Nasze Mi¶ki - Mi¶ki KaWu
KaWu - 22-10-2009, 13:45
mkm, np. tutaj możesz j± zobaczyć jak nowa wygl±da (a nie brudna już na aucie jak u mnie ) :
http://www.opony.com.pl/o...ku=zimowe&link=
mkm - 22-10-2009, 13:49
KaWu, reklamowki widzialem. Chcialem zobaczyc jak leza na feldze.
KaWu - 22-10-2009, 13:52
Pewnie na alusach ładnie by leżaly Narazie musz± pojeĽdzić na stalówkach, które t± zimę tez musz± pojeżdzić w takim stanie. Dopiero po sezonie się za nie wezmę.
mkm - 22-10-2009, 14:01
KaWu, dzieki za fotki, ale to nie te opony... Moj blad.
Patrze na te zdjecia, patrze i nie widze asymetrycznego bieznika, no i sprawdzilem czy to ta opona. Nie ta.
Mnie chodzi o "SP Winter Response".
Sorry za zamieszanie.
KaWu - 05-12-2009, 08:18
Kolejne km mijaj± mi¶kiem bez problemów.
Dzi¶ oto licznik wskazał takie cyferki:
Od ostatniego czasu (dokładnie tydzień temu) zmieniłem tarcze z tyłu TRW i klocki.
Od razu poprawiła się jako¶ć hamowania, ponieważ wewnętrzne klocki nie hamowały w na całej swojej powierzchni.
KaWu - 08-02-2010, 14:44
NO dzi¶ trzeba szampana otworzyć i oblac mi¶ka ... a raczej powinienem go umyć ale niestety zima i brak garażu sprawia, że rano mógłbym go nie otworzyć
Dzi¶ mija równo rok jak Galant jest w moim posiadaniu => co przekłada się na 17740 km przebiegu.
Od ostatniego wpisu autko dostało nowy płyn do spryskiwaczy i wycieraczki przednie
KaWu - 24-02-2010, 10:33
Jak wam się widza takie felgi na Galancie
1) nie wiem co to za firma
2) Enzo
Hugo - 24-02-2010, 16:40
Pierwsze tragedia, a drugie jaki to rozmiar? Wzór ładny, ale wygl±daj± jak do zabawki jakiej¶.
KaWu - 25-02-2010, 08:30
Hugo napisał/a: | a drugie jaki to rozmiar? |
6,5 x 15
Hugo - 25-02-2010, 16:52
Latem chcesz na takich jeĽdzić?
KaWu - 26-02-2010, 12:19
Hugo napisał/a: | Latem chcesz na takich jeĽdzić? |
Ja naturlich.
Teraz tez ujezdzam 15".
KaWu - 15-03-2010, 10:34
W sobotę Galancik otrzymal nowy olej silnikowy z filterkiem.
Poprzednio zalany Mobil S się sprawdził a że też miałem pod ręk± Valvoline to teraz taki zostal zalany.
Zobaczymy czy też przypasuje mi¶kowi - póki co na tym oleju tez popychacze milcz±...
KaWu - 05-05-2010, 15:56
Wczoraj był dzien wolny wiec zabralem się wreszcie za chociaz jedno nadkole.
W jedna zime niezle korozla poszla naprzod.
Tak wygl±dało teraz nadkole:
Niestety ta podwojna blacha na tylnych blotnikach to jakis niewypal Galanta. Widac, ze zbiera się tam woda i przez to koroduje.
W międzyczasie wymienilem wkładkę filtra powietrza:
Pozniej nałożyłem Brunox
No i zakonserwowałem żeby jakos te nadkola poki co zabezpieczyc.
No a wieczorem przyszla paczuszka do Gala: trzeba się szykowac na wymiane rozrz±du:
Juiceman - 05-05-2010, 15:58
No no KaWu a jakie¶ fotki gotowych nadkoli ? Rozumiem, że reparaturki nie wstawiałe¶? Możesz opisać ten proces ? U mnie niestety też się będę powoli szykował na robienie nadkoli.
KaWu - 05-05-2010, 21:04
Mam tylko takie-z ciasnego garazu
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Reperaturki jeszcze nie wstawialem. Narazie zrobilem tanim kosztem.
Zawsze takie rzeczy robilem Cortaninem, potem podklad itd.
Teraz dostalem troszke Brunoxu od jednego MM - Dzieki Marcin - i chcialem sprobowac jak on sie zachowuje. Zrobilem probe bez podkladowania po Brunoxie. Od razu na niego nalozylem konserwacje.
Juiceman napisał/a: | U mnie niestety też się będę powoli szykował na robienie nadkoli. |
Przyjedz w sobote to mozemy razem sie pobawic U siebie musisz juz reperaturke wstawiac
|
|
|