Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Chęc kupić galanta ;)
MacFly - 11-01-2009, 11:25
I jeszcze takiego znalazłem, choć zderzak z tyłu ma moim zdaniem ciut inny odcień
http://suchen.mobile.de/f...ng=&tabNumber=1
pawliku - 11-01-2009, 13:14
oprócz przebiegu to do niczego więcej nie idzie sie doczepić
Anonymous - 11-01-2009, 15:09
pawliku napisał/a: | oprócz przebiegu to do niczego więcej nie idzie sie doczepić |
nic dodać nic ująć....
a co do zderzaka.....to niestety jest to jakaś taka przypadłość gali......
KamilR10 - 11-01-2009, 22:00
Auta naprawdę wygląda na zadbane. Nic podejrzanego nie widać, no może ten przebieg chociaż ja swojego Gala kupiłem z przebiegiem 137 tys. i było to w pełni udokumentowane.
pawliku - 11-01-2009, 23:17
KamilR10 napisał/a: | Auta naprawdę wygląda na zadbane. Nic podejrzanego nie widać, no może ten przebieg chociaż ja swojego Gala kupiłem z przebiegiem 137 tys. i było to w pełni udokumentowane. | zależy tez jak kto jezdził bo w niemcowni to robią duuuużo kilometrów
Anonymous - 12-01-2009, 07:45
KamilR10 napisał/a: | było to w pełni udokumentowane. | Przypadki zdarzają się wszędzie......
Ale standardowy roczny dystans Niemca to ok 15000km i więcej.....
pawliku - 12-01-2009, 08:32
Forest_Taft napisał/a: | KamilR10 napisał/a:
było to w pełni udokumentowane.
Przypadki zdarzają się wszędzie...... | za 200 zł możesz na allegro kupić książke serwisową i pieczątki do tego. 5 min. i przebieg cofnięty, wszystko wpisane w książke i podbite pieczątkami z niemczech.
Anonymous - 12-01-2009, 09:16
ja wiem, ale jak ja sobie sam zciągnąłem i od 1-ego właściciela i to jeszcze Niemca i dostałem do ręki knigę serwisową......to czemu mam podejrzewać że jest nie cacy? a do tego przy okazji recall-u dowiedziałem się ze rzeczywiście serwisowany do dnia pieczątki i przebieg jak najbardziej prawidłowy?
Dla tego piszę że są wyjątki, tak samo jak są uczciwi sprzedawcy, ale ta większość nieuczciwych przyćmiła światło tym uczciwym.....
A co za tym idzie wolał bym auto od kogoś z forum, nawet w tragicznym stanie ale wiem ze ktoś mnie poinformuje o tym rzetelnie niż auto wyglądające na super od tej większości sprzedawców a kryjące same niespodzianki.....(choć nie koniecznie musi tak być) więc lepiej jest wiedzieć że jest źle niż myśleć że jest dobrze.....
pawliku - 12-01-2009, 09:32
Forest_Taft napisał/a: | A co za tym idzie wolał bym auto od kogoś z forum, nawet w tragicznym stanie ale wiem ze ktoś mnie poinformuje o tym rzetelnie niż auto wyglądające na super od tej większości sprzedawców a kryjące same niespodzianki.....(choć nie koniecznie musi tak być) więc lepiej jest wiedzieć że jest źle niż myśleć że jest dobrze..... | bardzo dobrze myślisz Forest_Taft napisał/a: | to czemu mam podejrzewać że jest nie cacy? | myślisz że poznał byś czy to książka nie podrobiona ??
Anonymous - 12-01-2009, 10:06
myślę że nie.......ale są czynniki świadczące o tym że nie koniecznie trzeba od razu uważać ze jest podrobiona.
Choćby prosta zachwiana przez nierzetelnych sprzedawców wiara w Człowieka.
Zaczynamy robić OT.....a tu chodzi o pomoc w zakupie.....moje zdanie znacie. Myślę że razem z pawliku, powiedzieliśmy już wszystko co da się powiedzieć na temat w/w aut.
Pozdrawiam i czekam na linki kolejnych
pawliku - 12-01-2009, 14:37
Forest_Taft napisał/a: | czekam na linki kolejnych | ee a ty też miałeś pomóc szukać bo jak narazie znalazłem jednego ale jak mu się przyjrzałem to od razu mi się zachciało
[ Dodano: 12-01-2009, 14:55 ]
o prosze znalazłem ładnego i nic w nim podejrzanego nie zauważyłem http://suchen.mobile.de/f...pl&pageNumber=1
Anonymous - 12-01-2009, 15:04
pawliku napisał/a: | ee a ty też miałeś pomóc szukać |
pomogę na pewno, ale ja aktualnie pracy dla siebie szukam.....i jeżdżę jak głupi na rozmowy.....jeszcze jutro mam taki szalony dzień, a tak to zajmę się szukaniem gala ........
pawliku napisał/a: | o prosze znalazłem ładnego i nic w nim podejrzanego nie zauważyłem |
no....i nawet przebieg jak na 99 to dobry.....wychodzi 17000/rok.....
tylko szkoda że tak mało zdjęc....
pawliku - 12-01-2009, 15:09
Forest_Taft napisał/a: | pomogę na pewno, ale ja aktualnie pracy dla siebie szukam.....i jeżdżę jak głupi na rozmowy.....jeszcze jutro mam taki szalony dzień, a tak to zajmę się szukaniem gala ........ | to tak ostatni raz zrobie OT Forest_Taft napisał/a: | ale ja aktualnie pracy dla siebie szukam | powodzonka życzę. i idę dalej szukać
Anonymous - 12-01-2009, 15:27
pawliku napisał/a: | powodzonka życzę. |
"Nie dziękuję"
pawliku - 12-01-2009, 15:38
no i poszukałem i nic ciekawego nie znalazłem oprócz tego jednego (acha i znalazłem jeszcze jednego z taką smieszną tapicerką ale nie pasi mi w nim jedna rzecz ale co do niej nie jestem pewien poszukam jeszcze raz znajde go i wkleje )
[ Dodano: 12-01-2009, 15:41 ]
http://suchen.mobile.de/f...pl&pageNumber=1
|
|
|