Sigma/Diamante Ogólne - Spocik 2009 [Tuszyn 2009]
VirMan - 13-03-2009, 08:37
no ok - ja myślałem o tańszym noclegu , żeby każdego było stać , pozatym jak kogoś jest wiecej , to też koszty inaczej , a dwa noclegi są jakby nie było. - proszę puśćcie info , bo dziś muszę zadzwonić , i zamowić jużwszystko - wiec jak ktoszna kogos , to niech pusci smsa , pw , żeby lista była aktualna , bo potem na własną rękę trzeba bedzie organizować nocleg - namiot pewnie sieda ,ale zależy gddzie sie ulokujemy
Piotr Z - 13-03-2009, 11:14
to jeszcze miesiąc, na dzień dzisiejszy się piszę, ale nawet nie wiem jak będę pracował 18 i 19 kwietnia, ci co wiedzą mogą juz rezrerwować ja zrobię to we własnym zakresie tylko podajcie w którym to ma być na 100 % miejscu.
[ Dodano: 13-03-2009, 11:27 ]
zerknąłem na temat dotyczący naszego pierwszego spotu w Kazimierzu, odbył się 18-19
[ Dodano: 13-03-2009, 11:28 ]
równo pół roku temu
zbyszek05 - 13-03-2009, 13:20
słuchajcie : ma być duży parking , spanie takie zeby wszyscy byli pod jednym dachem, miejsce na ognisko i coś by przy nim posiedziec - pogawędzić - poopowiadać
dalej .kwatera lub dom taki by wszyscy mogliby posiedzieć razem w jakimś salonie wieczorkiem i popic piwko jakby na zewnątrz deszcz padał - miasteczko żeby miało jakieś parkingi spore bo pod bar mleczny sigmy nie wejdą .fajnie by było na starówce albo czymś podobnym . miejscówka ma byc ładna bo cały czas przy samochodach siedzieć nie będziemy - można by było sobie połazic - kwiecień ma już dzien długi wiec warto by było cos tam pstryknąc i zwiedzić - fajna jest cała jura krakowsko częstochowska ,sandomierz ....itd - malbork !!!! same zwiedzanie zamku to 3 godziny
nałeczów też jest niezły i kazimierz .... wszystkie miasta są niezłe trzeba sie tylko na coś ustawić - czy mamy stać jak cioły na parkingu od rana do nocy czy ma byc tak by wszystko połączyć w całośc - osobiście nie byłem na spociku w kazimierzu ale fotki są super i bardzo żałuje tego że zawaliłem - na pewno było fajnie
Piotr Z - 13-03-2009, 14:55
no w końcu ktoś mnie poparł, przecierz właśnie o to chodzi, podobnie o tym co pisał zbyszek wyglądałow kazimierzu, ja proponowałem sandomierz, ładny domki są, link podałem wczesniej miasto podobne do kazimierza.
Anonymous - 13-03-2009, 17:59
no wiec jeśli proponujecie Sandomierz to ja sie wypisuje nie będę gnał 500km na jeden dzień a dokładniej na jedna noc po to by sie przespać i wracać dla mnie to bez sens i myślę ze Zajc3ew czy Bubek tez mieli ochotę na takie odległości, ustalacie takie miejsca gdzie akurat wy macie blisko 100-150km max to jesli tak ma być to zorganizujcie spot lokalny i będzie si
[ Dodano: 13-03-2009, 18:03 ]
jeśli chodzi o miejscówkę to popieram pomysł Virmana centralna polska i juz
Piotr Z - 13-03-2009, 18:06
mi najbardziej podobał się pomysł z Łowiczem, tylko szkoda że kolega herdi nic się nie odzywa. nie chodzi tu o to że wybieramy miejsca najbliżej kogostam, jestem w stanie pojechać wszedzie byle by warunki były i zajęcie jakieś.
VirMan - 14-03-2009, 10:03
ok - mamy łódź - jest ok i blisko jest miejsce jest grill itd - no wiec o co chodzi.. ? - albo to robimy albo nie, bo wszystkim nie dogodzi - ja do malborka mam 650 km. wiec zostaje łódź , a gdzioeś do zwiedzania da sie podjechac - mamy samochody...
zbyszek05 - 14-03-2009, 10:07
chodzi o to by było ciekawie......
VirMan - 14-03-2009, 10:14
wiesz.. ciekawie jest jkiedy jest troche ludzi razem i mamy fajny czas , sadwa noclegi 17-19 , więc nie widzę probelmu. mozna zwiedzać okoliczne miejscowoći , zrobić wystawe sigm w manufakturze itd - jest spokojnie dużo miesca i okazji do zwiedzania w łodzi nawet samej jest duuuży park do zwiedzania , salaski za łodzą , grill i odpoczynek , są okoliczne miejscowości , też fajne do zwiedzania ... liczy sie atmosfera... nie jesteśmy klubem miłośników architektury....
Piotr Z - 14-03-2009, 12:01
z dyrekcją manufaktury trzeba by było pogadać wczesniej czy dostalibysmy zgodę na wjazd.Nie ma co trzepać piany jedziemy do łodzi tylko virman podaj ostateczne miejsce noclegu .Po przemysleniu sprawy Virman ma rację bedzie nas parę osób zbieramy się dla siebie , naszych aut i całej atmosfery.Czyli spot byłby 17-19 ?
VirMan - 14-03-2009, 12:07
ok lista jak narazie jest ostateczna , rezerwuję tyle miejsc ile jest na liscie wyznaczone , jesli ktoś bedoze potem chcał dojechać , to mogę załatwić ,ale nie wieadomo ile będzie miejsc. (max 19-20) cena za nocleg to 32 PLN/os , więc 64 pln za całą imprezkę pokoje na miejscu obdzielimy według potrzeb od południa 17 kwietnia , do popołudnia 19 kwietnia
1 Kosior1975
2 Zbyszek
3 Herdi - sztuk 2+2
4 Piotr x 1
5 Łukasz - 1szt
6 bubek
7 VirMan + żonka
8 Noritsu - sztuk 2
9 Sebi629 + jakas kobieta
razem 15 osób
http://meteor.turystyka.p...tuszyn_las.html - tutaj będziemy zakwaterowani , mamy parking monitorowany , miejsce na grilla i ładnaokolicę , blisko trasy w lesie. - w razie co można zorganizować wypad do pozwiedzania gdzeiś , czekam na propozycje - właściciele to starsze małrzeństwo , i udostępnią nam namiot taki duży , plus grill mogę przywieźć projektor i obejrzymy sobie film wieczorkiem na swieżym powietrzu
prosiłbym żeby zgłosiła się osoba w miarę na miejscu żeby przesądowała miejsce , obejrzała , i może zebrała zaliczki od uczestników (narazie poswiadczyłem swoimi danymi rezerwację ) jesli byłby ktoś chetny to super , jeśli nie , to mogę zebrać ja.
zbyszek05 - 14-03-2009, 14:11
zapodaj nr.konta na pw do osób które są na liście i niech wpłacają kase za noclegi jak będziesz miał kasę od wszystkich co się deklarują to wpłac tym ludziom od chaty
-kasa żeby była zebrana do końca marca!!!
Anonymous - 14-03-2009, 17:09
ja jestem jak najbardziej za u mnie dochodzi jeszcze jedna osoba moja zona jednak sie zdecydowała na wycieczkę
[ Dodano: 14-03-2009, 17:11 ]
a wiec ustalone 17-19 kwietnia lodź ja będę dopiero od 18 kwietnia niestety praca i nie przeskoczę tego
VirMan - 14-03-2009, 18:54
ok - podam dane tutaj , żadna tajemnica :
Bartłomiej Kapuściński
Lotnicza 13 33-100 Tarnów
41 1140 2004 0000 3002 3518 9123
ps. zadzwonię ,czy rezerwację mogę zrobić na jeden dzień dla Ciebie.
Piotr Z - 16-03-2009, 10:31
czy na dzień dzisiejszy ktoś wie czy pojawi się na spocie w piatek ? Nie chciałbym się przekonać na miejscu że będę sam.
|
|
|