To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Witamy w świętokrzyskim

sion2002 - 16-04-2008, 12:14

Witamy :D Jak zobaczysz trębiącą na Ciebie Carismę bordową - to ja :biggrin:
Robson86 - 16-04-2008, 19:25

Witaj Marcin S., w rodzince :) Nareszcie napisales :)
Teraz jeszcze poczekamy na marttini, z Sigma i bedzie nice :)
pozdroo

Wiktor - 16-04-2008, 22:49

widze ze kolejny galant sie w kielcach pojawil, to moze jakis spocik zapoznawczy?
Havoc - 23-04-2008, 23:46

Witam rodaków :) Ze Skarżyska to tylko ja jestem? :( Ech cieniutko ;] Dobrze, że świętokrzyskie nie jest tak wielkie i wszyscy w kupie jesteśmy :) Kielce rzut beretem a paru Was tam jest jak widzę. Bardzo fajnie.
Robson86 - 24-04-2008, 00:10

Havoc napisał/a:
Witam rodaków

witam bardzo serdecznie rowniez :)
Havoc napisał/a:
Ze Skarżyska to tylko ja jestem

prawdopodobnie tak...ale musi ktos musi byc tym pierwszym :)
Havoc napisał/a:
Dobrze, że świętokrzyskie nie jest tak wielkie i wszyscy w kupie jesteśmy

no raczej :D
Cytat:
Kielce rzut beretem a paru Was tam jest jak widzę. Bardzo fajnie.

pomalutku sie jakos grupujemy :) ...zapraszamy serdecznie na spocik we wtorek 19 kwietnia pod KCK (teatr) :) Bedzie pare nowych twarzyczek, nie wszyscy sie jeszcze znaja wiec w sam raz trafilbys :)
Pozdroo

cactooz - 24-04-2008, 08:03

Havoc napisał/a:
Witam rodaków

Cześć :wink:

Havoc napisał/a:
Skarżyska to tylko ja jestem? :(
,

A ja jestem jedyny jak na razie ze Staszowa.

Zapraszamy pod KCK 29.04

Anonymous - 26-04-2008, 21:47
Temat postu: Witam!
Ze Starachowic witam w szarej sigmie 8)
kizior555 - 26-04-2008, 21:49

Witam maniaków ze świętokrzyskiego. Na razie Opel, ale od poniedziałku Galant EA5W
:mrgreen: (już się nie mogę doczekać...)

Robson86 - 27-04-2008, 10:07

rafik_ napisał/a:
Ze Starachowic witam w szarej sigmie

Witam serdecznie :)
kizior555 napisał/a:
Witam maniaków ze świętokrzyskiego. Na razie Opel, ale od poniedziałku Galant EA5W

Czesc :)

Qrcze fajnie ze sie zalogowaliscie, na podforum swietokrzyskie :)
Mam nadzieje ze bedziemy sie widziec na forum czesto :)
Aha we wtorek okolo 19 organizujemy malego spota, bedzie(powinno znaczy sie) pare osob nowych, ktorzy sie jeszcze nie widzieli wiec bedzie najlepsza pora aby sie spotkac :)
Pozdroo

Robson86 - 22-07-2008, 18:07

Witaj Piotrek23ck :)
Pozdroo

johny22 - 04-11-2008, 23:57

hehe i witam rowniez ja z Ostrowca Św:P
niestety czesto mnie nie mozna spotkac na forum bo po 1 praca nie bardzo pozwala :( (przedstawiciel handlowy i jazda po calej polsce) a po 2 jeszcze sie nie dorobilem wlasnego laptopa zeby miec neta kiedy tylko jest czas ale staram sie i jak tylko mam okazje to jestem. w domu tylko na sobote niedziele ale znow szkola na weekendzie wiec tez lipa:( jak zobaczycie ciemno zielonego galancika (wydaje sie czarny na 1 rzut oka:P swiezo po malowaniu i fajny kolorek mu dobralem:)) to ja. jeszcze czekam na podkladki pod tablice rejestracyjne wtedy latwiej bedzie mnie rozpoznac:P Pozdrawiam wszystkich!!!!

sion2002 - 05-11-2008, 08:37

Witamy. Szkoda, że masz tak mało czasu - może kiedyś uda Ci się podjechać na jakiś spocik.
johny22 - 05-11-2008, 12:21

nom baaaaaaarrrrrdzo bym chcial ale tego czasu za malo:( jeszcze caly dom na głowie a jak sie wraca na weekend to znowu zawsze sie nazbiera jakichs zalatwien i tak naprawde to w weekend szkola i bieganie po calym miescie zeby wszystko zalatwic:( ale mam nadzieje ze mi sie uda kiedys cos wykombinowac. od ok 20grudnia do 20 stycznia bede mial wolne to moze wtedy jakies spotkanie:P pozdro
damian 2,5TDI - 03-12-2008, 08:39
Temat postu: witam,
witam serdecznie,

obecnie pracuję w Warszawie, ale w miarę co dwa tygodnie pojawiam się w Ostrowcu lub w Kielcach

mam nadzieję,że do zobaczenia :D

sion2002 - 22-12-2008, 09:48

Witamy. Tylko niestety następny spocik chyba dopiero w nowym roku.