[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Sedan czy Sportback
jurekschroda - 03-03-2009, 11:20
Roczniki 2008 już raczej nie przypłyną - a na 2009 faktycznie póki co nie ma żadnego rabatu.
Radassss - 03-03-2009, 11:25
na Otomoto sa jeszcze jakies niedobitki z 2008 wystawione
Lindinho - 22-03-2009, 11:30
sedan
jaca71 - 22-03-2009, 11:52
Się dobrze ostatnio przyglądnąłem SB i powiem tylko tyle:
Nawet superaśny przedni zderzak nie rekompensuje tego potwora jaki jest dolepiony za środkowym słupkiem w sportbacku...
Krzyzak - 22-03-2009, 18:55
tyl jest bardzo podobny do focusa 2 - zauwazyliscie?
Radassss - 22-03-2009, 19:06
wg mnie do chevroleta lacetti SB jest podobny jak 2 krople wody (tyl)
czarny - 22-03-2009, 21:02
Radassss napisał/a: | wg mnie do chevroleta lacetti SB jest podobny jak 2 krople wody (tyl) |
bez przesady lacetti to nic innego jak odnowiony lanos prosze bez takich porownan bo to obraza mitsu
krzychu - 22-03-2009, 21:06
E temat z Laceti i Fordem był już wałkowany 2 razy TAK jest podobny na pewno do tych 2 samochodów. A sedan do Alfy 147 chyba gdzieś jest watek z fotkami.
Krzychu
Radassss - 22-03-2009, 21:27
nie nie... nie Lanos tylko Nubira:P (bardzo dobra fura swoja droga, wiem bo mialem)
ale podobienstwo do Alfy to nie grzech
swoja droga sedan jest napewno ladniejszy i bardziej foremny...
ale SB ma sporo innych zalet
... czrny bez takich emotow , to boli hehe
Uwex - 22-03-2009, 21:33
Każdy widzi , to co chce ! Ja patrzę na SB i widzę .... SB . No może który jeszcze napisze , że jadąc za Sportbackiem ,można go pomylić z jednym z tu wymienionych aut ? Paranoja .
krzychu - 22-03-2009, 21:33
Nie no naprawdę funkcjonalność SB jest na pewno DUŻO większa (wiem bo przesiadłem się z małego coupe do dużego sedana i naprawdę różnica jest naprawę do tego bagażnika nic nie wchodzi a rozkładane siedzenia szkoda gadać). Ostatni wkładałem taka mini wierzę w pudełku do bagażnika taką mała a tak się okazało że małe brakło a by sie nie zmieściła w światło bagażnika ale jak to ktoś powiedział przynajmniej nikt mnie nie prosi żebym coś przewiózł, a samochód to nie bagażówka i tak często tam nie zaglądam. Ale wygląd sedana i jego takie wyważenie estetyczne bezcenne.
Ostatnio widziałem SB i muszę potwierdzić większość głosów mnie się nie podoba i wygląda jeszcze gorzej w realu niż na zdjęciach. No jeszcze jest plus ma wycieraczkę z tyłu chodź mi w sedanie jej nie brakuje...
A podobieństwo do Alfy a niech sobie będzie... Tylko stwierdzam fakty.
Krzychu
filippoz - 22-03-2009, 21:52
krzychu napisał/a: | ale jak to ktoś powiedział przynajmniej nikt mnie nie prosi żebym coś przewiózł |
O gustach się nie dyskutuje ale sedan jest ładniejszy hehe przód od SB a tył od S i mamy ideanego lancera
Anonymous - 22-03-2009, 22:05
Sedan ładniejszy ale ma mieć przedni zderzak od sportback-a
michaello - 22-03-2009, 22:28
Mnie sie nawet gril w SB nie podoba, zupelnie nie jest spojny z cala bryla auta. W sedanie (evo) wyglada naprawde niezle, ale oczywiscie to kwestia gustu, ci ktorzy posiadaja SB sa zapewne innego zdania .
Adam_T - 22-03-2009, 23:18
Sam zastanawialem sie, czy wybrac sedana, czy sportbacka. W ogolnym rozrachunku hatchback wypada lepiej niz sedan, poczawczy od malo zauwazalnych szczegolow takich jak:
- wejscie AUX do podlaczania zewnetrznego sprzetu grajacego
- ladniejsze zegary w desce rozdzielczej
poprzez widoczne na pierwszy rzut oka
- wykonczenie bagaznika
- przedni zderzak
- w 2008 byl tanszy o 1000zl mimo, ze nowy model.
Tyl sedana jest nie tylko podobny do alfy, ale i do Seata Cordoby , a sportback doChevroleta Lacetti
|
|
|