To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - FaceLifting Outlandera

Ostry - 09-04-2009, 23:59

Trzeba przyznac,ze materialy w srodku auta duzo lepsze, nie ma juz tych twardych plastikow . W to miejsce wstawili skore.Wnetrze duzo ladniejsze.
Hiszpan - 10-04-2009, 08:04

Generalnie większość zmian na plus.
- wnętrze obszyte skórą (szkoda tylko, że znając życie dostępne będzie w najbogatszej wersji)
- kierownica (nie wszystkim się podoba to raz, a dwa, że z nią w środku też będzie wyglądał jak Lancer)
- zmiana wyświetlacza centralnego (nie trzeba będzie przełączać aby sprawdzić temp. silnika czy poziom paliwa)
- gniazda audio i USB w schowku (bo chyba tam właśnie są)
- zmiana opisu trybów pracy napędów na NORMAL/SNOW/OFF ROAD
- z zewnątrz, kierunkowskazy na lusterkach
- zmieniony przód jak widać ma swoich zwolenników jak i przeciwników ;)
- dziwi mnie fakt, że nie pomyśleli o tylnych światłach :doubt:

Wszystko fajnie jeżeli będą to zmiany wprowadzone, a nie pozostaną tylko w prototypie.
Komu się podoba, a komu nie :?: - kwestia gustu. Przód Lancera mnie się podoba, ale w EVO, w Outku - niekoniecznie. Dalej jest to SUV i autem sportowym nie będzie. Nie pomogą mu w tym żadne modyfikacje. Dalej zostanie za duży, za ciężki i za wysoki, aby z czystym sumieniem mógł wozić znaczki GT. ;)
Mnie osobiście bardziej podobało by się podejście w drugą stronę (chyba).
Np. podniesienie auta jak na filmiku prezentowanym przez kogoś. Tyle, że efekt będzie taki sam. Nie da się zrobić z niego terenówki, a to że terenówkę będzie udawał może mu tylko zaszkodzić, bo ktoś nie mający tej świadomości może poważnie uszkodzić samochód.
Poza tym nowe Pajero Sport będzie wyglądało jak taki właśnie, nadmuchany, podniesiony Outlander. ;)

Robson86 - 10-04-2009, 08:39

Hiszpan napisał/a:
Hehe, szczególnie z silnikiem 2.0 TDI

a lancer z silnikiem 1,5 ktorego sporo nieznajacych sie na motoryzacji ludzi myli z evo :twisted: :P :?: hehe
Chodzi o wyglad :)
Hiszpan napisał/a:
dziwi mnie fakt, że nie pomyśleli o tylnych światłach

tu racja :? niby lift...a zostawili stare...
Pozdroo

KowaliK - 10-04-2009, 12:31

O smaczkach typu deska w skórze czy innych, możemy zapomnieć w seryjnej produkcji. No chyba że Mitsubishi stanie na wysokości zadania i wprowadzi to do seryjnej produkcji, ale wtedy znając życie Outlander nie będzie kosztować 140k PLN a 200k PLN. Prototyp Outlandera z 2006 roku też miał takie rzeczy, a ostatecznie? Sami widzicie. :)

Hubeeert - 10-04-2009, 13:34

Tak patrze i oczy przecieram. W Outkach jest tylko taka ławka z tyłu? W Chevrolecie captiva są dwa osobne fotele... Nawet u mnie w Touranie są dwa o niebo wygodniejsze niz to co widze....
Krzysiek_slask - 10-04-2009, 14:23

Hubeeert napisał/a:
Tak patrze i oczy przecieram. W Outkach jest tylko taka ławka z tyłu? W Chevrolecie captiva są dwa osobne fotele... Nawet u mnie w Touranie są dwa o niebo wygodniejsze niz to co widze....
.

Jesli masz na mysli, to co zobaczyles na zdjeciach powyzej w poscie Kowalika, to ta lawka to rozkladany trzeci rzad siedzen :D

Hubeeert - 10-04-2009, 16:46

Krzysiek_slask napisał/a:
to ta lawka to rozkladany trzeci rzad siedzen

:shock: chyba dla teściowej.... :evil:

dab - 10-04-2009, 17:58

dzieci wejda bez problemu...............................oczywiscie japonskie dzieci :D

Im dluzej patrze na ten nowy przod outka tym bardziej zaczyna mi sie podobac, coc z poczatku...brrrrrrrr, zalamalem rece 8)
Szkoda tylka ze faktycznie zupelnie olali tyl :?

Krzysiek_slask - 10-04-2009, 18:50

Hubeeert napisał/a:
Krzysiek_slask napisał/a:
to ta lawka to rozkladany trzeci rzad siedzen

:shock: chyba dla teściowej.... :evil:

Wszystko zalezy jakiej postury jest tesciowa :mrgreen:

" - Jestem lekarzem, pediatra, ile wazy dziecko ?
- 12 kilo.
- 12 kilo ?? SLUSZNA LINIE MA NASZA WLADZA...."

:D (tak mi sie "Mis" przypomnial...)

morisek - 10-04-2009, 19:37

Środkowy tunel jedak dalej srebnym spayem psikniety, ale decha obita skora mi sie podoba. Tyl mogli by zmienic bo teraz do przodo wogole nie pasuje. Czekac tylko jak wypuszcza pajero i L200 z przodem od lancera :)
Hiszpan - 10-04-2009, 19:38

Robson86 napisał/a:
Hiszpan napisał/a:
Hehe, szczególnie z silnikiem 2.0 TDI

a lancer z silnikiem 1,5 ktorego sporo nieznajacych sie na motoryzacji ludzi myli z evo :twisted: :P :?: hehe
Chodzi o wyglad :)

Zgadzam się.
Bardziej mi chodziło o to, że skoro ma to być Outek GT to niech wzorują się na "lacerze GT" czyli EVO. ;)
Również pod maską. ;)

Anonymous - 10-04-2009, 21:04

morisek napisał/a:
Czekac tylko jak wypuszcza pajero i L200 z przodem od lancera :)

Oby nigdy do tego nie doszlo :?

Anonymous - 11-04-2009, 20:49

Mitsubishi Outlander GT: http://moto.onet.pl/12244...ie.html?node=27
troszkę "wyrośnięte"EVO... :wink: :P

Trik - 13-04-2009, 23:47

damiano napisał/a:
troszkę "wyrośnięte"EVO...

Bardziej wygląda na Lancera Kombi :lol:
Niech lepiej togo Otkowi nie robią bo będzie kiszka. W zasadzie wygląda że już jest.

Student - 14-04-2009, 06:57

To jest przykład na to jak każde auto można zepsuć, zresztą w przypadku Lancera było podobnie (w porównaniu do Concepta).

No nic upodabnia się do nowego Forda, i do amerykańskich dresów 8)