twój ? |
nie wstawiłem fotkę sąsiada dla szpanu
ano mój, pamiętam wzór rysowali mi jeszcze jak miałem lat 17 i czekałem żeby sobie go zrobić aż skończę 18. Pierwsze wydane dorosłe pieniądze
rosomak1983 - 09-04-2009, 01:29
McDoune, dobra dziara... ja co prawda miałem upatrzony inne oblicze Jezusa ale twój wzór jest ciekawy.McDoune, jakie masz jeszcze tatuarze???
McDoune - 10-04-2009, 00:28
rosomak1983 napisał/a: | McDoune, dobra dziara... ja co prawda miałem upatrzony inne oblicze Jezusa ale twój wzór jest ciekawy.McDoune, jakie masz jeszcze tatuarze??? |
Mam jeszcze K z ozdobnikami na wysokości serca (moja była ma takie samo na ramieniiu więc widać spod rękawów/ramionczek sukienki , teraz się śmieje że powinienem sobie dopisać FUC )
Jezus miał mieć wyraz nienawiści na twarzy w finalnym efekcie ma nieco złamany nos.
A i kolesie ze studio na Dereniowej (dość znane w Warszawie) skasowali mnie za zastrzeżenie wzoru a potem w katalogu widziałem zdjęcie takiego samego tatoooa, ale nie na mnie, żenada Ogólnie ich mocno nie polecam. A kiedyś może coś jeszcze, podobno po dwóch się człowiek uzależnia
rosomak1983 - 10-04-2009, 00:55
McDoune napisał/a: | Mam jeszcze K z ozdobnikami na wysokości serca (moja była ma takie samo na ramieniiu więc widać spod rękawów/ramionczek sukienki , teraz się śmieje że powinienem sobie dopisać FUC ) |
hehe no niezle... A niby co to K znaczy no i czemu dopisac FUC nic z tego nie kumam
McDoune - 10-04-2009, 01:12
K to pierwsza litera mojego imienia (mojej byłej też, co ciekawsze tak jak i obecnej ) a jak dopiszesz przed FUC to wyjdzie angielski wyraz
mydlina - 10-04-2009, 08:12
No to ja się podłącze do tematu-już mam trzy małe dziary-ale teraz spełniam plan, który dojrzewał we mnie 9 miesiecy , będą to małe stópki "biegnące" od biodra do serca-a tam napis Zosia i data urodzenia napisany jakąś sensowną kursywą! Tak, tak jak już zostałem tatą to mogę sobie pozwolić na taki mały prezent dla siebie i córki. W przyszłości będę chciał zrobić jeszcze trzy elementy (napewno bedzie herb Ajaxu i jeszcze cuś) i to podłączyć w jakąś sensowną całość-choć pewnie nie będzie łatwo.
No to na razie tyle- jako ze już piątek- to życzę bardzo przyjemnego i pogodnego świątecznego weekendu!
sruba - 12-04-2009, 21:58
McDoune napisał/a: | K to pierwsza litera mojego imienia |
to jest to
w związku z tym, żadnych napisów, chyba że:
mydlina napisał/a: | napis Zosia i data urodzenia napisany jakąś sensowną kursywą! |
ale co mydlina zrobisz jak urodzi się kolejne ?
McDoune napisał/a: | A kiedyś może coś jeszcze, podobno po dwóch się człowiek uzależnia |
i to jest prawda. pierwszy tatuaż zrobilem sobie 8 lat temu, drugi w październiku zeszłego roku, a kolejny wcale się nie zdziwię jak zawita na mojej skórze jeszcze przed rozpoczęciem nowego roku szkolnego
islandka - 13-04-2009, 14:06
moje
sruba - 13-04-2009, 19:42
ładne, ale fotka taka mała, że ciężko się przyjrzeć szczegółom...
Kofi - 13-04-2009, 19:56
Za duzo prostych linii. Źle mi się kojarzy....
|
|
|