Łódzkie - Rozmówki łódzkie
RoveR - 24-02-2009, 23:40
Ogółem rzecz biorąc egzamin nie jest łatwy a to wszystko przez stres (jak dla mnie to 80%), więc nie ma co się martwić i próbować do skutku, zawsze jest możliwość że się zda.
iza - 24-02-2009, 23:48
tak ,RoweR ale po co mam placic za kazdy razem 134zl ja wcale nie znam tych okolic dzis mialam tam jazdy i poleglam nie na wszystkich wjazdach ale.......
RoveR - 24-02-2009, 23:52
Nie ma sprawy jak chcesz to możemy pojeździć, tylko że nie jestem instruktorem, ale jak ma to ci pomóc nie ma sprawy.
iza - 24-02-2009, 23:57
wiesz o co mi chodzi pojezdzic Ty Mi powiesz gdzie bys wjechal ja bede zapamietywac
http://www.word.lodz.pl/i...id=81&Itemid=86
ten link dostalam od Agatki to sa trasy zobacz
RoveR - 24-02-2009, 23:59
O rany ale się to ładuje , niestety mam wolnego neta, ale poczekam aż coś się wyświetli. Jest widzę o co chodzi z tym że tu są trasy dla prawa jazdy kategorii A, A1, B1 i T.
iza - 25-02-2009, 00:03
najgorsze to to ze rok robie juz prawko nie chcialo Mi sie uczyc testow ,jak je zdalam to teraz nie chce sie meczyc kolejny rok z jazdami dzis mialam jazdy ogolnie wszystko ok ale wjazdy na ronda ze zlego pasa wyjazd prawidlowy eh takie byki a po 3 niezdanym egz trzeba wykupic 5 godz jazd a jak minie pol roku to wszystko od poczatku testy itd
[ Dodano: 25-02-2009, 00:05 ]
b1 to chyba Ja tak mi sie wydaje ale jak czytalam na forum to uliczkio sie zgadzaja tam wyciagaja na egz
RoveR - 25-02-2009, 00:08
Nie możesz tak do sprawy podchodzić, ja też zdawałem 5 razy a samochodem jeździłem wcześniej i zawsze mnie stres zżerał, fakt każdy egzamim=dodatkowe pieniądze, trzeba liczyć na odrobinę szczęścia. W każdym razie jak coś spróbuję Ci pomóc, w razie co pokażę Ci błędy z moich egzaminów .
iza - 25-02-2009, 00:10
hmm ja tez jezdze bez .......prawka ale wiesz to tylko mnie nauczylo dynamiki jazdy redukcji itd ale nie zapuszczam sie na ronda bo sie boje GRABSIO by mnie zabil jak bym rozwalila misia naszego
RoveR - 25-02-2009, 00:12
Wiem że ogólne prawko to na samochód do 3,5 T do jest B, a B1 to chyba z pewnymi ograniczeniami. Przypomniało mi się że aktualnie też robię prawko na C, zacząłem chyba w lipcu zeszłego roku i wyjeździłem dopiero 1h, niestety nie mam czasu żeby to kontynuować, ale w końcu ukończę bo jest mi potrzebne, także nic się nie martw, możemy pojeździć przy okazji do swojego prawka trochę przetestuję trasy .
iza - 25-02-2009, 00:16
oki to ja chetnie skorzystam hihi moze jeszcze znajde jakies trasy na necie ,GRABSIO tez teraz kat C uczy sie bidulek kasiazka hihi daj mi na pw jakis namiar na siebie jak tylko bede miala wolne i Ty to sie widzimy hihi
RoveR - 25-02-2009, 00:23
Namiary poszły.
junior81 - 25-02-2009, 01:25
Iza
Ja codziennie przejeżdżam w okolicach ośrodka w godzinach 7-8 i 16-17.
Definitywnie odradzam te godziny na egzamin. Najlepiej wyznaczyć sobie egzamin przed południem albo zaraz po. Mniejsze natężenie ruchu będzie Cie mniej stresować.
A jesli chodzi o znajomość przepisów (gdzie i jak jakiś manewr powinno sie wykonać) to na pewno znasz sie lepiej , ja kodeksu drogowego nie widziałem od 2000r. Pewne przepisy nie znajdują zastosowanie w jeździe praktycznej.
Ale wiem jak zgrabnie poruszac sie w tych rejonach.
iza - 25-02-2009, 01:27
juniorku wlasnie egz mam o 12 wiec chyba dobrze hmm przepisy hmm
Mi - 25-02-2009, 07:25
nie wiem ile się zmieniło od czasów gdy ja zdawałam, ale wtedy bardzo popularne było zabieranie zdających na tory kolejowe (podobno gdzies obok są), rondo solidarności, pod plac Dąbrowskiego i te jednokierunkowe uliczki tam. Mój znajomy ma egzamin teraz w czw i też strasznie się stresuje
Anonymous - 25-02-2009, 08:40
Generalnie to wielu wykłada się na rondach i na tych jednokierunkowych uliczkach.....
Iza.....moi znajomi z Łodzi zdają w Piotrkowie.....podobno banał.....myślałaś nad tym?
|
|
|