To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - gdzie naprawiacie?

pawela - 27-04-2009, 19:22

Stein, zaglądałem do Cari lukszala, problem jest taki, że jest to elektroniczna przepustka, nie da się poprawić linki czy wyczyścić krokowca bo ich po prostu nie ma :P
lukszal - 27-04-2009, 23:45

DOKLADNIE! :)
Na jutro jestem ustawiony na ponowna, reklamacyjna wizyte w salonie, podczas ostatniej nie zrobili nic poza wzieciem pieniedzy. Zobaczymy co z tego wyniknie ;)

lukszal - 28-04-2009, 11:12

no i moja Cari jest wlasnie po lifcie, od 99 roku zaczeli "liftowac" : )
Starion - 01-06-2009, 14:12

Powiedzcie mi czy macie namiar na dobry zakład dłubiący w LPG? Mam instalację 4gen. i chcę potwierdzić czy to co twierdzi jeden mechanik że jest zepsute faktycznie będzie potwierdzone przez drugi zakład.

Zależy mi żeby zdiagnozowali to rzetelnie bo naprawa będzie dość kosztowna i nie chcę wpadać w koszty dla tego ze jeden mechanik nie ma czasu żeby sprawdzić dokładnie.

PS: Ma ktoś jeszcze ten numer do P.Sławka ze Staffa 32? :)

kris80 - 03-06-2009, 17:15

Chłopaki a powiedzcie mi gdzie w Lublinie można skasowac błąd SRS, gdzie podpinają cari do kompa oprócz ASO?
Starion - 03-06-2009, 21:34

Prawdopodobnie w SpeedCarze, z Peugeotem 406 dali sobie radę, mają tam sprzęt do tego, ale nie mam pewności czy z Mitsu też będą wiedzieli jak. tak czy inaczej osobiście po wrażeniu jakie wywarli na mnie kiedyś przy okazji wizyty u nich - ja ich nie polecam...
kris80 - 04-06-2009, 14:53

Juz znalazłem Koles ma program do Mitsu na Zemborzyckiej 62 i cena super bo tylko 50zł a w ASO chcieli za to 130.
lukszal - 04-06-2009, 15:59

Na poludniowej, za aresztem śledczym jest tez elektronik, ktory ma oprogramowanie do Carismy, do wszystkich modeli z GDI wlacznie. Zaplaciłem tam za diagnoze 50 zl takze nie jest zle. Jedyny minus to to ze ten zakład jest bardzo oblegany i trzeba sie duzo wczesniej umawiac na wizyte.
bastek - 09-06-2009, 21:40

witam
ja z almerką jeżdżę do p. Jerwana na ul. kąpielowej
bardzo sobie to chwalę. nie wiem jak z miśkiem, teraz ASO na gwarancji, potem zobaczymy.
ale jeden z pracowników jeździ chyba tam lancerkiem EVO czarnym takim, a przynajmniej często tam stoi :)

uh4 - 20-06-2009, 08:21

Nie polecam opon Targum'a INTEGRA kupionych w Cmiłowie w firmie Orzeł.
Opona mi wystrzeliła z kawałkiem gumy z boku podczas jazdy a ekipa z tamtej firmy nie chciała przyjąć gwarancji, oczywiście po pewnym czasie przyjeli "do rozpatrzenia".

ps. na tych oponach jezdzilem 1,5 miesiąca.

Pozdrawiam.

Dondanko - 30-06-2009, 16:55

bastek1 napisał/a:
witam
ja z almerką jeżdżę do p. Jerwana na ul. kąpielowej
bardzo sobie to chwalę. nie wiem jak z miśkiem, teraz ASO na gwarancji, potem zobaczymy.
ale jeden z pracowników jeździ chyba tam lancerkiem EVO czarnym takim, a przynajmniej często tam stoi :)

Witam.Dziś odebrałem mojego Galancik 2.5 V6 od p.Jerwana. Wymienili rozrząd i naprawili przeróżne duperele łącznie z wymianą płynów itd, gdyż wozek został kupiony tydzień temu.Z obsługi jestem zadowolony jak i z kosztów(jednak zawsze mogłoby być taniej).Teraz zacznie się normalna jazda, po której za jakiś czas napisze jak się wózek sprawuje.
P.S.
Może ktoś jest w stanie polecić jakiegoś dobrego gazownika ,który już miał okazje zakładać instalacje w tym samochodzie?Pozdrawiam

Anonymous - 02-07-2009, 20:20

www.masicz.pl
tylko nie jestem pewien czy to byl galant 2.5 v6 :)

tomasek - 04-08-2009, 19:59

Numer do SŁAWKA ze Staffa 32 505626836 godny polecenia gościo robi tylko miski ma ostatnio kupę roboty bo sprowadził i przerabia na europe FTO
szamian - 24-08-2009, 12:11

Witam,

Nie wiem czy jest to dobre miejsce na ten post, ale potrzebuje pomocy - jakies 2 miesiace temu moj Proton 416 GLSI (1,6 z 1998) zaczal sie "kiepsko" zachowywac na benzynie (brakowało mu sily i nie mial przyspieszenia), teraz jest jeszcze gorzej - nie chce wogole odpalac na benzynie (autko jest zagazowane). Z tego co wiem to ma on ten sam silnik co Lancer 91-96 i Colt CAO

Czy mozliwym powodem jest jakas awaria komputera (problem powstal po rozladowaniu sie akumulatora)??

Czy mozecie polecic jakiegos mechanika/stacje diagnostyczna w okolicach Lublina/Puław.

Dzieki za pomoc

bede - 28-08-2009, 17:27

tomasek6 napisał/a:
Numer do SŁAWKA ze Staffa 32 505626836 godny polecenia goscio robi tylko miski ma ostatnio kupę roboty bo sprowadził i przerabia na europe FTO

Na samym początku witam wszystkich z lubelskiego, jako nowy w waszym gronie. Dziś dzwoniłem do p. Sławka i muszę powiedzieć ze człowiek z niego nietuzinkowy. Ucieliśmy sobie pogawędkę o trapiącym mnie problemie. Człowiek zarobiony po pachy, ale może zlituje się nad moją uszczelką od głowicy.