To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant V6 Juiceman'a

Juiceman - 17-10-2008, 07:10

A dzięki Długi dzięki:))
Anonymous - 17-10-2008, 08:27

Gratuluję :)
Serek - 17-10-2008, 18:59

Chciałem o to samo zapytać :) . Wowa no jak?
mkm - 17-10-2008, 22:15

Juiceman, gratuluje zakupu. To byla naprawde "szybka pilka". Cierpliwosci i wytrwalosci Ci zycze i pisz jak ida prace przy Rekinie.
Juiceman - 17-10-2008, 22:16

Jutro ruszają pełną parą w planach skrzynia na ulice/wymontowanie przednich światełek/ zabezpieczenie podłogi ew. oczyszczenie z rdzy ; ) . I jeszcze raz dziękuje za gratulacje i życzenia :wink:
Marcino - 17-10-2008, 22:44

Hugo napisał/a:
Jednak skórka chyba już nie pierwszej młodośc

A czego spodziewałeś w 11 letnim autku? Moja też nie jest nowka ale i tak wyglada slicznie. W jednym mejscu urwany guzik od kieszeni spodni spowodował ze troszkę sie sfatygowała.... ale i tak mi sie podoba.

Juiceman.. po co wymieniasz lampy przednie... coś nie halo? Ogólnie duzo rzeczy wymieniasz, ja rozumiem ze niektóre musisz.. a reszta to ten '"tjunik optyczny"..:)

Juiceman - 17-10-2008, 22:55

Marcino napisał/a:

Juiceman.. po co wymieniasz lampy przednie... coś nie halo? Ogólnie duzo rzeczy wymieniasz, ja rozumiem ze niektóre musisz.. a reszta to ten '"tjunik optyczny"..:)

Inteligenty niemiec wymieniając żarówkę uszkodził plastki trzymający, żarówkę i przymocował ją na jakąś grubą nitkę czy cuś bo sznurkiem tego nazwać się nie da, a w drugiej urwał "zaczep" i wspawał metalowy który jest już pokryty rudą. A lampy kupiłem okazyjnie za 80zł szt. Szkła i tak sprzedam czy oddam jak ktoś będzie chciał ; ) A wymieniam póki mam jeszcze jakieś $$ bo na następną choinkę to wątpię aby dostał coś wartościowego :( no może coś przed zlotem ;]

Kmer - 17-10-2008, 23:01

Marcino napisał/a:

Witaj Marcino żadnych tuningów nie przewidujemy jak na razie,bynajmniej ja o tym jeszcze nic nie wiem,lampy jesteśmy zmuszeni zmienić,ponieważ urwane są dwa uchwyty oryginalne,choć niemiec dorobił metalowe ale to już nie to samo co orginał,Przemek kupił dwie lampy od anglika,zamieniamy je tylko lustrami,żeby świeciły w odpowiednia stronę,i jak na razie nic więcej nie mamy zamiaru robić,Trawkins ma się zając przezbrajaniem lamp bo ma już w tym wprawę :D
Pozdrawiam.

Berni - 17-10-2008, 23:06

Juiceman, dokładnie jest tak jak piszesz -UC NIEDAWNO ZALICZYŁEM NA SZCZĘŚCIE DLA MNIE NIE W KRAKOWIE TYLKO w Tarnowie (byłem drugi w kolejce a przyjechałem o 8.20-w Krakowie nierealne) urzędnik usiadł przeglądnął papiery i orzekł-niestety ale nawet jak wezmę największy złom z tego modelu to i tak akcyza wynosi 1400 zeta-a i tak miałem wpisany 1000)-nikogo nie obchodzi że pajerka nie miała sprzęgła i rozwalona skrzynie była- i następny tekst jak pan chce papier dzisiaj to 1400 albo rzeczoznawca- na to ja 1400 i święty spokój-- a swoją drogą to chciałem pozdrowic urzędników z Tarnowa bo naprawdę szybko i sprawnie oraz miło i bez kłopotów -a że akcyza inna jakby się chciało to już ich praca- a tak jak napisał Ci długi"symboliczna pojemnośc" -to coś ci o tym opowiem jak spotkamy się na jakimś zlocie
Juiceman - 17-10-2008, 23:10

Berni najbliższy zlot to w Żywcu ; ) Ja już kombinuje jak napisać pisemko o zwrot akcyzy :D , ale z tego co widze to w lipcu mendy zatwierdziły nieciekawą ustawę ; /
Juiceman - 25-10-2008, 23:43

Witam, Witam

Od 8 dni sporo się działo między innymi powstała galeria Gala .

Skrzynia została wyciągnięta fotki w galerii.
W czwartek przyszedł filtr do skrzyni. A także w tym tygodniu pod choinkę misiek dostał nowe kapcie tzn.: opony zimowe YOKOHAMA 195/60R15 W.DRIVE V902, które wyglądają mniej więcej tak:

Niedługo fotka towaru jak przyjedzie do domku. Dziś na małym spocie od Wolfa nabyłem Motul'a 6100 Synergie "+" 10W-40

W poniedziałek konwerter śmiga kurierem/pocztą do Nowogrodu Bobrzańskiego na regeneracje. Jest to moim skromnym zdaniem najlepsza opcja bo dostajesz na to gwarancję, a na używki niestety nie.

A tu fotki 3 Gali dziś w Jaworze:)

W takim razie zapraszam Wszystkich do galerii miśka:)
http://picasaweb.google.com/JuicemanMitsu

Juiceman - 28-10-2008, 18:19

Z tego tygodnia :

- Jutro odbiór opon
- Wczoraj został wysłany konwerter :) , firma regenerująca jeśli też się sprawi w tym przypadku ( u Kmera sprawdzili się na 5+), będzie na pewno godna polecenia właścicielom automatycznych skrzynek :) .

Z wstępnych planów prezentacja autko odbędzie się 15-22Listopada :)3majcie Kciuki :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 28-10-2008, 18:29

3 gale, mrrr :)
Marcino - 28-10-2008, 19:11

Powiedzcier mi czu z silnikiem wszytko ok? Widze na fotkach ze mu troszkę olej cieknie po silniku, czy to uszczelki pod klawiatura puszczają?
Co do lamp to faktycznie dobry wybór pozamieniac lustra.
POzdrawiam

seir - 28-10-2008, 19:59

Juiceman masz jeszcze te lampy przednie? Potrzebna mi obudowa plastikowa lewej :)