Ostry - 09-04-2009, 23:59 Trzeba przyznac,ze materialy w srodku auta duzo lepsze, nie ma juz tych twardych plastikow . W to miejsce wstawili skore.Wnetrze duzo ladniejsze.Hiszpan - 10-04-2009, 08:04 Generalnie większość zmian na plus.
- wnętrze obszyte skórą (szkoda tylko, że znając życie dostępne będzie w najbogatszej wersji)
- kierownica (nie wszystkim się podoba to raz, a dwa, że z nią w środku też będzie wyglądał jak Lancer)
- zmiana wyświetlacza centralnego (nie trzeba będzie przełączać aby sprawdzić temp. silnika czy poziom paliwa)
- gniazda audio i USB w schowku (bo chyba tam właśnie są)
- zmiana opisu trybów pracy napędów na NORMAL/SNOW/OFF ROAD
- z zewnątrz, kierunkowskazy na lusterkach
- zmieniony przód jak widać ma swoich zwolenników jak i przeciwników
- dziwi mnie fakt, że nie pomyśleli o tylnych światłach
Wszystko fajnie jeżeli będą to zmiany wprowadzone, a nie pozostaną tylko w prototypie.
Komu się podoba, a komu nie - kwestia gustu. Przód Lancera mnie się podoba, ale w EVO, w Outku - niekoniecznie. Dalej jest to SUV i autem sportowym nie będzie. Nie pomogą mu w tym żadne modyfikacje. Dalej zostanie za duży, za ciężki i za wysoki, aby z czystym sumieniem mógł wozić znaczki GT.
Mnie osobiście bardziej podobało by się podejście w drugą stronę (chyba).
Np. podniesienie auta jak na filmiku prezentowanym przez kogoś. Tyle, że efekt będzie taki sam. Nie da się zrobić z niego terenówki, a to że terenówkę będzie udawał może mu tylko zaszkodzić, bo ktoś nie mający tej świadomości może poważnie uszkodzić samochód.
Poza tym nowe Pajero Sport będzie wyglądało jak taki właśnie, nadmuchany, podniesiony Outlander. Robson86 - 10-04-2009, 08:39
Hiszpan napisał/a:
Hehe, szczególnie z silnikiem 2.0 TDI
a lancer z silnikiem 1,5 ktorego sporo nieznajacych sie na motoryzacji ludzi myli z evo hehe
Chodzi o wyglad
Hiszpan napisał/a:
dziwi mnie fakt, że nie pomyśleli o tylnych światłach
tu racja niby lift...a zostawili stare...
PozdrooKowaliK - 10-04-2009, 12:31 O smaczkach typu deska w skórze czy innych, możemy zapomnieć w seryjnej produkcji. No chyba że Mitsubishi stanie na wysokości zadania i wprowadzi to do seryjnej produkcji, ale wtedy znając życie Outlander nie będzie kosztować 140k PLN a 200k PLN. Prototyp Outlandera z 2006 roku też miał takie rzeczy, a ostatecznie? Sami widzicie.
Hubeeert - 10-04-2009, 13:34 Tak patrze i oczy przecieram. W Outkach jest tylko taka ławka z tyłu? W Chevrolecie captiva są dwa osobne fotele... Nawet u mnie w Touranie są dwa o niebo wygodniejsze niz to co widze....Krzysiek_slask - 10-04-2009, 14:23
Hubeeert napisał/a:
Tak patrze i oczy przecieram. W Outkach jest tylko taka ławka z tyłu? W Chevrolecie captiva są dwa osobne fotele... Nawet u mnie w Touranie są dwa o niebo wygodniejsze niz to co widze....
.
Jesli masz na mysli, to co zobaczyles na zdjeciach powyzej w poscie Kowalika, to ta lawka to rozkladany trzeci rzad siedzen Hubeeert - 10-04-2009, 16:46
Krzysiek_slask napisał/a:
to ta lawka to rozkladany trzeci rzad siedzen
chyba dla teściowej.... dab - 10-04-2009, 17:58 dzieci wejda bez problemu...............................oczywiscie japonskie dzieci
Im dluzej patrze na ten nowy przod outka tym bardziej zaczyna mi sie podobac, coc z poczatku...brrrrrrrr, zalamalem rece
Szkoda tylka ze faktycznie zupelnie olali tyl Krzysiek_slask - 10-04-2009, 18:50
Hubeeert napisał/a:
Krzysiek_slask napisał/a:
to ta lawka to rozkladany trzeci rzad siedzen
chyba dla teściowej....
Wszystko zalezy jakiej postury jest tesciowa
" - Jestem lekarzem, pediatra, ile wazy dziecko ?
- 12 kilo.
- 12 kilo ?? SLUSZNA LINIE MA NASZA WLADZA...."
(tak mi sie "Mis" przypomnial...)morisek - 10-04-2009, 19:37 Środkowy tunel jedak dalej srebnym spayem psikniety, ale decha obita skora mi sie podoba. Tyl mogli by zmienic bo teraz do przodo wogole nie pasuje. Czekac tylko jak wypuszcza pajero i L200 z przodem od lancera Hiszpan - 10-04-2009, 19:38
Robson86 napisał/a:
Hiszpan napisał/a:
Hehe, szczególnie z silnikiem 2.0 TDI
a lancer z silnikiem 1,5 ktorego sporo nieznajacych sie na motoryzacji ludzi myli z evo hehe
Chodzi o wyglad
Zgadzam się.
Bardziej mi chodziło o to, że skoro ma to być Outek GT to niech wzorują się na "lacerze GT" czyli EVO.
Również pod maską. Anonymous - 10-04-2009, 21:04
morisek napisał/a:
Czekac tylko jak wypuszcza pajero i L200 z przodem od lancera
Oby nigdy do tego nie doszlo Anonymous - 11-04-2009, 20:49 Mitsubishi Outlander GT: http://moto.onet.pl/12244...ie.html?node=27
troszkę "wyrośnięte"EVO... Trik - 13-04-2009, 23:47
damiano napisał/a:
troszkę "wyrośnięte"EVO...
Bardziej wygląda na Lancera Kombi
Niech lepiej togo Otkowi nie robią bo będzie kiszka. W zasadzie wygląda że już jest.Student - 14-04-2009, 06:57 To jest przykład na to jak każde auto można zepsuć, zresztą w przypadku Lancera było podobnie (w porównaniu do Concepta).
No nic upodabnia się do nowego Forda, i do amerykańskich dresów