To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - VII Spontaniczny Spot Podkarpacki - Dynów

Anonymous - 13-09-2008, 18:16

kurcze chyba jednak jutro nie przyjade ..wlasnie znalazlem fajnego colcika pod Nowym Saczem i jutro jade go obejrzec..niestety tylko 1.3 ale bynajmniej ma klime i poduche :D .Jak dobrze pojdzie to jutro bede mial autko a czuje ze tak bedzie..Trzymajcie kciuki :wink:
witus86 - 13-09-2008, 18:22

vippo to przyjedź prosto na spot, pokażesz nam nowy nabytek!! :)
Monia - 14-09-2008, 00:13

NIECH KTOŚ WEŻMIE GRILLA NO I JAKIEŚ AKCESORIA DO NIEGO W SENSIE PODPALKA ITP :P BO JA SIĘ NA TYM NIE ZNAM :(
Jedzonko to już chyba sobie jakoś z tym poradzimy w koncu jedna wiela z nas rodzina :D

Do zoabczenia za kilkanaście godzin :D

witus86 - 14-09-2008, 00:19

oj aktualnie to ja grilla nie posiadam tylko coś grilo podobnego a to do Miska nie wejdzie :?
Ja mogę przywieźć ziemniaków dla wszystkich jeśli będziemy piec?
A jeśli ktoś zapomni czegoś kopić to w Dynowie Delikatesy Centrum pewno będą otwarte!

Dozobaczyska!!! :D

kocur - 14-09-2008, 03:58

ja tym razem nie dam rady, bawcie się dobrze, obiecuje być na następnym spocie, bawcie się dobrze, oby bez ekscesów jak w rzemieniu :P
ćwiek - 14-09-2008, 07:43

Ja tym razem wpadnę fura jest wreszcie na jako takim chodzie możne się nie rozsypie po drodze :mrgreen:
gulgulq - 14-09-2008, 10:56

hhi..tylko za zimno na striptiz ;) moderatorski :twisted: :twisted:
saphire - 14-09-2008, 12:34

Nie ma mowy bym się dziś pojawił na spocie z dwóch powodów - pierwszy to super sportowy acz gigantycznie hałaśliwy wydech (jak na wyścigach dragsterów) który mój miś właśnie dostał (czytaj: pęknięta rura między katem a tłumikiem) a drugi powód to przecież dziś jedzie F1 i trzeba poKubicować :twisted: :twisted: :twisted: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :axe: :axe: :axe:
cyklista - 14-09-2008, 19:32

Spot odbyty, powrót szczęśliwy.

ps. daj znać ile było kilometrów

Hiszpan - 14-09-2008, 20:12

Wielkie dzięki wszystkim, którzy przybyli. Fajnie było znowu Was zobaczyć, wspólnie się pośmiać i porozmawiać.
W imieniu "ojca dyre.." ups. "ojca moderatora" nie będę dziękował, bo pewno się sam jeszcze dziś odezwie ;)
Monia, jak dojedzie nad ranem to też coś skrobnie :P
cyklista napisał/a:
ps. daj znać ile było kilometrów
Do ronda na Rejtana wyszło 20 km.

[ Dodano: 14-09-2008, 20:13 ]
Aaaa - jedyny minus to właśnie to, że mogłem "poKubicować" F1 :wink:

Monia - 14-09-2008, 20:35

Kocham Was Misiaki :* to chyba wszystko wyjaśnia =]
Na prawdę udane mamy te spoty, nawiązała się nić porozumienia, trochę szydzenia :p , humorek, ot coś innego niz każdy dzień...

I Hiszpanek niestety wróciłam wieczorkiem :p bo mnie nie wziąłeś ze sobą a wtedy może bym wrócila nad ranem oooo :twisted:

FOTO FOTO FOTO czekamy .... =]

gulgulq - 14-09-2008, 20:39

no spocik miodzik ;)
Piotrek - zapitalałeś po tych zakrętach że aż Cię ciążko było dogonić :)

jak zwykle Ci co nie byli niech żałują :) bo coraz leszpe imprezy nam wychodza :) :)
WIELKIE PODZIEKOWANIE dla tych co sie pojawili :)

jutro będą fotki :)

aaa...i najwązniejsze dlaczego warto jeżdzić na Spoty
- jak dobrykałem do Rzeszowa zatankowałem na Shellu V-Power
i:
przez pierwsze 10 km - spalanie średnie 3.3 l/100km
po dojechaniu do domciu czyli jakieś w sumie 35 km - spalanie średnie 3.9 l/100km :twisted: :twisted: - dowody jutro ;)

pewnie po tych kiełbaskach, zmieniaczkach i przyprawie do ziemniaków :twisted: Misiu miał dodatkowe TwinTurbo :)

[ Dodano: 14-09-2008, 20:46 ]
Statystyka
10 sztuk plus 1 gość plus 1 gość specjalny

1 Pajero
1 Outlander plus 1 gość pod semaforem
1 L200
1 SpaceStar
1 Galant
2 Colty
3 Carismy :P

gość specjalny: Mitsubishi Astra - wersja conceptcar :) w testach terenowych

cyklista - 14-09-2008, 21:48

gulgulq napisał/a:
no spocik miodzik ;)
Piotrek - zapitalałeś po tych zakrętach że aż Cię ciążko było dogonić :)

Bo to jest to co lubię, wąska dróżka kręta, i spokojna jazda 60km/h bez używania hamulca :-)

a o której byliście na rondzie rejtana bo ja byłem w domu o 19,20 i was już nie wywołałem przez cb

PIeTroUD - 14-09-2008, 21:58

Jak sie podobało Mitsubishi Astra :D Spocik udany nawet bardzo u nas nie ma takiej atmosfery a szkoda... :( mam troche zdjec to powrzucam wam w forum :) Dzięki że mnie nie wyrzuciliście :)
Hiszpan - 14-09-2008, 21:59

cyklista napisał/a:
a o której byliscie na rondzie rejtana bo ja byłem w domu o 19,20 i was już nie wywołałem przez cb
a jakoś na zegar nie popatrzyłem.

Gdzieś koło 19.30 (chyba) byłem pod blokiem, po małych zakupach w Centrum.
Odwoziłem grila do garażu, bo jakość sam nie chciał iść ;)

[ Dodano: 14-09-2008, 22:07 ]
PIeTroUD napisał/a:
:) Dzięki że mnie nie wyrzuciliście :)
Eeee tam - wyrzucimy następnym razem...............jak nie zamienisz Astry na Miśka ;) :finga: :finga: :wink: