To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2009 - VII Zlot Mitsumaniaków - BESKIDY 2009

os12 - 08-11-2008, 09:29

Do wiewiórczak i reszty koleżeństwa przypominam miejscówkę przyszłego zlotu 2009
przy okazji na tychże stronach można znalezć orientacyjne ceny pobytu
http://www.hotelodys.pl/o-obiekcie.html
http://www.wczasy-neptun....wka-zdjecia.php
http://www.osrodekfregata...159/galeria_zdj
http://www.halny.org.pl/przystan/
pozdrawiam
Andrzej vel os12

TommiCrazy - 12-11-2008, 21:33

jesli odbedzie sie jaka kolwiek kolumna, czy pojedzie ona do zywaca czy do bielska to uczulam ogolnie na stan drogi w tych miejscach, raz ze jest bardzo kreta, ludzie lubia zapie$$^%$^ z naprzeciwka, trasa jest jak najbardziej zachecajaca do rajdowania....ale jest pelna wyboi i garbow....szkoda by zeby sie komus cos stalo albo zeby ktos uszkodzil autko.
londolut - 13-11-2008, 11:57

TommiCrazy, wraz z os12 i władzami miasta tak dobraliśmy trasę, żeby wszystko było jak najmniej kolizyjne i dalo się prejechać w spokoju tą trasą - bez obaw :)
misjonarz. - 13-11-2008, 23:18

TommiCrazy napisał/a:
ale jest pelna wyboi i garbow
jest teraz w trakcie remontu i do następnego zlotu powinna być gotowa :wink:
miczon - 14-11-2008, 12:52

TommiCrazy, pamiętaj, że jazda kolumną odbywa się średnio z prędkością 30-40km/h, więc ani wyboje, ani kręte drogi nie powinny stanowić zagrożenia dla nas i naszych samochodów. A na wriatów, pędzących z naprzeciwka niestety wpływu nie mamy ;)
Gene - 16-11-2008, 15:35

Ja chcialbym poruszyc pewna kwestie, ktora umknela organizatorowi w Grudziadzu. Moze nawet nie umknela a nie spotkala sie z entuzjazmem. Wiem, ze to forum glownie posiadaczy "plaskaczy". Wiem rowniez, ze marka Mitsubishi mocno nawiazuje do tradycji budowy samochodow terenowych. Prosze nie zapominajcie o tej grupie klubowiczow ktorzy maja syfy. To taka mala sugestia z mojej strony.
Powodzenia

miczon - 16-11-2008, 16:05

Gene napisał/a:
Prosze nie zapominajcie o tej grupie klubowiczow ktorzy maja syfy.

Nie obawiaj się Gene ;) Dla posiadaczy "cięższego" sprzętu też znajdzie się jakaś atrakcja. Myślę, że uda się zorganizować jakiś maly wypad po górskich szlakach.

Gene - 16-11-2008, 16:31

miczon napisał/a:
Nie obawiaj się Gene ;)
nie obawiam sie... he he, najprawdopodobniej nawet sie nie wybiore na nastepny zlot. Mysle o tej grupie klubowiczow dla ktorych przygoda z terenem moze wlasnie zaczac sie na takim zlocie. :wink:
miczon - 16-11-2008, 19:41

Gene napisał/a:
najprawdopodobniej nawet sie nie wybiore na nastepny zlot

Nawet się nie wygłupiaj :evil: Nie podaruję Ci tego, jak nie dojedziesz :gib: ;)

Hubeeert - 16-11-2008, 20:00

Gene napisał/a:
najprawdopodobniej nawet sie nie wybiore na nastepny zlot.

Wybierzesz się wybierzesz. Tylko ostrzegam - mój bagażnik jest bardzo ciasny :wink:

Anonymous - 16-11-2008, 21:45

a może też mały kjs dla tych którzy mają krew rajdowca :)
jest dużo czasu by załatwić pozwolenia karetkę,plac itp :)
tylko trzeba było by się zorientować ile osób by chciało wystartować by wpisowe nie wyszło za duże(wpisowe tylko od startujących na pokrycie kosztów karetki, organizatorów itp :)

sierpień 2009 chyba już wiem gdzie spędzę 2 część wakacji :D

proszę o kolejne info na temat zlotu :)

Juiceman - 16-11-2008, 21:56

i coś dla Kobiaków :P
akbi - 16-11-2008, 22:50

Deo napisał/a:
a może też mały kjs dla tych którzy mają krew rajdowca :)

Mitsumaniaki nie zakładają tego typu zabaw na Zlotach.

TommiCrazy - 16-11-2008, 23:01

zlot zapowiada sie naprawde super i bedzie w jednym z moich ulubionych miejsc pod sloncem, nigdy nie odmawiam sobie smazonego pstraga jak jestem w tamtych okolicach, niestety tegoroczne wakacje to bedzie momet ze bede zmieniac kraj w ktorym pracuje i w zwiazku z ta zmiana niewiem czy uda mi sie w sierpniu byc w polsce, mam nadzieje ze tak, wiec jak juz bedzie jakakolwiek lista to ja sie nie zapisuje.
co do jakich kolwiek prob samochodowych dla kierowcow , bielsko biala to miejsce gdzie takie rzeczy odbywaja sie czesto i sa bardzo popularne, wiec mozna tam zapytac o ew pomoc w wynajeciu jakiegos placu.
osobiscie obawiam sie ze na mitsumaniakach takie cos nie przejdzie, ale jesli jednak to moge tam popytac lokalnych ludzi jak i gdzie najlepiej to zorganizowac.

osobiscie uwazam ze jakis maly slalomik czy tescik losia czy jakas 8meczka to nic zlego na rodzinnym zlocie, napewno frajda dla dzieciakow (ktorzy ostatnio nie maja szczescia obserowac w rajdach zwyciestw trzech diamentow jak to bylo 5-6 lat temu.

YourMama - 12-12-2008, 14:16

Ja biorę rower ;) czasu pewnie będzie niewiele, ale nie daruję sobie jak nie wezmę wcale ;)