Łódzkie - rezerwacje
Chooper - 03-04-2009, 09:58
os12, poszło wyjasnienie na gg
SHARK1979 - 03-04-2009, 11:14
os12 napisał/a: | 7. Ekipa Łódź (Chooper) - piątek-niedziela SHARK1979 |
Jeśli nadal tak będzie sprawa wyglądać to ja się na dniach wypisuje bo za czły nie będe płacił, jak coś to potem się zobaczy co ze spankiem,pozdro
junior81 - 04-04-2009, 14:39
Misiek-misiek, Yaro1976 jak narazie to mamy komplet.
Chooper - 04-04-2009, 14:53
zrobiliście takie zamieszanie, że muszę napisać raz a porzadnie tym bardziej, że widze, że nie ma domku zarezerwowanego dla Kamila i mnie:
we fregacie jest Tomasz82 i Alicja (sami dokonujecie opłaty za domek)
w Neptunie :
7. Ekipa Łódź (Chooper) - piątek-niedziela (Chooper z Joasią + Kamil73-73 z żoną i chłopakami) 6 osób
8. Ekipa Łódź (Chooper) - j.w. (Iza + Grabsio; Czarcik + Anetka; Forest_Taft + Madzia) 2 NOCE (Cały domek) 6 osób
9. Ekipa Łódź (Chooper) - j.w.(Misiek-Misiek + iza; junior81(+1); 4 osoby
Yaro śpi z żoną i dzieciakami w Hotelu
Dominos i Piwko też sie dogadali na własną rękę
SHARK1979, taraz możesz wybrać, gdzie sie dopisać, bo masz klarownie rozpisane gdzie kto śpi i ile jest osób w domkach. Musze się tylko z Cichym-tomem skontaktowac, bo on chciał 4 miejsca a już widze, że brakło i chyba bedzie trzeba jeszcze jeden domek.
w domkach jest po 7 łóżek
P.S. numer konta i wysokość opłat podam do końca weekendu
Chooper - 06-04-2009, 10:33
niniejszym wysokość wpłat na które oczekuję do końca przyszłego tygodnia (do 18.04):
postanowiłem zbierać od razu za całość, aby potem po raz kolejny nie było zamieszania
Yaro1976 -260 PLN (2 dni)
Kamil73-73 i ja - 440 PLN ( Kamil -293,30) (2 dni)
domek Izy - 440PLN (Iza 146,70, Czarciki 146,70, Foresty 146,70)
domek Juniora i Miśka - 440 PLN (na razie po 220 PLN)
tam gdzie dopisze sie SHARK1979, nastąpi podzielenie kosztów za domek
Wpłaty od JEDNEJ wydelegowanej osoby z każdego z domków (dogadajcie sie proszę między sobą, kto zbiera sume za cały domek) proszę wpłacać na konto:
w tytule przelewu podając "Zlot-nick wpłacającego"
(jak ktoś potrzebuje więcej danych do przelewu to na PW)
pozdrawiam i czekam na wpłaty
pelasio - 12-04-2009, 17:25
...witka ...a znalazłyby się jeszcze 2 miejsca w domkach z wami... bo też chcemy jechać.. w pierwszej wersji miał być namiot ale woleli byśmy zalogować się z ludźmi od nas...
junior81 - 13-04-2009, 23:42
Domek nr 9 może przyjąć dwie osoby.
Co ty o tym sadzisz Misiek-Misiek?
w Neptunie :
7. Ekipa Łódź (Chooper) - piątek-niedziela (Chooper z Joasią + Kamil73-73 z żoną i chłopakami) 6 osób
8. Ekipa Łódź (Chooper) - j.w. (Iza + Grabsio; Czarcik + Anetka; Forest_Taft + Madzia) 2 NOCE (Cały domek) 6 osób
pelasio - 14-04-2009, 22:54
...to nie wiem... możemy się podłączyć pod te 2 miejsca?... ew. jakiś kontakt w celu dogrania sprawy???
Chooper - 15-04-2009, 17:36
SHARK1979, co z Tobą ?? dopisujesz sie do kogoś, czy dobieramy 4 domek, dla Ciebie i ewentualnych kolejnych łodziaków, którzy podobnie jak pelasio, zechcą dołączyć do łódzkiej ekipy na zlocie?
Jeśli miałby by kolejny domek to trzeba to zrobić już teraz !!, ja niestety nie mam mozliwości jednak wyłożyć z własnej puli za cały domek tak aby potem ewentualni chętni wskoczyli na te wolne miejsca
junior81 - 16-04-2009, 01:22
pelasio napisał/a: | ...to nie wiem... możemy się podłączyć pod te 2 miejsca?... ew. jakiś kontakt w celu dogrania sprawy??? |
Ja i misiek-misiek uzgodniliśmy po krótkiej naradzie że dodatkowe dwie osoby są mile widziane. Więc proszę sie zdecydować i uaktualnić listę dopisując się do domku Nr. 9.
Szczegóły obgadamy później.
Chooper puszczam przelew za cały domek.
w Neptunie :
P.S. Kto miałby ochotę i jest w stanie wyruszyć na zlot w czwartek?
Chooper - 16-04-2009, 07:46
junior81 napisał/a: | P.S. Kto miałby ochotę i jest w stanie wyruszyć na zlot w czwartek?
|
nie ma możliwości zlotowej rezerwacji domków na czwartek. ośrodki Fregata i neptun mają jeszcze turnusy. Jesli chcesz przyjechać w czwartek, to na ten jeden dzień musisz sam sobie załatwić nocleg (podobno w tym trzecim ośrodku bedzie najłatwiej )
Anonymous - 16-04-2009, 08:19
Dobrze wiedzieć. A ten 3 to który? Bo ja też wybieram się jednak w czwartek.
Chooper - 16-04-2009, 08:44
odys
pelasio - 16-04-2009, 09:03
...to my byśmy reflektowali do domku z juniorem i miśkiem- miśkiem jeżeli jest możliwość... tylko prosz o kontakt z kimś w celu dogrania spraw finansowych...
w Neptunie :
9. Ekipa Łódź (Chooper) - j.w.(Misiek-Misiek + iza; junior81(+1); pelasio + paulina
os12 - 16-04-2009, 09:21
Chooper napisał/a: | junior81 napisał/a: | P.S. Kto miałby ochotę i jest w stanie wyruszyć na zlot w czwartek?
|
nie ma możliwości zlotowej rezerwacji domków na czwartek. ośrodki Fregata i neptun mają jeszcze turnusy. Jesli chcesz przyjechać w czwartek, to na ten jeden dzień musisz sam sobie załatwić nocleg (podobno w tym trzecim ośrodku bedzie najłatwiej ) |
Forest_Taft napisał/a: | Dobrze wiedzieć. A ten 3 to który? Bo ja też wybieram się jednak w czwartek. |
Wyjaśniam kwestię wcześniejszych noclegów niż od piątku 28 sierpnia do 30 sierpnia (2 noce )
Jest możliwość wcześniejszego przyjazdu na zlot i rezerwacji domków ale tylko na NEPTUNIE
sam tez Tam będę od czwartku natomiast jak powiedzieli mi kierownicy pozostałych ośrodków (czyli Odysa i Fregaty ) mają w tym czasie turnusy i niestety u nich nie bedzie możliwości rezerwacji noclegów na wcześniejszy termin niż ten zarezerwowany dla nas na potrzeby zlotu czyli 28-30 sierpnia (piątek-niedziela)
ale jak znam życie pewnie pojedyncze wolne miejsca we wczesniejszym terminie na pozostałych obiektach też sie znajdą ale to musicie sobie załatwiać sami ja jako organizator zlotu tego Wam nie mogę zagwarantować (gwarantuję tylko wolne miejsca na wcześniejszy termin na ośrodku Neptun bo tam kierowniczka obiecała mi zostawić minimum 10 wolnych domków z możliwością rezerwacji pobytu we wcześniejszym terminie niż 28-30 sierpnia)
pozdrawiam
i do zobaczenia na zlocie
Andrzej vel os12
|
|
|