To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Chęc kupić galanta ;)

MacFly - 11-01-2009, 11:25

I jeszcze takiego znalazłem, choć zderzak z tyłu ma moim zdaniem ciut inny odcień ;)

http://suchen.mobile.de/f...ng=&tabNumber=1

pawliku - 11-01-2009, 13:14

oprócz przebiegu to do niczego więcej nie idzie sie doczepić :)
Anonymous - 11-01-2009, 15:09

pawliku napisał/a:
oprócz przebiegu to do niczego więcej nie idzie sie doczepić :)

nic dodać nic ująć....

a co do zderzaka.....to niestety jest to jakaś taka przypadłość gali......

KamilR10 - 11-01-2009, 22:00

Auta naprawdę wygląda na zadbane. Nic podejrzanego nie widać, no może ten przebieg chociaż ja swojego Gala kupiłem z przebiegiem 137 tys. i było to w pełni udokumentowane.
pawliku - 11-01-2009, 23:17

KamilR10 napisał/a:
Auta naprawdę wygląda na zadbane. Nic podejrzanego nie widać, no może ten przebieg chociaż ja swojego Gala kupiłem z przebiegiem 137 tys. i było to w pełni udokumentowane.
zależy tez jak kto jezdził bo w niemcowni to robią duuuużo kilometrów
Anonymous - 12-01-2009, 07:45

KamilR10 napisał/a:
było to w pełni udokumentowane.
Przypadki zdarzają się wszędzie......

Ale standardowy roczny dystans Niemca to ok 15000km i więcej.....

pawliku - 12-01-2009, 08:32

Forest_Taft napisał/a:
KamilR10 napisał/a:
było to w pełni udokumentowane.
Przypadki zdarzają się wszędzie......
za 200 zł możesz na allegro kupić książke serwisową i pieczątki do tego. 5 min. i przebieg cofnięty, wszystko wpisane w książke i podbite pieczątkami z niemczech.
Anonymous - 12-01-2009, 09:16

ja wiem, ale jak ja sobie sam zciągnąłem i od 1-ego właściciela i to jeszcze Niemca i dostałem do ręki knigę serwisową......to czemu mam podejrzewać że jest nie cacy? a do tego przy okazji recall-u dowiedziałem się ze rzeczywiście serwisowany do dnia pieczątki i przebieg jak najbardziej prawidłowy?

Dla tego piszę że są wyjątki, tak samo jak są uczciwi sprzedawcy, ale ta większość nieuczciwych przyćmiła światło tym uczciwym.....

A co za tym idzie wolał bym auto od kogoś z forum, nawet w tragicznym stanie ale wiem ze ktoś mnie poinformuje o tym rzetelnie niż auto wyglądające na super od tej większości sprzedawców a kryjące same niespodzianki.....(choć nie koniecznie musi tak być) więc lepiej jest wiedzieć że jest źle niż myśleć że jest dobrze.....

pawliku - 12-01-2009, 09:32

Forest_Taft napisał/a:
A co za tym idzie wolał bym auto od kogoś z forum, nawet w tragicznym stanie ale wiem ze ktoś mnie poinformuje o tym rzetelnie niż auto wyglądające na super od tej większości sprzedawców a kryjące same niespodzianki.....(choć nie koniecznie musi tak być) więc lepiej jest wiedzieć że jest źle niż myśleć że jest dobrze.....
bardzo dobrze myślisz ;)
Forest_Taft napisał/a:
to czemu mam podejrzewać że jest nie cacy?
myślisz że poznał byś czy to książka nie podrobiona ??
Anonymous - 12-01-2009, 10:06

myślę że nie.......ale są czynniki świadczące o tym że nie koniecznie trzeba od razu uważać ze jest podrobiona.

Choćby prosta zachwiana przez nierzetelnych sprzedawców wiara w Człowieka.

Zaczynamy robić OT.....a tu chodzi o pomoc w zakupie.....moje zdanie znacie. Myślę że razem z pawliku, powiedzieliśmy już wszystko co da się powiedzieć na temat w/w aut.

Pozdrawiam i czekam na linki kolejnych :)

pawliku - 12-01-2009, 14:37

Forest_Taft napisał/a:
czekam na linki kolejnych
ee a ty też miałeś pomóc szukać bo jak narazie znalazłem jednego ale jak mu się przyjrzałem to od razu :pukeright: mi się zachciało ;)

[ Dodano: 12-01-2009, 14:55 ]
o prosze znalazłem ładnego i nic w nim podejrzanego nie zauważyłem http://suchen.mobile.de/f...pl&pageNumber=1

Anonymous - 12-01-2009, 15:04

pawliku napisał/a:
ee a ty też miałeś pomóc szukać

pomogę na pewno, ale ja aktualnie pracy dla siebie szukam.....i jeżdżę jak głupi na rozmowy.....jeszcze jutro mam taki szalony dzień, a tak to zajmę się szukaniem gala ........

pawliku napisał/a:
o prosze znalazłem ładnego i nic w nim podejrzanego nie zauważyłem

no....i nawet przebieg jak na 99 to dobry.....wychodzi 17000/rok.....

tylko szkoda że tak mało zdjęc....

pawliku - 12-01-2009, 15:09

Forest_Taft napisał/a:
pomogę na pewno, ale ja aktualnie pracy dla siebie szukam.....i jeżdżę jak głupi na rozmowy.....jeszcze jutro mam taki szalony dzień, a tak to zajmę się szukaniem gala ........
to tak ostatni raz zrobie OT
Forest_Taft napisał/a:
ale ja aktualnie pracy dla siebie szukam
powodzonka życzę. :) i idę dalej szukać ;)
Anonymous - 12-01-2009, 15:27

pawliku napisał/a:
powodzonka życzę.

"Nie dziękuję"

pawliku - 12-01-2009, 15:38

no i poszukałem i nic ciekawego nie znalazłem oprócz tego jednego (acha i znalazłem jeszcze jednego z taką smieszną tapicerką ale nie pasi mi w nim jedna rzecz ale co do niej nie jestem pewien poszukam jeszcze raz znajde go i wkleje )

[ Dodano: 12-01-2009, 15:41 ]
http://suchen.mobile.de/f...pl&pageNumber=1