To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Obnażamy swoje tatuaże

londolut - 07-04-2009, 17:40

bartek2800, to zależy, którą mitologię czytasz ;)
Anonymous - 07-04-2009, 17:42

londolut napisał/a:
bartek2800, to zależy, którą mitologię czytasz ;)

Właśnie sprawdziłem :wink: 8)

rosomak1983 - 07-04-2009, 19:37

bartek2800 napisał/a:
A czy władcą mórz i oceanów nie jest Posejdon?

zależy w jakiej mitologii greckiej czy rzymskiej. posejdon=neptun tj sa swoimi odpowiednikami

McDoune - 07-04-2009, 22:19

Cytat:
cos w tym jest... ja kiedys (dawno) chciałem sobie zrobić dwie dziary...
Na ramieniu twarz Jezusa w koronie cierniowej a na przedramieniu sowe jak siedzi :D
Jakos mi sie odwidziało i dobrze :P

hehe to fotka dla Ciebie

Ja 12 lat temu miałem takie samo marzenie ;) Moja żona cały czas mówi, że jak tylko będę chciał pousuwać swoje tatuaże to kaska na to zawsze jest, ale mimo że już teraz nie jestem z nich bardzo dumny to jakieś przywiązanie pozostało :?

sruba - 07-04-2009, 22:33

Mc, ten Jezusek to Twój ?
McDoune - 07-04-2009, 22:36

sruba napisał/a:
Mc, ten Jezusek to Twój ?

nie wstawiłem fotkę sąsiada dla szpanu :P :wink:

ano mój, pamiętam wzór rysowali mi jeszcze jak miałem lat 17 i czekałem żeby sobie go zrobić aż skończę 18. Pierwsze wydane dorosłe pieniądze :lol:

rosomak1983 - 09-04-2009, 01:29

McDoune, dobra dziara... ja co prawda miałem upatrzony inne oblicze Jezusa ale twój wzór jest ciekawy.McDoune, jakie masz jeszcze tatuarze???
McDoune - 10-04-2009, 00:28

rosomak1983 napisał/a:
McDoune, dobra dziara... ja co prawda miałem upatrzony inne oblicze Jezusa ale twój wzór jest ciekawy.McDoune, jakie masz jeszcze tatuarze???

Mam jeszcze K z ozdobnikami na wysokości serca (moja była ma takie samo na ramieniiu więc widać spod rękawów/ramionczek sukienki :finga: , teraz się śmieje że powinienem sobie dopisać FUC :P )

Jezus miał mieć wyraz nienawiści na twarzy w finalnym efekcie ma nieco złamany nos.

A i kolesie ze studio na Dereniowej (dość znane w Warszawie) skasowali mnie za zastrzeżenie wzoru a potem w katalogu widziałem zdjęcie takiego samego tatoooa, ale nie na mnie, żenada :? Ogólnie ich mocno nie polecam. A kiedyś może coś jeszcze, podobno po dwóch się człowiek uzależnia :)

rosomak1983 - 10-04-2009, 00:55

McDoune napisał/a:
Mam jeszcze K z ozdobnikami na wysokości serca (moja była ma takie samo na ramieniiu więc widać spod rękawów/ramionczek sukienki :finga: , teraz się śmieje że powinienem sobie dopisać FUC :P )

hehe no niezle... A niby co to K znaczy no i czemu dopisac FUC nic z tego nie kumam :wink:

McDoune - 10-04-2009, 01:12

K to pierwsza litera mojego imienia (mojej byłej też, co ciekawsze tak jak i obecnej ;) ) a jak dopiszesz przed FUC to wyjdzie angielski wyraz ;)
mydlina - 10-04-2009, 08:12

No to ja się podłącze do tematu-już mam trzy małe dziary-ale teraz spełniam plan, który dojrzewał we mnie 9 miesiecy :wink: , będą to małe stópki "biegnące" od biodra do serca-a tam napis Zosia i data urodzenia napisany jakąś sensowną kursywą! Tak, tak jak już zostałem tatą to mogę sobie pozwolić na taki mały prezent dla siebie i córki. W przyszłości będę chciał zrobić jeszcze trzy elementy (napewno bedzie herb Ajaxu i jeszcze cuś) i to podłączyć w jakąś sensowną całość-choć pewnie nie będzie łatwo.
No to na razie tyle- jako ze już piątek- to życzę bardzo przyjemnego i pogodnego świątecznego weekendu! :D

sruba - 12-04-2009, 21:58

McDoune napisał/a:
K to pierwsza litera mojego imienia

to jest to :lol:
w związku z tym, żadnych napisów, chyba że:

mydlina napisał/a:
napis Zosia i data urodzenia napisany jakąś sensowną kursywą!

ale co mydlina zrobisz jak urodzi się kolejne ? :wink:

McDoune napisał/a:
A kiedyś może coś jeszcze, podobno po dwóch się człowiek uzależnia :)

i to jest prawda. pierwszy tatuaż zrobilem sobie 8 lat temu, drugi w październiku zeszłego roku, a kolejny wcale się nie zdziwię jak zawita na mojej skórze jeszcze przed rozpoczęciem nowego roku szkolnego :lol:

islandka - 13-04-2009, 14:06

moje ;)

sruba - 13-04-2009, 19:42

ładne, ale fotka taka mała, że ciężko się przyjrzeć szczegółom...
Kofi - 13-04-2009, 19:56

islandka napisał/a:
moje ;)

[url=http://img27.imagesh...soa.jpg]Obrazek[/URL]

Za duzo prostych linii. Źle mi się kojarzy....