Sport - Inne - Polska piłka skopana - po MŚ i z nowym trenerem
Anonymous - 01-06-2006, 15:25
Koton napisał/a: | był grany w Kolumbii i na wysokości 3000m| | Jego Wysokość Chorzów.
A w temacie: mam nadzieję że nie wyjdą z grupy - będzie mniej wstydu.
Anonymous - 01-06-2006, 15:45
krzysio1972 napisał/a: | CichyTom napisał/a: | "I see in boat" znowu w I lidze !!! |
Gratulacje, kto wie moze i sasiad zza miedzy rowniez bedzie, ja osobiscie dopinguje zaglebie
legia-pogon-zaglebie
A teraz bardziej w temacie, przypadek kuszczaka nie jest odosobniony klik |
Widzew od wczorajszego dnia w orangeekstraklasa
nareszcie prawdziwe Derby w Warszawie
a co do naszej kopanej-Dudek pokazuje swoimi wypowiedziami jaki jest prosty-zapomniał jakie mu kaszaloty wpadały np: w meczu z MU
krzysio1972 - 01-06-2006, 18:11
Koton napisał/a: | Z tego co kojarze mecz z Kolumbią był grany w Kolumbii i na wysokości 3000m a na takiej wysokości panują nieco inne warunki atmosferyczne. |
To ekwador tak sie zakwalifikowal, u siebie nie przegrali meczu.
sruba - 03-06-2006, 23:30
i wygrali 1:0 z Chorwatami. pierwszy raz zreszta.
teraz czas by pierwszy raz wygrac z Niemcami
JACA_1978 - 04-06-2006, 00:05 Temat postu: nie ma pomocy !!!!!! szymek nic nie gra moze mile trza do pierwszej 11stki ale w takim ustawieniu moga grac przeciwko niemcom co grali z chorwatami na ekwador trza nawet 3 napastnikami zagrac taka jest moja opinia a wyjsc z grupy powinni "bo jak nie to bede drugim co wyskoczyl po meczu naszej reprezentacji:)"
McDoune - 04-06-2006, 01:20 Temat postu: Re: nie ma pomocy !!!!!!
JACA_1978 napisał/a: | szymek nic nie gra moze mile trza do pierwszej 11stki ale w takim ustawieniu moga grac przeciwko niemcom co grali z chorwatami na ekwador trza nawet 3 napastnikami zagrac taka jest moja opinia a wyjsc z grupy powinni "bo jak nie to bede drugim co wyskoczyl po meczu naszej reprezentacji:)" |
NIe no Jaca, powiedz ze z tym Mila to był żart . On przez dwadzieścia minut biegał i tylko pilka sie od niego kilka razy odbiła . Ok według mnie Szymek tez nie błyszczał ale to jednak nie powód by wpuszczać Milę, to już chyba lepiej Jelenia...
A co do wyniku to bardzo mnie ucieszył i od razu z większym entuzjazmem szykuję się na piątek
Cezar - 04-06-2006, 12:03
Bo chlopaki na niemieckich stadionach potrafia grac
A ten slaski to zaorac i buraki posadzic niech hanysy maja cos z niego
Anonymous - 04-06-2006, 12:18
Panowie luzik
Chorwaci w 2 składzie grali bo 9 w czasie meczu srało -kremówki, sie najedli i zwieracze nie wytrzymały
McDoune - 04-06-2006, 14:20
Mimo wszystko myślę że drugi skład Chorwatów jest mocniejszy niż skonfliktowany o kasę Ekwador
gumas_72 napisał/a: | Panowie luzik
Chorwaci w 2 składzie grali bo 9 w czasie meczu srało -kremówki, sie najedli i zwieracze nie wytrzymały |
JCH - 04-06-2006, 21:09
Cezar napisał/a: | A ten slaski to zaorac i buraki posadzic niech hanysy maja cos z niego |
Ej, ej, ej.... hola, hola!
Znasz jakiś lepszy stadion w Polsce
McDoune - 04-06-2006, 21:44
JCH napisał/a: | Cezar napisał/a: | A ten slaski to zaorac i buraki posadzic niech hanysy maja cos z niego |
Ej, ej, ej.... hola, hola!
Znasz jakiś lepszy stadion w Polsce |
Ja znam
Jeślichodzi o doping to Łazienkowska bije Śląski na głowę
Hubeeert - 04-06-2006, 21:50
Cezar napisał/a: | Bo chlopaki na niemieckich stadionach potrafia grac
A ten slaski to zaorac i buraki posadzic niech hanysy maja cos z niego |
Cezar powiem to raz - dyskutować tak ale obrażać nie.
JCH - 04-06-2006, 22:11
McDoune napisał/a: | Jeślichodzi o doping to Łazienkowska bije Śląski na głowę |
Co to za stadion jest? Ile tam wchodzi ludzi? Na derby Warszawy wystarczy ale na nic więcej
A na doping to trzeba sobie zasłużyć
Cezar - 04-06-2006, 22:36
Hubeeert napisał/a: | dyskutować tak ale obrażać nie |
Nie mialem zamiaru nikogo obrazic
A jak kogos urazilem to sorki
JCH napisał/a: | na doping to trzeba sobie zasłużyć |
Tylko ze prawdziwi kibice ZAWSZE dopinguja swoim, a nie wygwizduja
I dlatego na Lazienkowskiej jest o niebo lepsza atmosfera niz na tym slaskim.
Hubeeert - 04-06-2006, 22:46
Cezar napisał/a: | Nie mialem zamiaru nikogo obrazic | Hanys o ile wiem jest obraźliwe.
Co do dopingu - ja sie nie dziwię - tam byli ludzie z całej Polski. I wszyscy widzieli jak nasza "reprezentacja daje d***
|
|
|